NOTD: Ombre/marble nagels

De ‘nail of the day’ van vandaag is super gemakkelijk en snel te maken en het geeft een erg leuk resultaat. Ik zag een afbeelding op het internet van ombre nagels gemaakt met slechts twee kleurtjes en een topcoat. Omdat ik het altijd leuk vind om crea bea aan de slag te gaan met mijn nagels moest ik deze nail art natuurlijk uitproberen. Al snel kwam ik er achter dat het heel makkelijk te maken is en zie op de volgende pagina het resultaat…

Voor deze NOTD maakte ik gebruik van twee kleuren nagellak. Ik gebruikte twee kleuren van Koh, namelijk: Mediterranean Green! en Black. Uiteraard kun je ook gaan voor hele andere kleuren, het beste kun je wel kiezen voor een donkere en een wat lichtere kleur zodat je een mooi kleurverloop krijgt. Ook heb je nog een topcoat/transparante lak nodig (het liefst een oude want er komt wel wat nagellak aan het kwastje).

Hoe maak je het? Het beste kun je sowieso per nagel aan de slag gaan. Onderaan mijn nagel heb ik wat zwarte lak aangebracht (niet te veel want zwart overheerst al snel, dat geldt eigenlijk voor elke donkere kleur) en daarna heb ik de groene kleur aangebracht tot de bovenkant van mijn nagel. Terwijl beide lakjes nog nat waren heb ik de topcoat aangebracht en dit deed ik van beneden naar boven. Zo krijg je heel makkelijk een kleurverloop en het geeft ook wel een klein beetje een marble effect. Het is nogmaals super makkelijk te maken en het kost helemaal niet zoveel tijd. Het is even een kwestie van oefenen en uitvogelen hoeveel nagellak je nodig hebt en hoe je het beste de kleurtjes in elkaar kan over laten lopen. Als je dat door hebt, heb je binnen no time hele leuk uitziende nagels!