2 x NOTD ‘Hema & Catrice’

Vandaag heb ik voor jullie twee keer een ‘Nail Of The Day’. Een tijdje geleden had ik een shoplog waarin ik twee lakjes van Catrice en Hema aan jullie liet zien. Het Hema lakje is knalroze, ik zou zeggen bijna neon, en het lakje van Catrice geeft een heel special effect aan je nagels. Beide lakjes heb ik met elkaar gecombineerd, lees snel verder om het resultaat te bewonderen…

Toen ik de Hema inliep en het knalroze lakje zag was ik op slag verliefd. Een lekkere knalkleur, daar hou ik van! Het lakje heeft geen naam (saai) maar heeft een nummer, namelijk zeven. Op de foto ziet de kleur er helaas niet zo knallend uit, dat komt omdat het gisteren zo’n donkere dag was. Het Hema lakje zit in een klein flesje en bevat 7 ml. Het kwastje is vrij klein maar lakt wel prettig. Twee laagjes nagellak is voldoende voor een goed dekkend effect. Het Hema lakje bleef twee dagen zonder chippen op mijn nagels zitten en dat vind ik prima. Na twee dagen wil ik toch wel weer een ander kleurtje op mijn nagels. Voor een flesje Hema nagellak betaal je €2,50.

Aan de vernieuwde collectie van Catrice is ook weer een topcoat toegevoegd, namelijk de ‘Frosting’ topcoat. Deze topcoat, je raadt het waarschijnlijk al, geeft een bevroren effect aan je nagellak. Eigenlijk zorgt deze topcoat ervoor dat de lak eronder mat uit gaat zien. Doordat er een blauwige gloed doorheen zit, lijkt het inderdaad wel alsof je nagels bevroren zijn. Ik vind het effect wel heel tof en vooral in combinatie met het Hema lakje. De Catrice topcoat lakt net als alle andere Catrice lakjes heel fijn. Wat ook erg prettig is, is dat die heel snel droogt. In dit flesje nagellak zit 10 ml en daar kun je wel even mee vooruit. Ik vind deze topcoat zeker een leuke toevoeging aan het assortiment en ik ben blij dat ik deze topcoat in mijn stash heb zitten. Voor dit lakje van Catrice betaal je €2,49.

Twee hele verschillende lakjes die je leuk met elkaar kunt combineren. Van beide vind ik de kwaliteit goed als je kijkt naar de prijs, ik ben dan ook erg tevreden. Ben je nog op zoek naar een felroze lakje of naar een topcoat die zorgt voor een mat effect, dan zou ik zeker even een kijkje gaan nemen bij de Hema of Kruidvat!