Ik ga op reis en ik neem mee…

Als je op vakantie gaat dan neem je natuurlijk van alles mee, zo ook ik! Maar wat neem ik mee qua beauty spulletjes? Ik ben natuurlijk wel een echte beauty addict dus ik heb dan ook een behoorlijke en goedgevulde toilettas mee. Waarschijnlijk ga ik niet elke dag uitgebreid make-up aanbrengen, ik ben immers op vakantie, maar er wordt natuurlijk ook gestapt dus dan wil ik wel op mijn best uitzien. Nieuwsgierig wat ik allemaal heb meegenomen, lees dan snel verder…

Voor mijn verjaardag kreeg ik een super mooie en handige toilettas van het merk ‘Leco’ (leco van zadelhoff). In deze toilettas passen behoorlijk veel spulletjes en door de vele vakjes kun je make-up en dergelijke heel gemakkelijk opbergen. Ook zit er aan de voorzijde een vakje met elastiekjes waar je heel handig je kwasten in kwijt kunt.

Wat neem ik mee qua verzorgingsproducten?

En dit neem ik mee Β voor mijn lichaam, onder de douche en in bad (jeej eindelijk een bad!)

Ook neem ik nog twee producten mee voor mijn haar…

Op vakantie wil ik natuurlijk ook lekker ruiken…

Natuurlijk neem ik ook de nodige make-up producten met me mee en die zie je hieronder..

En uiteraard neem ik ook nog wat lakjes mee…

Zoals je ziet neem ik behoorlijk wat spulletjes mee maar gelukkig past alles in mijn fijne toilettats. Misschien wel een beetje te veel spullen maar ik heb liever wat keus dan dat ik achteraf baal dat ik bepaalde dingen niet heb meegenomen.

Als jij op reis gaat wat neem jij dan sowieso mee qua beautyproducten.

129 Comments on Ik ga op reis en ik neem mee…

 1. Fleur
  11 februari 2012 at 08:44 (11 jaar ago)

  Herkenbaar, ik heb ook altijd liever wat keus dan dat ik heel weinig meeneem. Je weet niet altijd van te voren welke nagellak je op wilt doen en je wilt met oogschaduw ook een beetje keuze hebben. Ik neem wel iets minder mee maar het scheelt niet veel =)

 2. Anneke
  11 februari 2012 at 09:09 (11 jaar ago)

  Aardig wat. πŸ™‚ Als ik op vakantie ben dan neem ik eigenlijk niet veel mee. Een mascara, oogpotlood en natuurlijk reinigingsproducten.

 3. Liesbeth
  11 februari 2012 at 09:24 (11 jaar ago)

  Handig zeg! Ik neem altijd het absolute minimum mee, dus verzorging, mascara en wat oogschaduw. Als ik iets nodig heb, tjaaah, dan zal ik daar verplicht moeten shoppen he πŸ˜‰

 4. Emma
  11 februari 2012 at 09:55 (11 jaar ago)

  super leuke dingetjes neem je mee

 5. charile
  11 februari 2012 at 09:57 (11 jaar ago)

  Wat leuk om te zien!
  x

 6. Miranda
  11 februari 2012 at 10:15 (11 jaar ago)

  aardig wat πŸ™‚ Ik probeer altijd zo min mogelijk mee te nemen:)

 7. Lie
  11 februari 2012 at 10:15 (11 jaar ago)

  Zo, je neemt heel wat mee! Ik ga op vakantie voor minimaal, dus neem ik niet veel mee. Nagellak neem ik helemaal niet mee, daar heb ik tijdens vakantie geen zin in. Have fun op vakantie Sanne!

 8. Elke
  11 februari 2012 at 10:30 (11 jaar ago)

  Super tof om eens te zien! πŸ™‚

 9. Mirjam
  11 februari 2012 at 10:46 (11 jaar ago)

  Leuk om te zien, heel veel plezier!

 10. Cherel
  11 februari 2012 at 10:58 (11 jaar ago)

  Leuk om te zien! Ik neem zelf ook altijd veel spullen mee zodat ik nooit hoef te denken, shit had ik dat product nou maar mee.. Heb dus liever iets te veel mee dan te weinig πŸ™‚

 11. xx_Patries_xx
  11 februari 2012 at 11:01 (11 jaar ago)

  ziet er goed uit hoor πŸ˜€

 12. Marieke
  11 februari 2012 at 11:17 (11 jaar ago)

  Zo, dat is best veel! Maar eigenlijk wel herkenbaar, want ik zit zelf ook altijd nog dingen in mijn koffer te proppen…

 13. Sophie
  11 februari 2012 at 12:05 (11 jaar ago)

  Ik neem ook altijd teveel mee, uiteindelijk gebruik ik misschien 30% van alles wat ik heb meegenomen, ook omdat de meeste hotels ook vaak mooie producten hebben en ik ook altijd cosmetica koop als ik op vakantie ben =)

 14. LottedeJ
  11 februari 2012 at 12:47 (11 jaar ago)

  Heel leuk om te zien! Als ik op vakantie ga neem ik ook altijd superveel make-up mee. Ik vind het gewoon fijn om keuzes te hebben!

 15. Frederique
  11 februari 2012 at 13:15 (11 jaar ago)

  Leuk om te zien! Ik neem altijd poeder mee, want als ik dan een tintje heb gekregen hebik niets meer aan mijn foundation, ook neem ik waterproef mascara mee en nog een x aantal nutteloze dingen πŸ˜‰ x

 16. Milou
  11 februari 2012 at 14:58 (11 jaar ago)

  Zooooooo.. best veel zeg. haha
  Ik neem meestal oogschaduw, blush, compact poeder, lipgloss en een mascara + wimperkruller mee. πŸ™‚

 17. DalaLuz
  11 februari 2012 at 16:10 (11 jaar ago)

  Ik sleep meestal te veel mee. Van heel veel dingen heb ik handige mini’s, maar dan wil ik toch voor alle zekerheid deze, die en die nog meenemen, haha πŸ™‚ Ach ja, Vroeger knipte ik de vaatdoekjes nog doormidden om ruimte/gewicht uit te sparen in mijn rugzak voor wandelvakanties, maar sinds ik mijn bagage niet meer urenlang op mijn rug hoef mee te slepen maak ik graag gebruik van lekker veel keuzemogelijkheden!

 18. Nannick
  11 februari 2012 at 16:59 (11 jaar ago)

  Ik neem ook altijd super veel onzin mee, waarvan ik later denk van; ‘dat heb ik nog niet één keer gebruikt’. haha achja πŸ˜‰

 19. Axelle
  11 februari 2012 at 17:01 (11 jaar ago)

  leuke producten !

 20. Esmay
  11 februari 2012 at 18:08 (11 jaar ago)

  Ik neem ook Γ‘ltijd te veel mee, om vervolgens heel wat dingen niet te gebruiken. Achja, stΓ©l je voor als ik het niet mee had… πŸ™‚

 21. Lisa
  11 februari 2012 at 18:34 (11 jaar ago)

  Leuk om te zien en mooie make-up neem je mee! πŸ™‚

 22. Laura
  11 februari 2012 at 18:59 (11 jaar ago)

  Wat ontzettend leuk om te zien zeg! Beter teveel mee dan te weinig toch. πŸ˜‰

 23. Cynthiiaa
  12 februari 2012 at 00:29 (11 jaar ago)

  Wauw, je neemt veel mee! πŸ˜€ Ik zou sowieso mijn verzorgingsproducten meenemen, heel belangrijk, zoals een body butter + gezichtscreme. En of course mijn make-up, zoals mijn hele allerdaagsbakje, foundation, oogschaduwbasis + de oogschaduw zelf, kwasten, fixeerspray, eyeliner, mascara en al dat soort dingen. πŸ™‚ Laten we niet een spiegel vergeten + de reiningsproducten! Damn, zeg ik dat jij veel neemt.. ik neem het terug!

 24. Michelle
  12 februari 2012 at 11:25 (11 jaar ago)

  Hey Sanne!
  Wat een leuk artikel! Ik ga ook elk jaar skiΓ«n en mij toilettas zit ook telkens propvol! Leuk om te zien dat ik niet alleen ben ;-)!
  Geniet van je vakantie! Ik ben al terug uit Les Menuires :(!
  Grtjs

 25. Diana
  12 februari 2012 at 13:18 (11 jaar ago)

  Dat is behoorlijk veel! Ik neem alleen eye-liner, mascara, oogpotlood en lippenstift mee qua make-up. Ik zorg er altijd voor dat ik een donkere nagellak op heb, en dat lakje neem ik dan ook mee. Voor als ‘ie gaat chippen, dan doe ik er gewoon een extra laagje overheen. πŸ˜‰ Voor de rest neem ik reinigingsdoekjes etc mee, zodat het niet kan lekken. Ja, en natuurlijk shampoo, conditioner, showergel en bodylotion.

  Als ik langer op vakantie ga, dan neem ik uiteraard wel meer nagellak (+ remover) mee, haha.

 26. Vera
  13 februari 2012 at 00:00 (11 jaar ago)

  Ik neem ook meestal liever wat meer kleurkeuze mee, behalve qua nagellak, maar dat ligt er wel aan hoe lang ik ga. Ik ga meestal maar een weekje, hooguit twee en dan draag ik gewoon steeds een kleurtje dat bij alle kleding past die ik bij me heb πŸ˜‰

 27. Cindy
  14 februari 2012 at 15:51 (11 jaar ago)

  Jeetje wat veel πŸ˜› Ik neem niet zoveel mee op vakantie! Sowieso geen nagellak, wel mini-verzorgingsproducten. Qua make-up van alles 1 ding πŸ™‚

 28. Natascha
  18 maart 2012 at 02:22 (11 jaar ago)

  Ik ga in Mei met school naar Marokko voor 10 dagen en qua beauty spullen neem ik mee :
  Bodylotion,Zonnebrand,Aftersun,Concealer,Maskertje,Mascara,Krul mouse,Stijltang,Oogschaduw,Scheermesjes,Scheergel,Maandverband,Kwastje,Shampoo,Conditioner,Toner,1 Nagellakje,Showergel, Reinigingsdoekjes, bb cream, en nog veeeel meer hahaha . heb er zin in