Therme Finn Sauna Hot/Cold Scrub

Scrubben is heel goed voor je huid. Zo verwijder je dode huidcellen, stimuleer je de bloedsomloop en je huid wordt lekker zacht. Je hebt heel veel verschillende scrubs, zo heb je scrubs met hele grove korrels maar ook heb je mildere varianten met fijne korreltjes. Ik vind een scrub met grove korrels voor mijn lichaam erg fijn, zo krijg ik echt het gevoel dat ik aan het scrubben ben. De Therme Finn Sauna Hot/Cold scrub is een scrub met vrij grote korrels. Lees verder voor mijn review…

De scrub zit in een mooie grote glazen wekpot, met een goede sluiting. In een pot zit 500 ml dus je kunt er wel even een tijdje mee vooruit. Wanneer ik de scrub gebruik dan neem ik de pot niet mee onder de douche maar haal ik er een schepje uit met een grote plastic lepel. Zo voorkom ik dat er water bij de scrub komt, want water zorgt voor bacteriegroei en dat wil je niet!

De Therme scrub is een vrij grove scrub en dit komt omdat de scrub op basis is van zoutkorrels. Ondanks dat voelt de scrub niet heel ruw aan op mijn huid, het voelt juist heel fijn en ik krijg er een heel schoon gevoel van. Ik breng de scrub op mijn huid aan met ronddraaiende bewegingen, zo kun je goed scrubben en het bevordert tevens je bloedsomloop. De scrub ruikt echt heerlijk, met deze geur waan ik mezelf even in een sauna. De scrub ruikt naar mint en dit zorgt er ook voor dat je een lekker fris prikkelend gevoel krijgt. Deze scrub heb ik ook gebruikt tijdens mijn verkoudheid en dat was echt een verademing. Ik had mijn holtes verstopt en door de combinatie van de geur en stoom in de douche kwam het weer wat losser. Ook zit er in de scrub etherische oliën, dit zorgt er weer voor dat je huid ook gevoed wordt tijdens het scrubben. Dus na het douchen heb je zeker geen last van een trekkerige huid, maar deze voelt juist lekker zacht en soepel aan. Ik gebruik de scrub 1 tot 2 keer per week en dat is voldoende, ik zou de scrub zeker niet elke dag gebruiken.

Conclusie: Ik vind deze scrub fantastisch, het is absoluut mijn favoriet! Het is echt een scrub waardoor het douchen net wat fijner wordt. Je krijgt er een spa gevoel van, maar dan gewoon in je eigen badkamer! De Therme Finn Sauna Hot/Cold Scrub is te koop bij verschillende drogisterijen en kost €9,49. Voor meer info kun je ook even kijken op de site van Therme.

99 Comments on Therme Finn Sauna Hot/Cold Scrub

 1. priscella
  7 oktober 2011 at 15:09 (11 jaar ago)

  die scrub ziet er goed uit en zo te lezen is hij ook fijn,ik heb eigenlijk nog nooit een scrub voor mijn lichaam gebruikt(alleen voor mijn gezicht)ga het toch maar eens proberen morgen ff langs de drogist

 2. Cynthiiaa
  7 oktober 2011 at 15:19 (11 jaar ago)

  Oh my, die ziet er lekker uit! Mooie close-up foto! Je ziet echt die korrels, gorgeous. 🙂

 3. Laura
  7 oktober 2011 at 15:50 (11 jaar ago)

  Therme is sowieso echt een heerlijk merk. En inderdaad, die close-up is heel mooi gemaakt!

 4. Desirée
  7 oktober 2011 at 16:10 (11 jaar ago)

  Ik vind dit ook echt een heerlijke scrub ♥

 5. femketje
  7 oktober 2011 at 16:53 (11 jaar ago)

  deze klinkt wel erg goed 😀

 6. Tamara
  7 oktober 2011 at 16:54 (11 jaar ago)

  oh! Ik ben naar aanleiding van jouw artikel ook super enthousiast! Snel aanschaffen dus. Ik ben namelijk ook gek op grove scrubs, dan heb ik tenminste het idee dat het echt iets voor mijn huid doet. Daarnaast hou ik heel erg van de mint/eucalyptus geur!

 7. Nannick
  7 oktober 2011 at 18:19 (11 jaar ago)

  Ooeeh klinkt nice. ;D

 8. Amber
  7 oktober 2011 at 20:29 (11 jaar ago)

  Hij ziet er goed uit! Ik houd ook wel van dat soort potten. 🙂

 9. Hande
  7 oktober 2011 at 21:04 (11 jaar ago)

  oeh deze moet ik hebben 🙂

 10. Milou
  7 oktober 2011 at 22:36 (11 jaar ago)

  Niceee! Ik ben er gek op 🙂

 11. Joyce
  7 oktober 2011 at 23:25 (11 jaar ago)

  Hij klinkt erg lekker, vooral omdat ik al snel een verstopte neus krijg met dit weer! Helaas vind ik hem vrij prijzig.

 12. fre
  8 oktober 2011 at 00:05 (11 jaar ago)

  hmm,ziet er heerlijk uit!

 13. xx_Patries_xx
  8 oktober 2011 at 13:39 (11 jaar ago)

  ik zag hem toevallig staat bij de DA hier maar niet meegenomen… SPIJt 😛

  • Sanne van Huis
   10 oktober 2011 at 13:15 (11 jaar ago)

   Ik heb liever niet dat je je link achterlaat in de comment zelf, je kunt dit alleen doen in het daarvoor bestemde vakje. Op zich is het niet erg voor een keertje, maar als ik het bij 1 iemand moet toelaten, moet ik het straks bij iedereen doen en dan is er geen beginnen meer aan. Ik hoop dat je het begrijpt