Benefit Finding Mr. Bright!

Ook al heb ik mister (b)right al gevonden, een kitje met beauty producten die ervoor zorgen dat je er op je aller mooiste uit laat zien kan natuurlijk nooit kwaad. Met dit leuke kitje van Benefit met verschillende mini make-up producten krijg je een ontzettende mooie gezonde ‘glow’. Prachtige producten om je gehele look mee af te maken…

Al maanden was ik verliefd op dit kitje, vooral vanwege het meisjesachtige uiterlijk. In het doosje zitten vier verschillende producten, namelijk: Girls Meets Pearl, Posie Tint, High Beam en Erase Paste. Niet alleen de producten zien er geweldig uit, ook het doosje dus! Het paars/roze doosje bedrukt met leuke patroontjes is dan ook stiekem de ‘eyecatcher’ van mijn make-up stash. Ik moet ook eerlijk zeggen dat Benefit ook een van mijn favoriete beauty merken is en dat heeft o.a. te maken met de geweldige verpakkingen. Het doosje heeft een deksel en sluit met een magneetje en ook zit er een spiegeltje in verwerkt, heel handig.

Hieronder zie je alle vier de producten. Het tubetje ‘Girl Meets Pearl’ bevat 7,5 ml vloeibare highlighter. Het is de bedoeling dat je dit product over je make-up heen draagt voor een subtiele glans. De ‘Posie Tint’ is een roze stain en dit flesje bevat 4 ml, die je zowel op je lippen als op je wangen kunt gebruiken. Dan de ‘High Beam’, ook dit is een vloeibare highlighter maar toch net wat anders dan de ‘Girl Meets Pearl’. In dit schattige flesje zit 2,5 ml. Ten slotte ook nog een ‘Erase Paste’, dit potje bevat 3,2 gram concealer. Het zijn dus allemaal miniatuur producten, leuk om zo eens vier verschillende producten uit te proberen.

De ‘Erase Paste’ is een concealer die voor mijn huid helaas toch net iets te donker is, dit is namelijk de kleur ‘medium’ en de kleur ‘light’ was stukken beter geweest. Hoe die op mijn huid eruit ziet kan ik daardoor lastig beoordelen. De concealer is vrij ‘creamy’ en dekt ontzettend goed. Ook als je goed kijkt, zie je een soort van glansje.

De ‘Posie Tint’ vind ik een ontzettend leuk product. Het is namelijk een stain die je zowel voor je lippen als voor je wangen kunt gebruiken. Voor op mijn lippen vind ik het niet zo geslaagd, maar voor mijn wangen vind ik het wel heel erg leuk! Het geeft een mooie rozige kleur en je kunt de kleur goed opbouwen. Een ‘stain’ vind ik op zich wel een lastig beauty product omdat het als ware in je huid trekt. Maar als je gewoon voorzichtig te werk gaat dan kan er niet zoveel mis gaan. Het voordeel van dit product is dat de gehele dag mijn wangen een gezonde kleur hebben.

Dan mijn favo product uit dit kitje, namelijk de ‘High Beam’. Dit is een vloeibare highlighter die ik echt ontzettend mooi vind. Ik gebruik deze zowat dagelijks, dat is ook wel te merken want de highlighter is bijna op. Dit product doet me trouwens wel een beetje denken aan de ‘Eyeko cream’. Deze highlighter gebruik ik vooral boven mijn jukbeenderen om mijn gezicht wat meer shape te geven. Een super fijn product en ook zeker een product die ik full size zou kopen.

Het laatste product is ‘Girl Meets Pearl’ en is een mooi subtiel roze highlighter. In de highlighter zit een mooie gouden gloed. Dit product gebruik ik subtiel over mijn foundation en geeft een super mooie gezonde ‘glow’. Het product ruikt trouwens heerlijk zoetig. De creme smeert gemakkelijk uit de gezonde ‘glow’ blijft de hele dag zichtbaar. Ook over dit product ben ik heel erg enthousiast en zou ik ook best full size willen aanschaffen.

Hier beneden nog wat swatches van de producten…

Om nog even te laten zien hoe mijn gezicht eruit ziet na het gebruik van de producten (behalve de Erase Paste) heb ik een foto aan dit artikel toegevoegd. Zoals je kunt zien heb ik een mooie gezonde glow over mijn hele gezicht.

Ik ben heel erg blij met dit euke kitje en ik gebruik de producten dan ook redelijk vaak. De ‘Finding Mr. Bright’ kit is o.a. verkrijgbaar bij Sephora en Douglas en kost €29.-.