Mijn favo geurtjes!

Wat hou ik ontzettend veel van geurtjes, wie niet eigenlijk? Elke dag spuit ik wel weer een ander geurtje op en ik voel me gewoon prettiger wanneer ik extra lekker ruik. Ik heb inmiddels behoorlijk wat geurtjes maar uiteraard heb ik zo mijn favorieten. Het leek mij wel leuk om ze met jullie te delen. De onderstaande geurtjes vind ik ook echte aanraders, dus mocht je nog op zoek zijn naar fijne geurtjes ga vooral dan deze even ruiken in een parfumerie…

Burberry Brit is voor mij een speciaal geurtje. Waarschijnlijk ook een geur die ik al het langste ken van alle onderstaande geuren. Al weer heel wat jaren geleden (denk zo’n tien) gingen mijn ouders naar Londen en bij terugkomst kreeg ik de Burberry Brit cadeau. Meteen vond ik het een heerlijke geur en wanneer die op is ren ik zowat naar de winkel om een nieuwe flacon te kopen. Op mijn verjaardag kreeg ik weer een nieuw flesje, dus ik kan weer een tijdje vooruit.

De geur is vrij opvallend en bevat de volgende geurnoten: Een vleugje limoen, ijzige peer, groene amandelen, accenten van witte pioen, mahonie hout, amber, vanille en tonkabonen. Ik vind het een frisse, zoete en toch warme geur. Ik vind Burberry Brit kunnen voor zowel in de zomer als in de winter.

De White Musk Libertine van The Body Shop heb ik nog helemaal niet zo heel erg lang maar hoort zeker bij mijn favorieten. De origenele ‘White Musk’ vond ik altijd ook al wel lekker, toch vind ik deze een stukje lekkerder.

In deze geur zitten de volgende geurnoten: Turks Fruit, slagroom, orchidee en natuurlijk verschillende muskusgeuren. De geur is speels, vrouwelijk, zoet, sensueel en mysterieus en absoluut niet zwaar. De White Musk Libertine vind ik heerlijk ruiken, het is namelijk zoet, licht, fris en vrouwelijk.

Dan de geur ‘Ring My Bella’ van Benefit, dit geurtje heeft toch wel mijn hart gestolen. Ten eerste is de verpakking LOVELY (ja, dit moest met hoofdletters) en het geurtje zelf is ook heel fijn.

Dit geurtje bevat de volgende geurnoten: Madelief, lelie, roos, pioenroos, jasmijn, vanille, musk en patchouli. Er zitten behoorlijk veel bloemen in deze geur en volgens mij maken die de geur lekker fris. De vanille en de musk zorgen meer dat de geur wat zoeter en ‘warmer’ ruikt.

Emporio Armani She heb ik ook echt al jaren. Ik vind dit een heerlijke geur en vooral in de wintermaanden ben ik er gek op. Dit is ook wel echt een typische ‘Sanne’ geur, een geur die gewoon heel goed bij me past. Niet zwaar en gewoon een hele makkelijke geur die waarschijnlijk veel mensen fijn vinden.

Dit geurtje bevat de volgende geurnoten: Amandel, vanille, cederhout en een mengeling van verschillende bloemen. Het is vooral een zoete en warme geur en niet zo zeer heel fris en dat is denk ik ook de reden dat ik de geur goed bij de winter vind passen.

En dan ten slotte nog een body mist die ik echt heerlijk vind en dat is ook wel te merken want het flesje is bijna leeg. Ik heb het over de Therme ‘Bali Flower’ Body Mist. Ook een hele gangbare makkelijk geur en vind ik heerlijk om overdag op te hebben. Ook heb ik deze geur op mijn sjaal gespoten zodat ik de geur altijd kan ruiken.

Dit zijn de geurnoten: Poederachtige bloemen, vleugje vanille en orchidee. Het is een hele lichte vrouwelijke geur en geschikt voor meiden/vrouwen die van niet al te zware luchtjes houden.

Dit zijn mijn favoriete geuren van dit moment. Wat mij heel erg opvalt als ik kijk naar de geurnoten dan kun je concluderen dat ik hou van: Vanille, orchidee, bloemen, musk en cederhout. Handig om te weten als ik weer een keer een nieuwe geur wil kopen.

Wat is jouw favoriete luchtje op dit moment?