Therme Finn Sauna Hot/Cold Scrub

Scrubben is heel goed voor je huid. Zo verwijder je dode huidcellen, stimuleer je de bloedsomloop en je huid wordt lekker zacht. Je hebt heel veel verschillende scrubs, zo heb je scrubs met hele grove korrels maar ook heb je mildere varianten met fijne korreltjes. Ik vind een scrub met grove korrels voor mijn lichaam erg fijn, zo krijg ik echt het gevoel dat ik aan het scrubben ben. De Therme Finn Sauna Hot/Cold scrub is een scrub met vrij grote korrels. Lees verder voor mijn review…

De scrub zit in een mooie grote glazen wekpot, met een goede sluiting. In een pot zit 500 ml dus je kunt er wel even een tijdje mee vooruit. Wanneer ik de scrub gebruik dan neem ik de pot niet mee onder de douche maar haal ik er een schepje uit met een grote plastic lepel. Zo voorkom ik dat er water bij de scrub komt, want water zorgt voor bacteriegroei en dat wil je niet!

De Therme scrub is een vrij grove scrub en dit komt omdat de scrub op basis is van zoutkorrels. Ondanks dat voelt de scrub niet heel ruw aan op mijn huid, het voelt juist heel fijn en ik krijg er een heel schoon gevoel van. Ik breng de scrub op mijn huid aan met ronddraaiende bewegingen, zo kun je goed scrubben en het bevordert tevens je bloedsomloop. De scrub ruikt echt heerlijk, met deze geur waan ik mezelf even in een sauna. De scrub ruikt naar mint en dit zorgt er ook voor dat je een lekker fris prikkelend gevoel krijgt. Deze scrub heb ik ook gebruikt tijdens mijn verkoudheid en dat was echt een verademing. Ik had mijn holtes verstopt en door de combinatie van de geur en stoom in de douche kwam het weer wat losser. Ook zit er in de scrub etherische oliën, dit zorgt er weer voor dat je huid ook gevoed wordt tijdens het scrubben. Dus na het douchen heb je zeker geen last van een trekkerige huid, maar deze voelt juist lekker zacht en soepel aan. Ik gebruik de scrub 1 tot 2 keer per week en dat is voldoende, ik zou de scrub zeker niet elke dag gebruiken.

Conclusie: Ik vind deze scrub fantastisch, het is absoluut mijn favoriet! Het is echt een scrub waardoor het douchen net wat fijner wordt. Je krijgt er een spa gevoel van, maar dan gewoon in je eigen badkamer! De Therme Finn Sauna Hot/Cold Scrub is te koop bij verschillende drogisterijen en kost €9,49. Voor meer info kun je ook even kijken op de site van Therme.