Tip: TV serie ‘Hart of Dixie’

Ik heb er een nieuwe verslaving bij, het is weliswaar een gezonde maar toch. Sinds kort kijk ik de serie ‘Hart of Dixie’ en dit is een geweldige serie waarin Rachel Bilson de hoofdrol speelt. Wekelijks kijk ik ook Gossip Girl en ik zag al dat ze reclame maakten voor ‘Hart of Dixie’. Elke keer vroeg ik me af wat het was en daarom besloot ik om aflevering 1 te downloaden. Meteen was ik ‘hooked’…

Laat ik eerst beginnen dat ik wel fan ben van Rachel Bilson. Ik vond haar altijd al heel erg leuk in ‘The OC’ (die tv serie is trouwens ook te gek) dus wat dat betreft kon de serie al bijna niet meer ‘stuk’.

De serie gaat over de New Yorkse Zoe Hart (Rachel Bilson) een jonge chirurg die hard op weg is naar succes. Toch mist ze iets, namelijk een hart. Ze kan niet zo heel goed met patienten overweg en ziet ze meer als producten. Hierdoor loopt ze een promotie mis en ze krijgt het advies om een jaartje in een huisartsenpraktijk te gaan werken. Sinds haar afstuderen krijgt ze regelmatig ansichtkaarten van een huisarts uit Alabama die graag wilt dat ze bij hem komt werken. Uiteindelijk besluit Zoe om naar het zuiden te verhuizen om daar voor een jaartje aan de slag te gaan als huisarts. Als ze daar aankomt blijkt dat de man, die haar de kaartjes stuurde, inmiddels overleden is en hij heeft de helft van de praktijk aan dr. Hart nagelaten. Dit zie je allemaal in het begin van aflevering 1, vanaf dan begint het avontuur in Alabama…

Het is echt een super leuke serie. Het is leuk om te zien hoe Zoe probeert zich thuis te voelen en natuurlijk wil ze er ook graag bijhoren maar dat valt niet mee als New Yorkse. De serie heeft uiteraard ook wat leuke mannen opgetrommeld en dat is natuurlijk ook helemaal niet vervelend. Het is een makkelijke ‘wegkijk’ serie met de nodige drama, liefdesperikelen en humor. Het zou me trouwens niets verbazen als Net 5 binnenkort deze serie gaat uitzenden.

Hieronder heb ik de trailer geplaatst en ik ben heel benieuwd wat jullie ervan gaan vinden. Mocht je nog twijfelen download dan gewoon aflevering 1 en geef het een kans…

90 Comments on Tip: TV serie ‘Hart of Dixie’

 1. Yara
  18 november 2011 at 07:01 (11 jaar ago)

  Ik kijk ‘m ook, heerlijke serie. Ik kan niet wachten tot het weer dinsdag is!

 2. Kim Krete
  18 november 2011 at 07:20 (11 jaar ago)

  Ik hoop echt dat net 5 deze serie binnenkort gaat uitzenden lijkt me super leuk!

 3. Caroline
  18 november 2011 at 07:53 (11 jaar ago)

  Oee, dat lijkt me echt een hele leuke serie! Ga ik ook maar eens aan beginnen 🙂

 4. Maaike
  18 november 2011 at 09:47 (11 jaar ago)

  Ik kijk de serie niet, maar heb de trailer gezien, ziet er uit als een leuke serie. Bovendien heb ik er niet echt de tijd voor ^^

 5. martina
  18 november 2011 at 11:50 (11 jaar ago)

  hopelijk snel op tv,
  een echte net 5 serie !

 6. Paola
  18 november 2011 at 14:22 (11 jaar ago)

  Ik kijk deze serie niet, maar hij lijkt me wel erg leuk!

 7. charile
  18 november 2011 at 15:34 (11 jaar ago)

  hij lijkt me heel leuk 😀

 8. Anne,
  18 november 2011 at 15:48 (11 jaar ago)

  Wanneer en waar is deze serie te zien?

 9. fre
  18 november 2011 at 17:06 (11 jaar ago)

  leuke tip!

 10. LottedeJ
  18 november 2011 at 18:03 (11 jaar ago)

  Oooh jaaa, dit is echt helemaal een serie voor mij! Ik ben ook fan van Rachel Bilson, inderdaad dankzij The O.C. Ik ga zeker kijken hiernaar!

 11. Lindsay
  21 november 2011 at 18:48 (11 jaar ago)

  Ik kijk ‘m ook, zo leuk! Ik word er echt vrolijk van, en Rachel Bilson vind ik sinds deze serie (ik heb nooit The OC gekeken, misschien toch maar eens doen) ook super!

 12. Fleur
  25 november 2011 at 11:55 (11 jaar ago)

  Waar download jij deze serie?

  • Sanne van Huis
   25 november 2011 at 12:16 (11 jaar ago)

   Op the pirate bay..wel zonder ondertiteling en ik weet niet waar je dat kunt vinden, maar ik kijk het gewoon zonder. Wel goed te doen 😀

  • Simone
   23 april 2012 at 23:44 (11 jaar ago)

   watchseries.eu hoef je niet te downloaden kan je ze zo kijken op je laptop(uiteraard zonder ondertiteling;)
   staan enorm veel series, oude en nieuwe(zelfs afl. die in nederland nog niet op tv zijn geweest:P)
   kijk hierop ook naar Hart of Dixie, geweldige serie:D

 13. Nathalie
  19 januari 2012 at 15:18 (11 jaar ago)

  Lijkt me echt een super leuke serie, dat wordt downloaden (A).. Oh en vind de omschrijving erg lijken op het boek Status O.K. van Mariëtte Middelbeek, aangezien je de serie leuk vindt denk ik ook wel dat je het boek leuk zult vinden ;). X