NOTD: Simple Zebra Nailart

Vandaag weer een ‘Nails of the day’ met een hele simpele nailart die toch een heel leuk en vrolijk effect geeft. Voor deze nailart gebruikte ik nagellak van de Hema en van Essence. Benieuwd naar het resultaat, lees dan snel verder…

Voor de basis van mijn nagels gebruikte ik een felroze lakje van Hema en dit is de kleur 07. Op dit moment is dit mijn favoriete nagellak omdat die een heel vrolijk kleurtje heeft. Voor de zwarte streepjes gebruikte ik de Essence nail art freestyle & tip painter in de kleur ‘Mysterious Black’. Deze is heel erg geschikt voor het maken van nailart want je kunt door het hele smalle en lange kwastje heel precies te werk gaan. In dit lakje van Essence zitten ook nog hele mooie zilveren glittertjes, erg leuk detail!

Binnenkort kun je een filmpje op mijn blog verwachten met verschillende nailart tutorials die allemaal stuk voor stuk heel makkelijk zijn om te maken.

Wat vind jij van mijn ‘zebra’ nagels?