Stylepage: Autumn Ready #2

Vandaag over 21 dagen is het officieel herfst. Eerlijk gezegd dacht ik altijd gewoon dat het op de 21e van september herfst werd, maar blijkbaar verschilt dit per jaar. Anyway, het nieuwe seizoen komt er alweer aan! Eerlijk gezegd ben ik echt gek op de herfst. Alleen dan moet het niet te veel en te hard regenen als ik buiten ben, want dat is minder. Maar ik vind herfst vooral een hele gezellige maand. Vooral als je binnen zit met je kop thee op de bank en je hoort de regen tegen het raam tikken. Misschien verklaren sommige mensen mij voor gek, ik vind het nou eenmaal gewoon heel gezellig.

Niet alleen vanwege het weer vind ik het een leuk seizoen, ook vind ik herfst en winterkleding over het algemeen leuker. Je kunt weer shoppen voor een mooie jas, een bijpassende sjaal en natuurlijk mooie laarzen kopen. En natuurlijk vind ik het ook extra leuk omdat een nieuw seizoen ook weer nieuwe trends heeft en dus ook een nieuwe garderobe betekent. Ik maakte alvast een ‘Stylepage’ wat eigenlijk compleet mijn smaak is. Wat vind jij ervan?

Ook nog even iets off-topic. Misschien is het je al wel opgevallen, misschien ook niet. In mijn rechter zijbalk zie je een vrij grote hart en als je daar op klikt dan kom je uit op de site van Bloglovin. Met deze button kun je heel makkelijk mijn site gaan volgen via Bloglovin. Dus volg je mij nog niet en wil je dit wel graag doen, klik dan vooral op het hart. Heel erg bedankt alvast!