OPI komt met een Limited Edition ‘The Muppets’

Bijna nooit plaats ik ‘persberichten’ op mijn blog. Dagelijks krijg ik behoorlijk veel persberichten in mijn mailbox en veel daarvan vind ik dan net niet interessant genoeg om met jullie te delen. Maar toen ik afgelopen week een persbericht ontving van OPI, was ik echt blij verrast. OPI komt namelijk vanaf  1 november 2011 met een geweldige collectie, met de naam ‘The Muppets’. Dit heeft OPI in samenwerking gedaan met Walt Disney Pictures en is speciaal voor de feestdagen ontworpen. Lees verder om de collectie te bekijken…

De collectie bestaat uit twaalf verschillende kleuren die allemaal geïnspireerd zijn door de kleurrijke karakters die in ‘The Muppets’ spelen. De collectie bestaat uit zes felgekleurde glitterlakken en zes glanzende lakken met een subtiele shimmer. Vooral de glitterlakjes zijn mijn favoriet! Deze hele collectie vind ik erg goed passen bij de feestdagen. De volgende kleuren zitten in de collectie: Animal-istic, Meep-Meep-Meep ,Wocka Wocka!, Pepe’s Purple Passion, Designer, de Better!, Warm & Fozzie, Rainbow Connection (mijn favoriet), Excuse Moi!, Gone Gonzo!, Fresh Frog of Bel Air!, Divine Swine en Gettin’ Miss Piggy With It!

Ook zijn paar lakjes verkrijgbaar als minilak van 3.75ml in The Muppettes Mini Pack. Hieronder zie je alvast een sneak peek van de mooie collectie…

De lakjes kosten €13,95 per stuk en ik hoop dat ik ze nog in het echt aan jullie kan laten zien. Vanaf 1 november is deze collectie dus te koop. Benieuwd naar de verkooppunten van OPI, kijk dan snel hier.

Off-topic: Normaal gesproken heb ik op zaterdag maar 1 artikel. Voor vanmiddag heb ik nog een blogpost ingepland, namelijk een OOTD, dus kom nog gezellig eventjes terug!


 

Dit vind je vast ook leuk...

10 Comments on OPI komt met een Limited Edition ‘The Muppets’

 1. Ilja
  24 september 2011 at 00:44 (9 jaar ago)

  De swatches (via google) zien er heel gaaf uit, het lijkt wel een beetje of er stukjes folie door de glitternagellak zit ^_^

  Beantwoorden
 2. Cynthiiaa
  24 september 2011 at 02:34 (9 jaar ago)

  Oh my god, wat gaaf! Ah, de eerste nagellak ziet er echt geweldig uit, hahaa. :)

  Beantwoorden
 3. DalaLuz
  24 september 2011 at 05:43 (9 jaar ago)

  Ze zien er allemaal zo vrolijk uit! I love Muppets!

  Beantwoorden
 4. charile
  24 september 2011 at 08:25 (9 jaar ago)

  wauw die 1e is echt super mooi!!
  x

  Beantwoorden
 5. Nannick
  24 september 2011 at 16:40 (9 jaar ago)

  Rainbow Connection is echt mooi! Lovely <'3

  Beantwoorden
 6. Cariena
  24 september 2011 at 17:15 (9 jaar ago)

  Die linker zou ik heel erg graag willen hebben! Ik ga gelijk kijken als het in de winkel ligt.

  Beantwoorden
 7. loesje85
  25 september 2011 at 17:16 (9 jaar ago)

  oeehhh, hebbuh!!! :)

  ik ben erg benieuwd naar alle kleurtjes :P. misschien is een mini pack wel iets voor mij..

  Beantwoorden
 8. Rianne
  26 september 2011 at 13:10 (9 jaar ago)

  Wauw! Ik vind alle kleurtjes eigenlijk wel leuk haha, maar de 1e is mijn favoriet. Iemand ervaring met de Glitterlakjes van OPI? Want ik heb wel eens gehoord dat die ruwe glitters nogal lastig van je nagels afgaan, zelfs met remover van OPI zelf. Daardoor heb ik nog geen lak gekocht met zulke glitters erin. Wel andere pakjes van OPI. Ook van het merk Orly heb ik wel eens een gouden lak op gedaan waarin ook grove glitters zaten. Het was inderdaad heel irritant m’n nagels schoon te krijgen..
  Weet jij dat misschien Sanne?

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *