Fijne en schattige spulletjes van The Beauty Bakery!

Al heel erg lang wou ik een bestelling plaatsen bij The Beauty Bakery en een tijdje terug deed ik het eindelijk. Ik bestelde een doos vol met heerlijke ‘TBB’ spulletjes (was in de aanbieding, heey ik ben en blijf een Nederlander ;D) en een aantal van deze producten heb ik gebruikt en uiteraard ook uitvoerig getest. Vandaag kun je een review lezen over paar verschillende producten…

Een product waar ik veel fijne dingen over heb gelezen en waar ik zelf ook behoorlijk nieuwsgierig naar ben geworden is de ‘Solid Shampoo Big Poofy’. In de doos zit de ‘Extra’ variant, dat houdt in, nog volumineuzer haar. Mijn haar kan wel wat extra volume gebruiken want het hangt altijd maar een beetje slapjes langs mijn gezicht.

Nog nooit gebruikte ik een shampoo in een ‘vaste vorm’ en ik moest hier wel eventjes aan wennen. Je moet er gewoon even wat handigheid in krijgen en je eigen manier proberen te vinden. Ik snij altijd een klein stukje van het blokje af en dit neem ik mee onder de douche. Met dit kleine stukje wrijf ik over mijn haar, van mijn hoofdhuid tot in de punten. De geur is super lekker, heel fris en mintig. De shampoo schuimt ook enorm en dat vind ik zeker een pluspunt. Bij het uitspoelen voelt mijn haar een klein beetje stroef aan. Wanneer ik daarna mijn haar droog dan merk ik meteen dat mijn haar meer volume heeft, wauw!

Zeker een fijne shampoo, die zorgt voor veel volume, lekker ruikt en volgens mij ook best verzorgend is. Voor een stukje van ongeveer 110 gram (hiermee kun je best een tijdje mee vooruit) betaal je €5,90.

Scrubben vind ik heerlijk om te doen en ‘TBB” heeft heerlijke scrubs in het assortiment, waaronder de ‘Fluffy Sorbet Scrub’ in de geur ‘Frosted Cupcakes’, jummie!

De butter scrub is 100% natuurlijk en ook nog eens handgemaakt. In deze srub zit zeezout, sheabutter en amandelolie. De zeezout is uiteraard toegevoegd om lekker mee te scrubben. De overige ingrediënten zijn verzorgend en laten een fijn laagje achter waardoor je na het douchen je niet per se in hoeft te smeren met een lotion.

Deze scrub heb ik ongeveer twee keer per week en ongeveer ruim een maand gebruikt en helaas is het potje nu helemaal leeg. Ik nam altijd een flinke ‘lik’ uit het potje en hiermee ging ik voornamelijk mijn boven en onderbenen mee scrubben. De scrub voelt prettig aan, niet te ruw, en laat inderdaad een vettig laagje achter. Gelukkig is dit laagje niet plakkerig. De structuur van de scrub is ook heel fijn, heel lekker ‘fluffy’.  Dan heb ik het nog niet eens gehad over de heerlijke geur, een heerlijke zoete snoeperige geur waardoor je bijna een hapje uit de pot wil nemen.

Mijn huid wordt van deze scrub heerlijk zacht en door de verzorgende ingrediënten verzorgd en voedt het mijn huid perfect. Voor een potje met 100 ml betaal je €7,50.

Dan ten slotte heb ik ook nog twee lip butters uitgebreid getest. Ik heb de ‘Strawberry’ (die volgens mij nu niet op voorraad is) en de ‘coconut’ variant. Deze lip butters zijn heel verzorgend en zijn 100% natuurlijk & plantaardig. Er zitten geen conserveermiddelen in en het bevat verder ook geen synthetische ingrediënten. Wat zit er dan wel in? Ongeraffineerde Fairtrade Sheabutter,  Ongeraffineerde Fairtrade Cacoabutter, zoete amandelolie en ongebleekte bijenwas. Niet alleen kun je deze butters gebruiken voor op je lippen, je zou het ook kunnen gebruiken voor schrale en droge plekjes op je lichaam.

De lip butters zitten verpakt in schattige blikjes van 15 ml. Niet de meest hygienische verpakkingen maar het ziet er wel leuk uit! Ik vind persoonlijk de ‘Strawberry’ heel fijn, deze ruikt namelijk lekker snoepig want ik ben nou eenmaal een echte zoetekauw! De ‘coconut’ vind ik wat minder, deze ruikt heel erg naar kaarsvet, tenminste daar doet het mij aan denken. Bij deze lip butter moet je denk ik de kokosgeur erbij denken.

De lip butters zijn vrij hard maar zodra je er met je vinger ingaat worden de butters zachter door de warmte van je vingers. Daarna kun je het heel gemakkelijk aanbrengen op je lippen. Je lippen krijgen een vettig laagje en op zich voelt het wel prettig. Je lippen worden er lekker zacht van en vooral met dit koude weer kunnen je lippen wel wat vettigheid gebruiken.

Fijne lip butters, ook al zou ik de ‘Coconut’ variant afraden omdat de geur niet zo heel prettig is. De ‘Strawberry’ is daarentegen wel heel erg fijn. Voor een blikje van 15 ml betaal je €4,95.

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik super tevreden over de ‘The Beauty Bakery’ producten. Mijn persoonlijke aanraders zijn de ‘Solid Shampoo’ en de ‘Sorbet Scrub’. Heb jij ook al wel eens bij The Beauty Bakery besteld, en wat vind jij van de producten?

101 Comments on Fijne en schattige spulletjes van The Beauty Bakery!

 1. dilan
  13 februari 2012 at 15:16 (11 jaar ago)

  vet leuke spulletjes

 2. Aranka
  13 februari 2012 at 15:37 (11 jaar ago)

  Oh wat ziet dat er allemaal lekker uit! Echt heerlijk voor onder de douche en dergelijke 🙂

 3. charile
  13 februari 2012 at 15:50 (11 jaar ago)

  Lijken me heerlijke producten!
  x

 4. Lisa
  13 februari 2012 at 16:08 (11 jaar ago)

  Nice products 😀

 5. tweedelichaam
  13 februari 2012 at 16:10 (11 jaar ago)

  Wil hier ook al tijden bestellen, weet eigelijk niet wat me tegen houdt haha!

 6. LottedeJ
  13 februari 2012 at 16:45 (11 jaar ago)

  Oeh, fijne bestelling! Ik vind de producten van The Beauty Bakery erg fijn, maar de Extra Big Poofy solid bar vind ik drie keer niks. Mijn haar wordt er echt ontzettend vet van, na een paar uurtjes al, echt bizar!

  • Diana
   13 februari 2012 at 20:42 (11 jaar ago)

   Ik heb precies hetzelfde!

 7. Elke
  13 februari 2012 at 16:50 (11 jaar ago)

  Wat een schattige producten!

 8. Tamara
  13 februari 2012 at 17:14 (11 jaar ago)

  Vaste zeep vind ik vaak heel fijn. Blijft alleen niet mooi/goed wanneer het in een badkamer ligt. Wil het toch wel weer eens proberen! 🙂

 9. laura
  13 februari 2012 at 17:22 (11 jaar ago)

  echt leuke spulletjes, MUST HAVE!

 10. Cynthiiaa
  13 februari 2012 at 17:53 (11 jaar ago)

  Wauw, wat een goddelijke producten! Vooral de scrub! De lippenbalsems zien er ook amazing uit. Ik wil daar ook nog zeker een keer bestellen. 🙂

 11. Cherel
  13 februari 2012 at 18:07 (11 jaar ago)

  Dit lijken me erg fijne producten, heb helaas zelf nog geen ervaring met the beauty bakery.

 12. Femke
  13 februari 2012 at 18:58 (11 jaar ago)

  Wat zien ze er superleuk uit! Echt iets om later, als ze op zijn, schoon te maken en zelf iets te maken om erin te stoppen (:

 13. Laura
  13 februari 2012 at 19:02 (11 jaar ago)

  Lijken me heerlijke producten! Vooral de scrub & Big Poofy shampoo. 😀

 14. Amanda
  13 februari 2012 at 20:09 (11 jaar ago)

  Zien er echt heerlijk uit!

 15. Jana
  13 februari 2012 at 20:30 (11 jaar ago)

  Lijken mij erg fijne producten <3 x

 16. Diana
  13 februari 2012 at 20:42 (11 jaar ago)

  Ik vind de scrubs erg fijn!

 17. DalaLuz
  13 februari 2012 at 22:04 (11 jaar ago)

  Heerlijke spulletjes!

 18. LindaB
  17 februari 2012 at 14:25 (11 jaar ago)

  wat lijken mij dit fijne spulletjes zeg! Helemaal die scrub, ben dol op zoet! Ook de shampoo zou ik zelf wel willen proberen!

 19. resource
  12 augustus 2012 at 08:20 (10 jaar ago)

  Very shortly this web page will be famous among
  all blogging and site-building viewers, due to it’s good posts