Therme Skincare Energizing Body Mist!

Nieuw in het assortiment van Therme zijn de ‘Energizing Body Mist’. Dit is een een body mist die zorgt dat je lekker gaat ruiken en dat niet alleen, want je krijgt er ook een energie boost van! Deze Body sprays van Therme zijn in drie verschillende geuren verkrijgbaar. Lees snel verder om er achter te komen wat ik ervan vind…

De Therme body mist kun je na het douchen of baden op je lichaam spuiten. Dit geeft een heerlijk verfrissend en verzorgend gevoel en natuurlijk ga je er ook heel lekker van ruiken. Ook kun je de body mist in je haar spuiten, waardoor je haar ook lekker gaat ruiken. Er zitten verzorgende bestanddelen in de sprays zodat je haar en huid niet vettig aan gaat voelen. De sprays bevatten geen parabenen of minerale oliën. Er zijn dus drie verschillende geuren, namelijk: Bali Flower, Zen White Lotus en Ylang Ylang.

Ik begin met de geur Bali Flower wat tevens ook mijn persoonlijke favoriet is. De ingrediënten in deze body spray vinden hun oorsprong in de Balinese natuur, vandaar natuurlijk ook de naam. Deze body mist heeft een zachte en poederachtige bloemengeur, een vleugje Vanille en Orchidee en al deze bestanddelen vormen een belangrijke basis. Ik vind het een hele prettige zachte geur die eigenlijk precies bij me past. Ik ben sowieso iemand die van lichte, zoete en vrouwelijke geurtjes houdt en deze body mist van Therme voldoet hier zeker aan. Dit geurtje spuit ik meerdere keren per dag op en mijn sjaal ruikt inmiddels helemaal naar Bali Flower, heerlijk! In de body mist zitten ook verzorgende bestanddelen zoals: Rijstmelk en Soja-extract wat weer zorgt voor een fluweelzacht en intensief verzorgd gevoel.

De Zen White Lotus is mijn minst favoriete, maar ruikt ook erg lekker. Geuren zijn natuurlijk heel persoonlijk en iets wat ik niet heel lekker vind, kan een ander natuurlijk wel heel lekker vinden. Ik vind de geur voor mezelf net iets te scherp. De White Lotus Body Mist heeft als ingrediënt ’Witte Lotus’ en dit is een ontspannend geurende bloem. Deze bloem staat voor geestelijke zuiverheid en zachtheid. Ook deze body mist bevat een zijde- extract voor een ongelooflijk zacht en optimaal verzorgd gevoel.

De laatste geur is Ylang Ylang en deze vind ik ook echt heerlijk! De Ylang Ylang is een exotische bloem die een weelderige, sensuele geur heeft en ontspannende werking voor je zintuigen heeft. Therme voegde aan deze body mist ook nog ‘Hibiscus’ toe. Deze geur vind ik zelf heel lekker ruiken, het is zoet en inderdaad sensueel zonder dat het te overheersend is. Deze spuit ik graag in mijn haar en zo verspreid ik de hele dag een lekkere geur.

Persoonlijk vind ik het heerlijke producten. Niet alleen ruiken ze lekker, ook de flesjes zien er leuk uit en ze zijn niet al te groot waardoor je ze ook makkelijk mee kunt nemen. Deze drie Body Mist producten ‘Bali Flower, Zen White Lotus en Ylang Ylang’ zijn heerlijk subtiel en verfrissend. Of ik er meteen energie van krijg weet ik niet maar het werkt wel heel verfrissend. Op dit moment gebruik ik vooral ‘Bali Flower’ en deze heb ik dan ook in mijn tas zitten als ik bijvoorbeeld ergens heen ga. Ik spray ze meerdere keren per dag op want de geurtjes vervliegen snel, maar dat is eigenlijk altijd zo bij een body mist.

Ik vind deze nieuwe producten van Therme heerlijk en zeker echte aanraders! Een flesje Energizing Body Mist bevat 60ml en hier betaal je €6,95 voor en dit vind ik een prima prijs. De body mist is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en voor meer informatie kun je kijken op http://www.therme.nl. Ben je een keer in een drogist waar het merk Therme wordt verkocht, dan zou ik zeker even de geurtjes gaan proberen!

8 Comments on Therme Skincare Energizing Body Mist!

 1. Milou
  20 september 2011 at 07:05 (9 jaar ago)

  Oelala.. ben gek op therme! Ben benieuwd! Wat vind ik het toch fijn dat jou artikelen er al zo vroeg opstaan! Heerlijk. :)

  Beantwoorden
 2. charile
  20 september 2011 at 08:09 (9 jaar ago)

  lijken me heel fijn, zeker voor de prijs!

  Beantwoorden
 3. Desirée
  20 september 2011 at 09:16 (9 jaar ago)

  Ik vind ze zelf echt heerlijk! De geuren zijn lekker zacht en vrouwelijk ^^

  Beantwoorden
 4. milou
  20 september 2011 at 09:33 (9 jaar ago)

  Het klinkt heel lekker! Ik had er alleen wel graag een geur tussen gezien die een beetje citrusachtig is, want dat vind ik zelf toch altijd wel de lekkerste soort geuren.

  Beantwoorden
 5. Marijke
  20 september 2011 at 23:11 (9 jaar ago)

  Deze lijken me echt zo enorm fijn!

  Beantwoorden
 6. Cynthiiaa
  20 september 2011 at 23:53 (9 jaar ago)

  Yeaaa, dat is echt fijn! Ik ben benieuwd hoe ze ruiken.

  Beantwoorden
 7. Nannick
  26 september 2011 at 19:09 (9 jaar ago)

  Dat lijkt me fijn, ben benieuwd hoe ze in het echt ruiken ;D

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *