3x NOTD met lakjes van Gosh

Vandaag laat ik aan jullie drie keer een ‘NOTD’ zien met nagellak van het merk Gosh. Deze lakjes zijn onlangs toegevoegd aan het vaste assortiment. Het zijn drie creamy lakjes en ik heb de kleuren: Blue Balloon, Crispy Coral en Early Green, drie erg frisse kleurtjes. Lees verder om de swatches te zien…

Ik vind over het algemeen de lakjes van Gosh heel prettig. Ze lakken namelijk erg fijn, dekken goed en drogen ook vrij snel. Normaal gesproken heb ik altijd een beetje moeite met het lakken van ‘creamy’ lakjes, maar ik heb totaal geen problemen met deze nagellak. Ze lakken juist erg fijn en hebben slechts twee dunne laagjes nodig. Echt heel lang blijft de nagellak niet zonder chippen op mijn nagels, na twee dagen is de kleur wel aan vervanging toe. Zelf vind ik dit nooit zo’n probleem, na twee dagen ben ik de kleur vaak toch al zat omdat ik mijn nagels vaak ook match met mijn kleding. Hieronder de swatches…

(Blue Balloon)

(Crispy Coral)

(Early Green)

Ik ben dus super tevreden over deze lakjes van Gosh en ‘Blue Balloon’ is mijn favoriete kleur, de andere twee vind ik trouwens ook wel erg leuk. Gosh nagellak is te koop bij Kruidvat en kost €6,99. Vind jij de kleurtjes ook leuk?

 

Dit vind je vast ook leuk...

22 Comments on 3x NOTD met lakjes van Gosh

 1. fre
  18 november 2011 at 17:08 (8 jaar ago)

  echt heel mooi, die eerst heb ik zelf ook,als ik het kleurtje op heb kijkt iedereen altijd naar mijn nagels zo grappig!

  Beantwoorden
 2. elisa
  18 november 2011 at 17:45 (8 jaar ago)

  alledrie leuke kleurtjes, alleen groen zou ik persoonlijk nooit kopen.
  het zou namelijk nooit matchen met mijn kleding xd

  Beantwoorden
 3. LottedeJ
  18 november 2011 at 18:05 (8 jaar ago)

  Leuke kleurtjes! Blue Balloon is ook mijn favoriet van deze 3. Erg mooie kleur!

  Beantwoorden
 4. Milou
  18 november 2011 at 19:03 (8 jaar ago)

  OE, lekkere vrolijke kleurtjes. Denk wel dat in de winter door deze kleuren mijn handen zo wit worden ;-) ..

  Je hebt droge velletjes rond je nagels he! Lemony flutter creme. ;) Van Lush! Heb hem ook op mijn site beschreven, misschien fijn voor je nagels? Of ken je hem al.. haha! ?

  Beantwoorden
 5. Agnetha
  18 november 2011 at 21:08 (8 jaar ago)

  Ik vind de rode het mooist, maar die andere 2 mogen er ook wel zijn!

  Beantwoorden
 6. Romy
  19 november 2011 at 12:43 (8 jaar ago)

  De groene is leuk! Die zou ik zo kopen, juist omdat het nooit bij mijn kleding past, haha!

  Beantwoorden
 7. Maaike
  21 november 2011 at 21:04 (8 jaar ago)

  De blue balloon & crispy coral vind ik echt heel mooi, ben niet zo’n fan van groen..

  Beantwoorden
 8. Nannick
  22 november 2011 at 20:53 (8 jaar ago)

  Early green is echt mijn favoriet!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *