Tag: Share the happiness!

Ik werd laatst getagged door Lisanne van Lisanneleeft.nl. Deze blog volg ik al een behoorlijke tijd met veel plezier. Het is een blog die niet per se over make-up en mode gaat maar juist over andere dingen in het leven die zo ontzettend belangrijk zijn. Wanneer ik de blogs van Lisanne lees word ik eigenlijk altijd vrolijk en het geeft mij een hele positieve boost. Hieronder kun je lezen waar de tag over gaat…

We hebben allemaal kleine dingen die ons leven leuk maken. Zelfs als we ziek zijn, verdrietig zijn, en als het allemaal gewoon niet zo mee zit. Deze kleine dingen houden ons op de been! Een lief smsje, een meisje dat lachend op de fiets zit, het zonnetje dat naar binnen schijnt, een bed dat fijn ligt, een vrije dag, en ga zo maar door. Nu wil ik van jou weten, welke dingen zijn dit in jouw geval? Waar word jíj blij van? Wat zijn de simpele dingen die jouw leven zo leuk maken? Maak er een lijstje van en share your happiness! Liefs, Lisanne

En hieronder kun je lezen waar ik een ontzettend blij gevoel van krijg!

 • Van lekker eten! Zelf hou ik niet zo van koken (ssst) maar ik word erg blij als er lekker voor mij gekookt wordt.
 • Dingen doen die ik voorheen niet kon (straatvrees). Zo ben ik afgelopen maandag (2e kerstdag) naar een supermarkt geweest en heb ik daar boodschappen gedaan, wat een happy gevoel gaf me dat!
 • Van veel bezoekers op mijn blog. Het geeft mij een ontzettend fijn gevoel als ik zie dat er veel mensen op mijn site komen. Dat motiveert namelijk ontzettend!
 • Naar mijn favoriete muziek luisteren en heel hard meezingen zodat mijn buren lekker mee kunnen genieten.
 • Op bed met mijn favo tijdschriften (Jackie, Marie Claire en Elle) en een kop thee erbij lekker lezen en plaatjes kijken.
 • Kijken naar een goede film. Ik kijk heel veel films maar er zijn er maar een paar die echt heel goed zijn. Van die hele goede, daar word ik echt vrolijk van. Vaak vind ik het dan ook heel erg zonde wanneer zo’n goede film dan afgelopen is.
 • Zondagochtend in alle rust buiten in het zonnetje wandelen met mijn hondje Puck.
 • Lekker rommelen in mijn make-up stash. Kijken wat er weg kan, opnieuw indelen, swatchen, lekker graaien etc.
 • Dat mijn make-up perfect zit. Soms heb je van die dagen dat het aanbrengen van je make-up als een tierelier gaat en dat het dan ook nog de hele dag perfect blijft zitten.
 • Van lieve mailtjes en comments van personen die ik eigenlijk ‘niet’ ken maar gewoon om even te vertellen dat ze bijvoorbeeld mijn blog zo leuk vinden.
 • Kijken naar mijn hondje Puck, hij is zo ontzettend schattig en ook nog eens super grappig! Puck zorgt eigenlijk altijd voor ‘instant’ glimlach op mijn gezicht.
 • Als mijn huis weer fris en fruitig is. Soms heb ik schoonmaakwoede en dan moet alles maar dan ook werkelijk alles schoon en opgeruimd worden, daarna kan ik met een zeer tevreden gevoel op de bank ploffen en genieten van mijn schoongeboend huisje.

Ik vond het erg leuk om deze tag in te vullen en zo leren jullie mij ook weer wat beter kennen. Vooral de laatste twee jaren ben ik de kleinere dingen in het leven meer gaan waarderen. Zo weet ik nu echt heel goed dat geluk echt niet in geld, veel bezittingen etc. zit, maar veel meer in gezondheid en liefde. Tegenwoordig krijg ik vooral van de kleine dingetjes in het leven een grote glimlach op mijn gezicht! Vind jij deze tag ook zo leuk? Neem de tag dan vooral over!

13 Comments on Tag: Share the happiness!

 1. Miranda
  29 december 2011 at 00:50 (9 jaar ago)

  wat een leuke tag zeg. Ik vind het zondags ook altijd heerlijk om met de hond te lopen. Ik volg de blog van Lisanne ook, inderdaad een hele leuke blog:D

  Beantwoorden
 2. Cynthiiaa
  29 december 2011 at 03:30 (9 jaar ago)

  Geweldige tag! Lekker eten daar houd ik ook van, haha! Rommelen in je stash, oh wat heerlijk inspirerend kan dat toch zijn. :) Je brengt mij op ideeën! Make-up die perfect zit is ook een amazing gevoel, zo fresh, en voldaan dat het eindelijk gelukt is. :’)

  Beantwoorden
 3. kimberly
  29 december 2011 at 07:22 (9 jaar ago)

  Had de tag al vaker voorbij zien komen maar hij is inderdaad erg leuk!

  Beantwoorden
 4. Mirjam
  29 december 2011 at 09:15 (9 jaar ago)

  Leuk om te lezen! :D

  Beantwoorden
 5. katrien
  29 december 2011 at 09:24 (9 jaar ago)

  ik word al vrolijk van die dingen te lezen!
  leuk dat je naar een supermarkt bent kunnen gaan, want dat wilde je heel graag terug doen he :)

  Beantwoorden
 6. Helmi
  29 december 2011 at 09:49 (9 jaar ago)

  Leuk rijtje! Word ik weer happy van :)

  Beantwoorden
 7. Milou
  29 december 2011 at 10:39 (9 jaar ago)

  Super leuk om te lezen zeg! :)

  Beantwoorden
 8. Nina
  29 december 2011 at 16:35 (9 jaar ago)

  Wooh echt knap dat je maandag naar de supermarkt bent geweest. Ga zo door meid! En leuk artikel!

  Beantwoorden
 9. Hanna
  29 december 2011 at 19:15 (9 jaar ago)

  Ik heb de tag al een tijdje staan op mijn (net nieuwe) blog. Neem gerust een x een kijkje en plaats een reactie :)

  Beantwoorden
 10. Savine
  30 december 2011 at 19:37 (9 jaar ago)

  Hee! Ik lees je blog elke dag maar laat eigenlijk nooit een comment achter… moet ik eigenlijk vaker doen haha maarja… (goed voornemen voor 2012!)
  Maar ik wilde toch even zeggen dat ik het heel knap van je vind dat je dat op 2e kerstdag hebt gedaan! :D It makes me feel kinda proud. Ik kan begrijpen hoe moeilijk dat is…

  En verder een supertoffe tag!
  Liefs en alvast een fijne jaarwisseling!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *