Lekker geurtje: Nina Ricci ‘Nina Fantasy’

Vanaf 1 maart verkrijgbaar, ik heb het over de nieuwe geur ‘Nina Fanatasy’ van Nina Ricci. Een geurtje die ik sinds kort heb en wat nu al tot mijn favorieten behoort! Het geurtje is echt heerlijk, helemaal mijn smaak en het uiterlijk van de eau de toilette is ook echte ‘eyecandy’! Je zag het geurtje trouwens ook al eerder op mijn blog, namelijk in een’ lente inspiratie’ artikel en in mijn ‘Wist je dat…’ van vorige week. Lees snel verder als je meer wilt weten over deze nieuwe fijne geur…

Dit is de gedachte achter de geur…

Daar ben ik. In dit bos, dat oogt als een set uit een tekenfilm. Het is hier en nu, dus het licht is zo licht en de atmosfeer zo luchtig dat het een droom zou kunnen zijn. Hoe moet je daarover zingen? Een droom is een droom / Een droom is een droom. Ik ben in een verhaal, gekleed in kawaii-stijl, in mini-jurk en roze stiletto’s, een doorzichtige teint en babydoll- ogen. Ik bevind me in een screenshot, een sprookjeslandschap waar de tijd heeft stil gestaan. Een droom is een droom / Een droom is een droom Ik ben in dit lied, een lied op ieders lippen, op het podium en daarachter, het meest memorabele gitaarstuk, en rockpoëzie, vocale wervelingen en oude synthesizers. Ik ben het sprookje van een concert zonder eind, een fantasie ontstaan uit mijmeringen, een melodie van parfum. Ik ben Nina Fantasy.

De eau de toilette zit in een mooi kartonnen doosje, op dit doosje staan allemaal hele schattige ‘girly’ tekeningetjes. Helemaal mijn stijl en past ook goed bij de gedachte achter de geur…

Wanneer je het doosje opent, zie je een schattig boekje met tekeningetjes in dezelfde stijl als het doosje…

En dan de flacon, een flesje in de vorm van een appeltje gemaakt van wit porselein en bezaaid met roze cartoons met gouden lijntjes. De gouden blaadjes en de ronde dop maken het flesje helemaal ‘af’! Het flesje vind ik echt prachtig en staat te pronken op mijn beautykast, een echte eyecatcher!

Dan de geur, want daar draait het uiteraard echt om. Nina Ricci omschrijft de parfum als ‘luchtig’ en ‘stralend’. Het is inderdaad een niet al te zware fruitige luchtje, een echte lente/zomer geur. Meiden en vrouwen die houden van niet al te zware parfum en gek zijn op zoete niet kruidige geuren, vinden ‘Nina Fantasy’ ongetwijfeld een heerlijk geur!

Dit zijn de geurnoten in de eau de toilette…

 • Hoofdnoot: Bergamot, NaturePrint© peer / Siciliaanse mandarijn
 • Hart: Kersenbloesem / Bulgaarse roos/ heliotroop
 • Basis: Gesmolten bruine suiker smaak ©/ Absoluut Vanille

Wanneer ik het geurtje opspuit ruik ik ook echt heel duidelijk mandarijn, hij opent namelijk heel fruitig. Na een tijdje dragen komt de ‘warmte’ van de geur naar boven, ik ruik inderdaad wel een vleugje vanille. Het geurtje blijft eigenlijk best wel lang hangen maar na een aantal uren vind ik het toch wel weer lekker om weer wat op te spuiten. Ik vind de geur echt heerlijk en mocht je een keer in de buurt zijn van een parfumerie dan zou ik zeker eventjes aan dit geurtje snuffelen!

Nina Ricci Fantasy bevat 50 ml en kost €55,60 en is te koop vanaf 1 maart 2012 en is o.a bij Douglas verkrijgbaar.

24 Comments on Lekker geurtje: Nina Ricci ‘Nina Fantasy’

 1. Cherel
  27 februari 2012 at 15:14 (8 jaar ago)

  Hier ga ik even aan snuffelen bij de Douglas!
  De flacon is in ieder geval erg pretty!

  Beantwoorden
 2. Aranka
  27 februari 2012 at 15:51 (8 jaar ago)

  Wat een prachtig flesje, ik ben er wel heel erg benieuwd naar :D

  Beantwoorden
 3. Esmay
  27 februari 2012 at 15:58 (8 jaar ago)

  Ah wat leuk! Ik heb de gewone Nina Ricci en die vind ik al heerlijk! Deze wil ik uiteraard ook even ruiken. ‘t Flaconnetje ziet er al super cute uit.

  Beantwoorden
 4. Kelly
  27 februari 2012 at 16:05 (8 jaar ago)

  Ik heb het rode appeltje al dus ik ben benieuwd naar deze.

  Beantwoorden
 5. Tedje
  27 februari 2012 at 16:20 (8 jaar ago)

  Wat een mooie flacon! Lekker girly

  Beantwoorden
 6. Chantal
  27 februari 2012 at 16:21 (8 jaar ago)

  Ik ben heel benieuwd naar deze geur, het ziet er qua buitenkant in ieder geval al erg leuk uit!

  Beantwoorden
 7. Nina
  27 februari 2012 at 16:46 (8 jaar ago)

  Ik heb hem al geroken want hij was zaterdag al in de douglas. Hij is inderdaad lekker,

  Beantwoorden
 8. Kelly
  27 februari 2012 at 17:07 (8 jaar ago)

  Zoek ook al erg lang een nieuw geurtje.
  Ga zeker binnenkort ook eens aan deze snuffelen! Hihi!

  Beantwoorden
 9. LottedeJ
  27 februari 2012 at 17:12 (8 jaar ago)

  Ik vind het flesje zo ontzettend leuk! De noten klinken ook goed. Ik snap alleen niet wat je hiermee bedoelt in het lijstje met noten: ‘Mate/–’

  Beantwoorden
 10. Shirley
  27 februari 2012 at 18:55 (8 jaar ago)

  Aaah ik ben verliefd op het flesje! Het ziet er zo leuk en schattig uit!

  Beantwoorden
 11. Kirsten
  27 februari 2012 at 20:12 (8 jaar ago)

  Mooi flesje! En ik ben benieuwd naar de geur, toch eens ruiken.
  Maar eerst ga ik mezelf belonen met Chanel no. 5, klein cadeautje voor mijn afstuderen :P

  Beantwoorden
 12. jennifer
  27 februari 2012 at 21:41 (8 jaar ago)

  Jaa ik zag hem al staan in de douglas, zag er erg leuk uit!

  Beantwoorden
 13. Vera
  27 februari 2012 at 21:45 (8 jaar ago)

  Klinkt heerlijk en wat een mooi flesje! :)

  Beantwoorden
 14. Cynthiiaa
  27 februari 2012 at 21:54 (8 jaar ago)

  Prachtige parfum, de flacon is echt gorgeous! Ik ben altijd benieuwd welke geur daarbij past.

  Beantwoorden
 15. Julia...
  28 februari 2012 at 01:38 (8 jaar ago)

  ik heb 2 hele kleine foutjes gezien…

  Een geurtje die ik sinds kort… moet zijn Een geurtje dat ik sinds kort…

  Het is inderdaad een niet al te zware fruitige luchtje… moet zijn Het is inderdaad een niet al te zwaar fruitig luchtje… of zware fruitige geur.

  Groetjes Julia…

  Beantwoorden
 16. Desirée
  28 februari 2012 at 13:11 (8 jaar ago)

  Ahhhh de flacon is prachtig! Ik wil deze zeker eens even besnuffelen ^^

  Beantwoorden
 17. Amy
  28 februari 2012 at 14:58 (8 jaar ago)

  Ik ga hier zeker eens een keertje aan snuffelen! Ik ben een echte Nina Ricci fan dus waarschijnlijk zal ik deze ook wel erg lekker vinden.

  Beantwoorden
 18. Nannick
  3 maart 2012 at 22:52 (8 jaar ago)

  Wat een prachtige flacon en de geur lijkt me echt vet lekker!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *