Zoals beloofd heb ik voor jullie een extra scrapbook voor de maand december. De maand december staat natuurlijk compleet in het teken van Kerst en Oud & Nieuw. Met deze feestdagen mag je er ook helemaal op en top glamorous uitzien, met het setje hieronder lukt dat sowieso. Ik ben gek op glitters en kan er geen genoeg van krijgen, toch heb ik een vrij ‘rustig’ en classy setje samengesteld. Je wilt er immers ook niet uitzien als een kerstbal, toch?

In plaats van een jurkje heb ik gekozen voor een rokje en eigenlijk is dit ook meteen de eye catcher van deze outfit. Het is een vrij duur rokje, een alternatief zou het pailletten rokje van H&M kunnen zijn. De rest van accessoires heb ik behoorlijk rustig gehouden, toch kon ik het niet laten om het Zara glitter tasje erbij te doen maar ik vind dat het net kan. De shimmer poeder van The Body Shop en de mooie donkerblauwe nagellak van Nails Inc. maakt het plaatje compleet…

Ik ben tevreden en ik ben heel benieuwd of jij het ook wat vindt?