Mijn vakantie!

Gutentag! Mijn vakantie zit er alweer bijna op want morgen vertrekken we alweer vroeg in de ochtend richting Nederland. Wanneer je vakantie viert, vliegt de tijd voorbij. Maar je weet wat ze zeggen: ‘Time flies when you having fun!’, zo is het precies…

Vrijdagavond rond een uurtje of tien in de avond vertrokken we vanuit Zwolle richting Solden, Oostenrijk. Met een reis van ongeveer 10 uur in het vooruitzicht had ik me goed voorbereid en ik had toch ook wel de nodige kriebels. Voor mij blijft het een lastig punt om mijn huis te verlaten maar het is me reuze meegevallen en de reis ging hartstikke goed. Geen paniek, geen zenuwen maar een ontspannen reis die voor me gevoel voorbij vloog. Rond een uur of negen in de ochtend kwamen we aan op plaats van bestemming en ik was wel opgelucht. Ik had de hele nacht niet geslapen, ik kan namelijk niet slapen in een bewegend voertuig, dus ik was wel toe aan wat uurtjes slaap. Helaas kregen we al snel te horen dat we pas rond een uurtje of drie in de middag in ons appartement konden. Toen zakte de moed mij wel even in de schoenen want inmiddels was ik al 27 uur waker en wou ik heel graag naar  bed. Sommige van onze groep stonden te trappelen om te gaan boarden maar een deel besloot ook gewoon rustig aan te doen. Het was trouwens ontzettend koud buiten, rond negen uur ’s ochtends gaf de thermometer -20 aan. Bijna de gehele zaterdag heb ik rillend doorgebracht in de auto en later in een restaurant dichtbij het appartementencomplex. Rond half vijf mochten we in onze appartement en ik ben eigenlijk meteen gaan slapen. Na ongeveer 14 uur geslapen te hebben voelde ik mij een stuk beter en toen begon voor mij echt de vakantie!

Vanwege mijn hoogtevrees en mijn paniekaanvallen had ik al voor de vakantie besloten om dit jaar niet te gaan snowboarden, maar puur mee te gaan voor ontspanning. Even niet bloggen, geen huishouden etc. maar 100% chilltime! Nou dat is zeker gelukt. Ik heb inmiddels zeven boeken uit en heb eigenlijk weinig tot niets gedaan voor mijn blog (behalve dan dit artikel typen en jullie reacties lezen). Ook heb ik regelmatig in bad gelegen en ondertussen series gekeken, zoals Gossip Girl en Hart of Dixie. Ik ben nu na deze week wel uitgerust maar inmiddels slaat de verveling toch ook wel een beetje toe. Gelukkig doen we in de avond vaak gezellige dingen met z’n allen, zoals samen eten, film kijken en drankspelletjes. Tot nu toe is het een leuke vakantie waar ik echt even tot rust ben gekomen maar heel eerlijk, ik vind het ook wel heel fijn dat we morgen weer naar huis gaan. Vooral ook omdat ik dan eindelijk weer met mijn witte monstertje (Puck) kan knuffelen, want die heb ik behoorlijk gemist. Ook heb ik weer zin om lekker te gaan bloggen want ik heb een hoop inspiratie en nieuwe ideeën, dus het kriebelt behoorlijk…

Vanavond gaan we nog gezellig met z’n allen eten en ik verwacht dat we vrij vroeg onze bed op gaan zoeken want we hebben morgen een behoorlijke reis voor de boeg!

16 Comments on Mijn vakantie!

 1. lonneke
  17 februari 2012 at 15:24 (11 jaar ago)

  fijne terug reis!
  x

 2. Jessica
  17 februari 2012 at 15:39 (11 jaar ago)

  Maak je een artikel over je gelezen boeken?

  • Sanne van Huis
   17 februari 2012 at 15:41 (11 jaar ago)

   Dat is wel een leuk idee inderdaad 😀

 3. LottedeJ
  17 februari 2012 at 15:45 (11 jaar ago)

  Heel leuk om te lezen! Wat fijn dat je zo hebt kunnen ontspannen, heerlijk. Ik ben ook wel benieuwd naar de boeken die je hebt gelezen inderdaad!

 4. Helmi
  17 februari 2012 at 16:11 (11 jaar ago)

  Klinkt als een fijn ontspannen reisje! Mooie foto’s 🙂

 5. charile
  17 februari 2012 at 16:24 (11 jaar ago)

  Leuk om te lezen!

 6. Cynthiiaa
  17 februari 2012 at 17:25 (11 jaar ago)

  Fijn dat je een beetje tot rust bent gekomen! Dat is echt belangrijk, ik ben benieuwd naar je nieuwe ideeen. :p Geniet nog van je laatste dag!

 7. Isabel
  17 februari 2012 at 17:37 (11 jaar ago)

  Goed om te horen dat je tot rust bent gekomen :). Nu kun je er weer lekker fris tegenaan :D. Goede terug reis alvast!

  X

 8. Esmay
  17 februari 2012 at 18:37 (11 jaar ago)

  Fijn dat je het leuk hebt gehad! Leuke dingen gaan inderdaad supersnel voorbij 🙁
  Nouja, ’t voelt zo! De foto’s zien er echt supermooi uit, dat witte land. Al ben ik wel blij dat ’t hier weg is, thihi!

 9. keava
  17 februari 2012 at 19:13 (11 jaar ago)

  Wat fijn dat je het leuk hebt gehad! Goede terug reis!

 10. Tamara
  17 februari 2012 at 19:14 (11 jaar ago)

  Fijn om te lezen dat de vakantie geslaagd was! Wens je een goede reis terug!

 11. CherriesBeauty
  17 februari 2012 at 19:18 (11 jaar ago)

  Fijn dat je het zo leuk hebt gehad:) Goede reis voor morgen!
  En ik kijk uit naar je nieuwe ideeën… 😉

 12. natasja
  17 februari 2012 at 20:53 (11 jaar ago)

  wat bedoel jij drankspelletjes dat is toch niet bezopen worden he

 13. Mirjam
  17 februari 2012 at 23:43 (11 jaar ago)

  Fijn dat je het naar je zin hebt gehad! Goede terugreis!

 14. Ingo
  18 februari 2012 at 08:40 (11 jaar ago)

  nice pic’s 🙂

 15. Ruth
  18 februari 2012 at 11:57 (11 jaar ago)

  Fijn dat het zo ontspannen was voor je! Toch weer iets overwonnen 🙂 Ik ben ook wel benieuwd naar de boeken. Veilige terugreis gewenst!