Mijn favoriete OOTD van het afgelopen seizoen!

Afgelopen maanden plaatste ik regelmatig een ‘OOTD’ op mijn blog. Daarom leek het mij wel leuk om een overzicht te laten zien van mijn meest favorieten. De mensen die mij al wat langer volgen hebben waarschijnlijk veel van deze foto’s al gezien, maar ik heb ook veel nieuwe bezoekers dus ook jullie krijgen nog even de kans om mijn outfits te bekijken. Ik zocht zes van mijn favoriete outfits voor jullie uit…

Lees snel verder om de vier andere outfits te bekijken…

Als ik echt moet kiezen welke outfit ik de aller aller leukste vind, dan is dat het setje rechts bovenin. Ik ben dol op het jasje, de ketting en de sneakers. Het is een echte ‘Sanne’ outfit. Ook de outfit hier links onder vind ik heel erg leuk, dit is namelijk de outfit die ik aan had tijdens de bruiloft van mijn zus en zwager in Italie. Maar stiekem vind ik ze alle zes wel heel erg leuk maar dat is natuurlijk ook logisch. Mocht je willen weten waar een bepaald kledingstuk van is, laat me dat eventjes weten bij de comments…

De komende tijd gaan jullie weer allerlei leuke ‘OOTD’ voorbij zien komen, het is natuurlijk een nieuw seizoen en dat betekent ook een nieuwe garderobe! Welke van de zes hierboven vind jij de aller leukste en waarom?