Catrice ‘Smokey Eyes Pencil’ + Filmpje ‘Smokey Eyes maken’

Kerst hebben we achter de rug en nu hebben we oud & nieuw nog in het vooruitzicht. Misschien heb je op oudejaarsavond wel een feestje in de planning en dan wil je er natuurlijk op je mooist uitzien. Smokey eyes is de perfecte look voor een feestje of wanneer je bijvoorbeeld uitgaat. Smokey eyes maken vinden veel meiden toch een beetje lastig maar Catrice heeft sinds kost speciale producten in het assortiment waarmee het een stuk gemakkelijker gaat. Vandaag laat ik deze producten aan jullie zien en ik heb er ook nog een filmpje aan toegevoegd waarin ik laat zien hoe je snel en makkelijk smokey eyes maakt…

Ik begin even met het laten zien van de potloodjes, dit zijn de Catrice ‘Smokey Eyes Pencil’ en deze heb je in drie verschillende kleuren. De kleuren die je op de foto ziet zijn: It’s A Pleasure, Treasure! en The Black Earl, je hebt ook nog de kleur ‘Gloria Greynor’. Op de verpakking staat ook nog een voorbeeld hoe je ze kunt gebruiken. Volgens het etiketje is het de bedoeling dat je een streep zet in je crease en dat vervaagd met het kwastje. Persoonlijk vind ik het fijner om deze potloodjes te gebruiken als eyeliner of als oogschaduwbasis.

Het zijn lekkere zachte potloden en dat is ook best wel belangrijk omdat je bij een smokey eye veel moet vervagen en blenden. Aan de uiteinde van de potloodjes heb je ook nog een kwastje en dit is een leuke toevoeging. Toch gebruik ik liever mijn eigen pencil kwast.

De potloden zijn dus lekker zacht en je kunt ze heel goed vervagen. De kleuren zijn ook super goed gepigmenteerd. Vooral de metallic taupe kleur ‘It’s A Pleasure, Treasure!’ vind ik erg mooi! Hieronder zie je de swatches en op de onderste foto’s zijn de streepjes vervaagd met het kwastje.

Ik ben heel tevreden over deze potloodjes en ik vind het dan ook zeker een hele goede budgettip. De Catrice Smokey Eyes Pencils zijn te verkrijgen bij Kruidvat en kosten โ‚ฌ2,49 per stuk.

Hieronder heb ik nog een filmpje voor jullie waarin ik laat zien hoe je smokey eyes maakt met behulp van de Catrice ‘Smokey Eyes Set’ in de kleur ‘010ย Smoking Area’. Hetย is vrij simpel te maken en het is een perfecte look voor een feestje. Veel kijk plezier!

Het Catrice ‘Smokey Eyes Set’ in de kleur ‘Smoking Area’ is ook te koop bij Kruidvat en kost โ‚ฌ4,49. Weet jij al voor wat voor look jij gaat tijdens oud & nieuw?

113 Comments on Catrice ‘Smokey Eyes Pencil’ + Filmpje ‘Smokey Eyes maken’

 1. Kelly
  28 december 2011 at 00:39 (11 jaar ago)

  Ziet er leuk uit. ๐Ÿ™‚

 2. Lisa
  28 december 2011 at 01:14 (11 jaar ago)

  Mooie smokey eyes! ๐Ÿ™‚

 3. charile
  28 december 2011 at 11:02 (11 jaar ago)

  Ziet er goed uit! Dat bruine potloodje staat op mijn wishlist ๐Ÿ˜€
  x

  • Sanne van Huis
   29 december 2011 at 17:40 (11 jaar ago)

   Die vind ik zelf ook heel mooi, goeie keus!

 4. Miranda
  28 december 2011 at 12:06 (11 jaar ago)

  wat een mooie ooglook!

 5. Milou
  28 december 2011 at 12:58 (11 jaar ago)

  Mooi gedaan ๐Ÿ™‚ .. Als ik dit altijd zelf doe vind ik mijn oog zo klein worden….

  • Sanne van Huis
   29 december 2011 at 17:40 (11 jaar ago)

   Misschien kun je dan een lichte kleur aanbrengen in je ooghoek (net als ik doe) en een lichte nude kleurig lijntje (met een kohlpotlood) aanbrengen op je waterlijn ๐Ÿ™‚

 6. Laura
  28 december 2011 at 13:16 (11 jaar ago)

  Mooie look! Ik vind Itโ€™s A Pleasure, Treasure! wel heel erg mooi .. wist niet dat Catrice zulke potloodjes in het assortiment hadden. Ga daar binnenkort even naar kijken. ๐Ÿ˜‰

 7. Joyce Peeters
  28 december 2011 at 14:17 (11 jaar ago)

  Zou een mooie cadeau zijn voor mijn zusje die zich er nog maar pas mee bezig houd. We weten zelf er niet veel raad bij daarmee zou dit een fijne kerstcadeau zijn..:)

 8. fre
  28 december 2011 at 15:36 (11 jaar ago)

  mooie ooglook, voor mij lijkt deze smokey eye haalbaar om net zo mooi na te kunnen maken!

  • Sanne van Huis
   29 december 2011 at 17:39 (11 jaar ago)

   Zeker, gewoon doen en dan zou je zien dat het lukt!

 9. LottedeJ
  28 december 2011 at 16:51 (11 jaar ago)

  Die potloden lijken me erg fijn, handig ook met dat kwastje! Mooie look heb je gemaakt zeg.

 10. Cynthiiaa
  28 december 2011 at 16:56 (11 jaar ago)

  Ik vind je filmpjes altijd zo enthousiast, leuk om naar te kijken. ๐Ÿ™‚ Mooie look en dat met die palette, wauw!

  • Sanne van Huis
   29 december 2011 at 17:38 (11 jaar ago)

   Dank je voor je compliment en het is inderdaad een heel goed palette, heeft Catrice weer goed gedaan!

 11. Myrthe
  28 december 2011 at 20:09 (11 jaar ago)

  Wat een prachtige eyelook voor Oud & Nieuw! Staat je ook erg mooi, super!

 12. Nannick
  28 december 2011 at 23:48 (11 jaar ago)

  Mooie look! Ik weet nog niet wat ik ga doen met oud en nieuw ๐Ÿ˜‰