Deel 2: Leuke feestelijke outfits!

Over een paar weken mogen we ons alweer druk gaan maken over wat we aan gaan trekken tijdens de feestdagen. Gezien de meeste lente/zomer collecties voor 2012 alweer bekend zijn, is het vast niet te vroeg om alvast wat feestelijke setjes te laten zien. Ik ben echt gek op deze tijd van het jaar. Winkelketens komen vaak met geweldige jurkjes, prachtige hakken en feestelijke accessoires. In december is het echt een maand waar je qua kleding en make-up lekker mag uitpakken. Lees snel verder om alvast lekker in de december sfeer te komen…

Ik begin met een geweldig feestelijk jurkje. Dit setje is misschien niet heel geschikt voor een kerstdiner maar wel erg leuk als je bijvoorbeeld een feestje hebt of misschien kun je dit aantrekken tijdens oud & nieuw. Het setje is in ieder geval party proof en ik vind dat de accessoires er goed bij passen…

Het tweede setje vind ik ook prachtig en dat komt vooral door de zachtroze kleur. Het is misschien niet de kleur waar je meteen aan denkt tijdens de feestdagen maar toch vind ik het prima kunnen. Ik vind de ‘one shoulder dress’ echt prachtig alleen is het jurkje wel behoorlijk prijzig, maar ik heb ook wel genoeg look a likes gezien. Ook bij dit setje maken de accessoires de outfit helemaal af!

Hou je het liever wat rustiger, dan is een zwart jurkje natuurlijk altijd goed. Voor dit setje koos ik voor een LBD en combineerde ik het met zilveren details. Deze outfit doet mij wel een beetje denken aan de jaren 20 en dat komt vooral door het model jurkje en de veer die je in je haar kunt doen. Ik vind dit setje erg classy!

Het setje hieronder is voor iemand die van kleur houdt en het geen probleem vindt om op te vallen. Het strapless jurkje vind ik echt fantastisch, wat een plaatje! Ik heb gekeken naar de kleurtjes die voorkomen in de palettes en daar heb ik de accessoires op aangepast. Ik ben gegaan voor een knalroze clutch en heb pumps uitgekozen in een donkergroene kleur en ook de nagels matchen mooi bij de schoenen. Ik denk dat dit setje mijn favoriet is!

Hou je nou niet zo van jurkjes dan kun je natuurlijk ook gaan voor een playsuit. Ik ging voor een vrij nette playsuit van Warehouse die je eventueel na de kerstdagen nog aan kunt trekken naar bijvoorbeeld je werk. Om de playsuit lekker feestelijk te maken koos ik natuurlijk voor feestelijke accessoires. Bij dit setje koos ik voor nude pumps en deze van ‘Hypebazaar’ vind ik echt super tof en dat komt vooral door de grote strikken achterop. Ook de oorbellen en clutch vind ik erg mooi…

Dit waren alweer mijn vijf feestelijke outfits en ik zag echt ontzettend veel feestelijke jurkjes en accessoires dus er is genoeg keus. Welke van de vijf is jouw favoriet?

32 Comments on Deel 2: Leuke feestelijke outfits!

 1. Desirée
  29 november 2011 at 10:25 (9 jaar ago)

  Wat doe je dit toch enorm leuk elke keer!

  Beantwoorden
 2. Marle
  29 november 2011 at 10:50 (9 jaar ago)

  Ik ben echt weg van het eerste jurkje! Al vind ik de combinatie die je hebt gemaakt in de laatste collage ook erg mooi samen.

  Beantwoorden
 3. Tedje
  29 november 2011 at 12:09 (9 jaar ago)

  Wat doe je dit toch leuk elke keer!

  Beantwoorden
 4. Paola
  29 november 2011 at 12:15 (9 jaar ago)

  Wat een super leuk artikel

  Beantwoorden
 5. Estrella
  29 november 2011 at 12:17 (9 jaar ago)

  Mooie dingen. Van dat haarspeldje met veren (volgens mij was het iets voor in je haar) van H&M op de foto met zwart en zilveren items hebben ze ook oorbellen in dezelfde stijl met zwarte veren en 2 zilverkleurige kettinkjes. Die heb ik pas besteld en ze zijn echt heel mooi!

  Beantwoorden
 6. DalaLuz
  29 november 2011 at 12:34 (9 jaar ago)

  Dat ziet er weer prachtig en inspirerend uit, vooral die laatste look. Inderdaad: complimenten voor hoe je dit toch steeds weer doet!

  Beantwoorden
 7. femketje
  29 november 2011 at 13:11 (9 jaar ago)

  dat jurkje van house of frazer is gorgeous :D

  Beantwoorden
 8. NINA.
  29 november 2011 at 13:29 (9 jaar ago)

  Ik ga voor de laatste look! Zo stoer.

  Beantwoorden
 9. Esmee
  29 november 2011 at 14:00 (9 jaar ago)

  Ik vind dat 2e roze jurkje echt leuk! Jammer dat het zo duur is.. Wil je misschien de look a likes ook een keer laten zien?

  Beantwoorden
  • Chantal
   29 november 2011 at 21:50 (9 jaar ago)

   yes please!

   Beantwoorden
 10. Hanna
  29 november 2011 at 15:10 (9 jaar ago)

  Die ring met dat strikje van Modcloth is echt superleuk! Alleen op de site staat dat hij $10,- kost en dat is omgerekend ongeveer €7,50 en niet €6,- kan dat kloppen? xx

  Beantwoorden
 11. Myrthe
  29 november 2011 at 15:43 (9 jaar ago)

  Mooie setjes heb je weer gemaakt! Handig.

  Beantwoorden
 12. fre
  29 november 2011 at 16:48 (9 jaar ago)

  Vet leuke jurkjes! (A)

  P.S dat 2e jurkje van topshop lijkt op het nagellakje circus confetti van Essence

  ‘xo

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   29 november 2011 at 23:06 (9 jaar ago)

   Klopt inderdaad, dat lakje had er ook echt perfect bijgepast!

   Beantwoorden
 13. LottedeJ
  29 november 2011 at 17:43 (9 jaar ago)

  Wauw, het eerste en het tweede jurkje vind ik echt prachtig! Die zou ik allebei wel graag in mijn kast hebben willen hangen!

  Beantwoorden
 14. Kiki
  29 november 2011 at 17:49 (9 jaar ago)

  Allemaal geweldig! (Op de derde na haha)

  Beantwoorden
 15. Cynthiiaa
  29 november 2011 at 17:56 (9 jaar ago)

  Ik vond glitters echt lelijk op kledingstukken of handtassen, god I love it now! Die clutch, oh my, hebben hebben hebben!

  Beantwoorden
 16. Joyce
  29 november 2011 at 18:11 (9 jaar ago)

  Wat een heerlijke outfits heb je weer gemaakt! Ik vind alle kledingstukken echt stuk voor stuk geweldig! Ik zou willen dat het poederroze jurkje en de pailettenjurk nu meteen in mijn kledingkast getoverd konden worden.

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   29 november 2011 at 23:07 (9 jaar ago)

   Dat lijkt mij ook wel heel tof, hihi…Ging het maar zo gemakkelijk :D

   Beantwoorden
 17. Lisa
  29 november 2011 at 18:40 (9 jaar ago)

  Leuke samengestelde outfits, vooral die tweede vind ik leuk :d

  Beantwoorden
 18. Diana
  30 november 2011 at 00:13 (9 jaar ago)

  Laatste look past echt bij mij!

  Beantwoorden
 19. Samantha
  30 november 2011 at 14:59 (9 jaar ago)

  Oh wat een GEWELDIGE setjes! Ik ben echt verliefd op allemaal. Je kunt zo goed combineren!

  Beantwoorden
 20. Resy
  30 november 2011 at 20:37 (9 jaar ago)

  Er zitten erg leuke outfits tussen!

  Beantwoorden
 21. Maaike
  1 december 2011 at 10:06 (9 jaar ago)

  Setje 5 vind ik echt super!
  hele combi’s heb je weer gemaaktm zoals altijd :D

  Beantwoorden
 22. lynn
  14 maart 2012 at 19:55 (8 jaar ago)

  wow 4de jurkje wil ik , maar kan hem niet vinden op de site van topshop:(
  waar moet ik zoeken om hem te vinden ?

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *