Lush Limited Edition ‘Dia de los Muertos’

Eén van mijn favoriete beautymerken is absoluut Lush. Ik vind dat Lush geweldige originele producten heeft die lekker ruiken, goed eruit zien en ze testen ook niet op dieren en vaak zijn de producten zelfs 100% veganistisch. Maar dat niet alleen, ook houdt Lush heel veel rekening met het milieu en dit zie je o.a. terug in de producten maar ook in de verpakkingen. Ze brengen meerdere collecties uit per jaar en rond halverwege oktober hebben ze weer speciaal een limited Edition voor Halloween met de naam ‘Dia de los Muertos’. Lees snel verder om deze leuke collectie te bekijken…

Dit is wat Lush zegt over deze Limited Edition…

De pompoenen, vleermuizen en vampieren van Halloween houden we dit jaar even voor gezien. Want dit jaar vieren we het op z’n Mexicaans! In Mexico wordt namelijk ieder jaar “Dia de los Muertos” gevierd. Dit is een uitbundig feest, waarbij herinneringen worden opgehaald aan dierbare overledenen. Er wordt gefeest, gedanst, gegeten en een flinke neut gedronken. Ze maken er een kleurrijk en levendig feest van, en dat zie je terug in de limited-edition Halloween producten van Lush!

Hieronder zie je de producten die in deze collectie zitten. De producten vind ik er stuk voor stuk heel leuk uitzien maar ook wel een beetje eng ;D…

Het eerste product is ‘Magic Wand Bubble Bar’. Met deze leuke bubble bar voeg je een vleugje magie aan je bad toe. Dit product kun je meerdere keren gebruiken. Met de toverstok zwaai je even door het badwater, natuurlijk doe je een wens, en je bad is gevuld met bubbels en een heerlijk zoete vanillegeur. Deze Magic Wand Bubble bar kost €8,95.

Het tweede product ziet er wat angstaanjagender uit, dit namelijk Skullduggery Bath Ballistic. Dit is een soort van bruisbal die je kunt gebruiken voor in bad. De geur is lekker verfrissend en bevat limoen en neroli voor een lekkere frisse geur. €4,95

Het derde product heet Twilight en is een Bath Ballistic. Dit is een bruisbal die je in het warme badwater gooit en deze begint zachtjes te bruisen. Eerst kleurt je bad roze maar daarna verandert de kleur in hemelsblauw. Deze bruisbal bevat lavendel dus geeft een heel rustgevend effect. €4,95

Is je huid gestrest en beschadigd, dan is de Vanishing Cream Moisturiser het ideale product voor je. Na het reinigen van je gezicht kun je aan de slag gaan met deze moisturiser. Deze vetarme creme heeft een minimale oliegehalte en verdwijnt snel in je huid. Het bevat essentiële oliën, zoals rozenwater en extract van toverhazelaar. €25,95

Shower jelly’s, ik ben er gek op en in deze limited edition zit ook een speciale shower jelly, namelijk ‘Calacas’. Deze is gifgroen van kleur en is geïnspireerd op de kleine doodshoofdjes die rond november in Mexico opduiken. De shower jelly is gemaakt van aloe vera gel en zorgt dan de huid zachter en kalmer wordt. Dit product ruikt heerlijk naar limoensnoepjes. En net als alle andere shower jelly’s kun je deze ook invriezen zodat je wel een heel verfrissende douche hebt. €5,50

Dit product ziet er wel heel interessant uit en ik zou niet meteen denken dat dit een beautyproduct is, maar dat is het wel namelijk ‘Dark Angels Gezichtsreiniger’. Het product is allesbehalve angstaanjagend maar juist heel goed voor een vlekkeloze, zachte en stralende huid. Dit product kun je 1 of 2 keer per week gebruiken. De reiniger bevat houtskool, Avocado olie en rhassoulmodder die zorgt voor een intensieve reiniging van je huid. Meng een klein beetje met wat water tot een papje, en masseer het goed in je huid. Daarna afspoelen met lauwwarm water. Naar dit product ben ik zeer benieuwd, zou je ook helemaal een zwart gezicht krijgen? €9,50.

Ook het onderstaande product ziet er interessant uit het is namelijk een Bath Melt met de naam ‘Ceridwen’s Cauldron. Dit product is vernoemd naar een tovenares uit Wales uit de oude mythologie. Dit product betovert je huid zodra je het product in bad doet. Elke ‘Ceridwen’ bevat heel veel huidverzachtende bestanddelen zoals sandelhout, rozen, walnootolie en cacaoboter. Wanneer je het blokje in je bad doet, blijven er in het zakje havervlokken over waarmee je je huid heerlijk kunt masseren. Dit is ook een fijn product voor mensen met een gevoelige huid en eczeem. €6,25

Het laatste product is ‘Lady Catrina Soap. Lady Catrina is het nationale symbool voor de Dia de los Muertos in Mexico. Het zeepje is geinspireerd door de hoed die deze skelletendame draagt. Ruikt heerlijk fris naar limoen, Mexicaanse agave nectar en neroli. Dit zeepje geeft lekker veel energie zodat je tot diep in de nacht kunt feesten. €5,50

De producten zien er allemaal weer heel fijn en creatief uit. Deze collectie is te koop vanaf halverwege oktober zowel in de winkel als in de webshop. Waar ik vooral benieuwd naar ben is de Dark Angels Gezichtsreiniger en de Vanishing Cream Moisturiser. Wat lijken jouw fijne producten uit deze collectie?

95 Comments on Lush Limited Edition ‘Dia de los Muertos’

 1. Desirée
  17 oktober 2011 at 15:27 (9 jaar ago)

  Mmmmmm I ♥ Lush! ^^

 2. charile
  17 oktober 2011 at 15:29 (9 jaar ago)

  Ziet er allemaal goed uit, vooral die laatste :D
  x

 3. Silke
  17 oktober 2011 at 16:27 (9 jaar ago)

  Zit de magic wand bubble bar niet in de kerstcollectie van lush?
  En er zitten eigenlijk maar 3 producten (en een knotwrap) in de collectie, namelijk de skullduggery bath ballistic, calacas shower jelly & lady catrina soap.
  Ik wil je niet bekritiseren ofzo, maar het is misschien verwarrend voor andere lezeressen, want niet alles van de producten is limited en moet je niet nù kopen.
  https://phoenix.lush.co.uk/category/282

  Ik kan natuurlijk ook helemaal fout zijn :-)

  • Sanne van Huis
   17 oktober 2011 at 16:35 (9 jaar ago)

   Ik denk dat je fout zit ;), ik heb het persbericht ontvangen met alle producten uit de limited edition voor Halloween :D

   • Bayla
    17 oktober 2011 at 16:38 (9 jaar ago)

    Dark Angels zit ”gelukkig” vast in het assortiment van Lush, maar ik denk dat het zwarte goedje inderdaad ook perfect bij Halloween past.

   • lushaholicje
    17 oktober 2011 at 16:57 (9 jaar ago)

    Hoe krijg je zo’n persbericht?

    • Sanne van Huis
     17 oktober 2011 at 17:04 (9 jaar ago)

     Die krijg je als je op de perslijst staan van Lush. Gewoon even een mailtje sturen naar Lush dat je graag persberichten wilt ontvangen :)

     • lushaholicje
      17 oktober 2011 at 18:12 (9 jaar ago)

      Okeeeeej suuuuuuupppppppppper bedankt <3 (L)

   • Silke
    19 oktober 2011 at 15:23 (9 jaar ago)

    Zo raar! Op andere blogs las ik ook alleen over die 3 producten in de halloween collectie. En dan staat het op de lush site ook fout?

 4. Bayla
  17 oktober 2011 at 16:35 (9 jaar ago)

  Ik gebruik geregeld Dark Angels en je krijgt er inderdaad een zwart gezicht van, na het gebruik pak ik dan ook altijd nog een lik ultrabland [lush] om het zwarte er weer af te krijgen.
  Ondanks deze extra handeling vind ik het een geweldig produkt [ niet te hard scrubben]. Ik ben heel benieuwd wat jij er van vind.

 5. Milou
  17 oktober 2011 at 16:56 (9 jaar ago)

  Oelala, ziet er lekker uit :)

 6. Femke
  17 oktober 2011 at 17:15 (9 jaar ago)

  Wat een fantastische dingen!

 7. Meyke
  17 oktober 2011 at 18:37 (9 jaar ago)

  Dark Angels is erg prettig (wel héél zachtjes mee scrubben!) en Vanishing Cream was voor mij geen succes. Of tenminste, het hielp me niet zo goed als Enzymion/Imperialis. Beide producten zitten overigens al een tijdje in de vaste collectie. Lady Catrina soap en Calacas jelly ga ik echt inslaan. Die ruiken zó heerlijk!

 8. Cynthiiaa
  17 oktober 2011 at 19:58 (9 jaar ago)

  Wauw, wat een kleurrijke dingen weer! Lush ruikt echt amazing.

 9. krulletje
  17 oktober 2011 at 21:14 (9 jaar ago)

  De drie Limited Edition Halloween producten zijn heerlijk!
  Trouwens; de Magic Wand zit in de kerstcollectie, en de overige producten in de vaste collectie van Lush.

 10. Femke
  17 oktober 2011 at 21:43 (9 jaar ago)

  Ben vandaag voor het eerst in de Lush geweest in Den-Haag…zoveel lekkere geurtjes en mooie dingetjes.. Helaas niets gekocht:( sommige dingen waren ook wel wat aan de dure kant…maar volgende keer kijk ik zeker weer!

 11. xx_Patries_xx
  18 oktober 2011 at 16:10 (9 jaar ago)

  ziet er goed uit hoor :D

 12. Johanne
  19 oktober 2011 at 21:07 (9 jaar ago)

  I likeee

 13. fre
  23 oktober 2011 at 13:39 (9 jaar ago)

  haha,echt leuk hoe die producten eruit zien!