Het is nog midden winter maar toch leek het me alvast leuk om aan jullie de beautytrends voor aankomend seizoen te laten zien. Bij mij begint het namelijk best wel te kriebelen en ik zie zowel voor fashion als voor beauty, hele leuke trends voorbij komen. Ik heb voor jullie de acht meest opvallende uitgekozen, die vind je op de volgende pagina…

Als je mijn blog trouw volgt dan weet je allang dat groen een hele hippe kleur gaat worden aankomend seizoen! Natuurlijk moeten je nagels ook gewoon groen, lekker ‘matchy matchy’.

Een trend die ik denk ik oversla maar wel eentje die vrij opvallend is, is de ‘wet look’ trend. De haren van de modellen op de catwalks waren allemaal ‘nat’ en dit kun jezelf ook doen door bijvoorbeeld speciale ‘wet look’ haargel te gebruiken.

Al een tijdje zijn felle lippen hip en gelukkig ook nog voor aankomende lente/zomer. Ik ben gek op felgekleurde lippen en vooral oranje en roze kleuren laten mijn hart wat sneller kloppen. Wanneer je kiest voor felle lippen zorg dan dat de rest van je make-up enigszins rustig blijft, het moet gewoon in balans zijn!

Met deze trend bedoelen ze niet het ombre effect op slechts één nagel, nee alle nagels zijn voorzien van een andere kleur maar wel zo gekozen dat je een kleurverloop krijgt. Deze trend zagen we eigenlijk ook al eerder maar toch werden er weer vrij veel modellen op de catwalk gespot met verschillende kleuren nagels. Ik vind dit echt een hele leuke trend en ik heb het laats ook met mijn nagels gedaan, dat zien jullie binnenkort!

Ook een trend die maar terug blijft komen, dat is namelijk de ‘natural’ trend. Ga voor rustige natuurlijke kleuren. Belangrijk bij deze look is een ‘flawless’ huid en mooie wakkere ogen.

Deze trend zien we nu ook natuurlijk al volop, toch lijkt het erop dat het ‘ombre’ haar en dan vooral de gekleurde variant hip blijft. Ga voor mooie pasteltintjes, past overigens ook goed bij de modetrends voor het aankomend seizoen, en geef de onderkant van je haar wat kleur! Heb je donker haar net als ik, dan kun je het beste eerst even wat blondeermiddel in je haar doen, misschien wel verstandig om dit bij de kapper te laten doen!

Ook een trend die weer terug komt, de ‘cateye’. Ga met je eyeliner aan de slag en probeer zo mooi mogelijk een lijntje te zetten, oefening baart kunst! Ik kan het beste een lijntje zetten met een eyeliner pen of met een gel eyeliner. Ook zag ik cat eyes gemaakt met gekleurde eyeliner producten, ook heel tof!

Dan ten slotte een nieuwe trend, namelijk ‘poppig’, make-up wat geïnspireerd lijkt door een pop. Denk aan een mooie flawless huid, roze appeltjes, nude lippen en wimpers waar je U tegen zegt. Ben je niet gezegend met mooie volle lange wimpers, dan kan je natuurlijk altijd gaan voor een paar nepwimpers. Wil je echt een ‘poppige’ look maken kies dan ook voor nepwimpertjes voor je onderste wimperrand…

Over het algemeen ben ik heel erg enthousiast over deze beautytrends, behalve dan de ‘wet look’. Op zich zijn er niet heel erg veel nieuwe trends bijgekomen maar vaak zijn ze toch net iets anders. Uiteraard ben ik heel erg benieuwd wat jij van deze trends vindt en welke jezelf toe gaat passen.