H&M polish ‘City Pink’ & ‘Orange Lane’

Eén van mijn favoriete nagellak budgetmerken is ongetwijfeld H&M. Ze hebben vaak hele leuke kleuren nagellak in grappige flesjes. Laatst zijn er weer vier nieuwe kleuren aan het assortiment toegevoegd en daarvan bestelde ik er twee, namelijk: City Pink & Orange Lane. Binnenkort kun je deze lakjes ook op mijn blog winnen (uiteraard splinternieuwe), maar nu eerst de swatches…

Eerst even heel kort over de lakjes in het algemeen. Wat mij meteen opviel is dat het vrij grote flesjes nagellak zijn, er zit dan ook maar liefst 16 ml in een flesje. Het flesje zelf vind ik er ook wel heel erg leuk uitzien, zo met die gouden dop. Het steeltje van het kwastje is vrij lang en daardoor lakt die wat mij betreft heel prettig. De nagellak droogt redelijk snel en blijft met een topcoat (INM) ongeveer twee dagen mooi op mijn nagels en dat vind ik een prima resultaat…

De eerste kleur is ‘City Pink’ een mooi roze creamy kleurig lakje. Lakt erg fijn en de kleur dekte in twee dunne laagjes. Een leuke zoete kleur voor in de lente/zomer maar verder niet heel bijzonder, wel gewoon een heel erg leuk kleurtje!

(Jep, mijn nagelriemen moeten eens flink worden ingesmeerd met wat Lemony Flutter ;P)

Gezien oranje ook aankomend seizoen een grote modetrend gaat worden, is het natuurlijk leuk als je je nagels hierbij matched. Dat kan met dit lakje in de kleur ‘Orange Lane’. Een mooi fris oranje kleur die net als het andere lakje in twee laagjes dekt.

Conclusie: Net zoals altijd eigenlijk ben ik heel erg tevreden over deze lakjes van H&M. Ze lakken fijn, het zijn vrolijke kleuren en blijven redelijk lang mooi op de nagels. Een flesje met 16 ml kost €2,95, lekker cheap dus! In februari maak je o.a. kans op deze leuke lakjes, dus hou mijn blog vooral in de gaten…