Stylepage: Goud is fout?

Nee, goud vind ik absoluut niet fout! Voorheen, en dan praat ik over paar jaar geleden associeerde ik goud toch wel een klein beetje met fout. Ik zag dan toch meiden met dikke gouden kettingen, panter printjes en iets te lang onder de zonnebank bruine huidjes voor me, maar dat is verleden tijd. Want goud is nu juist hartstikke hip en classy, mits je het natuurlijk goed combineert. Ik zou persoonlijk niet goud met teveel goud combineren, less is more! Dus kies één of twee gouden detail(s) in je outfit en het staat juist heel sjiek! En met de komende feestdagen in het vooruitzicht is goud natuurlijk de ideale kleur om te dragen. Hieronder alvast een stylepage met een gouden thema, be inspired!

Hou jij ook van goud of ben jij meer van de zilveren kleding en accessoires?