Pre-spring collectie Love, Pieces & Happiness

Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt ben ik weer wat meer tijd en energie aan het stoppen in mijn webshop. Ik merk dat ik inmiddels beter de balans kan vinden tussen mijn blog, shop en therapie. Nog steeds vind ik het super leuk om een webshop te hebben en daar allerlei leuke producten te verkopen waar ik 100% achter sta. Op dit moment is er een leuke sale gaande maar zo langzaam maar zeker komen er ook nieuwe producten binnen, namelijk de pre-spring collectie…

De lente en zomer vind ik qua kleuren een erg leuk seizoen, vooral pastel en neon kleuren vind ik geweldig! Je kunt begrijpen dat het inkopen van producten een echt feestje voor mij is. Ook ben ik alweer druk bezig met het maken van eigen sieraden die ik ook heel binnenkort aan het assortiment toe ga voegen. Verder heb ik horloges toegevoegd van het merk ‘Souris D’or’ & ‘Phillipe Constance’. En naast accessoires en sieraden verkoop ik nu ook iPhone hoesjes, wat ik persoonlijk een erg leuke toevoeging vind. Ik verkoop op dit moment hoesjes van het merk Fab. en Colorswitch, binnenkort wordt ook dit nog uitgebreid.

Ik kan mij voorstellen dat je nieuwsgierig ben geworden, dus neem vooral even een kijkje in mijn shop

6 Comments on Pre-spring collectie Love, Pieces & Happiness

 1. Olga - teamconfetti
  30 januari 2014 at 16:22 (6 jaar ago)

  Ik vind het zo gaaf dat je dit project bent begonnen en dat het zo goed gaat. Ik heb vorige week de webwinkel vakdagen bezocht omdat ik er ook over nadenk. Ik kwam er een stuk minder naïef vandaan, een webwinkel beginnen en er ook echt iets mee verdienen valt niet mee. Respect voor jouw winkel!

  Beantwoorden
 2. Isabel
  30 januari 2014 at 19:23 (6 jaar ago)

  Wat mooi! Jouw webshop heeft echt mooie accesoires :)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *