NOTD: ‘One Golden Nail’

In mijn artikel van afgelopen maandag kon je al lezen dat ‘nude nails’ hot zijn voor aankomend seizoen. Nude nails vind ik prachtig, maar het kan ook snel een beetje saai worden. Daarom gaf ik een leuke twist aan mijn nude nagels door wat glitter en glamour toe te voegen. Lees snel verder om het resultaat te zien…

Nude en goud  vind ik letterlijk een ‘gouden combinatie’. De kleuren matchen gewoon heel goed met elkaar. Ik lakte mijn nagels met een nude lakje van Catrice, namelijk de kleur ‘Mona Lisa is Staring Back’. Een prachtige nude kleur die wel vrij lastig lakt, ook al moet ik wel zeggen dat ik er steeds beter in word. De nagel van mijn ringvinger gaf ik een gouden touch. Dit deed ik door de nagel eerst met een transparante lak te lakken en daarna mijn nagel in de gouden glitters te ‘dippen’. Misschien wel een hele simpele ‘nailart’, But less is more!

Ik denk dat ik aankomend seizoen zeker vaker zo mijn nagels ga doen. Het is namelijk niet veel werk maar het maakt mijn nagels wel gelijk een stukje minder saai. Wat vind jij van mijn NOTD?

23 Comments on NOTD: ‘One Golden Nail’

 1. femketje
  21 september 2011 at 07:53 (9 jaar ago)

  pretty :D alleen wel een hel om het er weer netjes af te krijgen XD

  Beantwoorden
  • Gonny
   21 september 2011 at 10:31 (9 jaar ago)

   Dat was echt precies wat er als eerste in mijn hoofd schoot haha! Zier er wel erg leuk uit Sanne :)

   Beantwoorden
   • Sanne van Huis
    21 september 2011 at 10:42 (9 jaar ago)

    Haha klopt, het was ook een hel! Het voelt ook altijd zo akelig vind ik, omdat de glitters zo schuren :S

    Beantwoorden
 2. Aranka
  21 september 2011 at 10:45 (9 jaar ago)

  Hmm, ik hou er niet zo van. Het zit er trouwens wel heel erg mooi op! :D

  Beantwoorden
 3. xx_Patries_xx
  21 september 2011 at 11:05 (9 jaar ago)

  ziet er heel leuk uit. niet echt mijn ding eerlijk gezegt ;)

  Beantwoorden
 4. Milou
  21 september 2011 at 11:08 (9 jaar ago)

  Wau, erg leuk! Alleen wel lastig om precies te werken denk ik!

  Beantwoorden
 5. Suzanne
  21 september 2011 at 11:56 (9 jaar ago)

  dit ziet er echt super tof uit! heb je dit nou gewoon met glitters gedaan?

  Beantwoorden
 6. priscella
  21 september 2011 at 13:22 (9 jaar ago)

  ziet er leuk uit

  Beantwoorden
 7. marjolein
  21 september 2011 at 14:49 (9 jaar ago)

  Ik doe dit ookweleens en met een groot feest had ik mn outfit super simpel gehouden en dan dit met bruine glitters op al mn nagels. Pfoeeeeeeeeeee na het feeest een rotklus om er af te krijgen maar heb er wel veel leuke complimentjes over gehad!

  Beantwoorden
 8. Cynthiiaa
  21 september 2011 at 18:11 (9 jaar ago)

  Oh, wauw! Leuk één zo een nagel in het goud!

  Beantwoorden
 9. DalaLuz
  21 september 2011 at 19:45 (9 jaar ago)

  Het idee is wel grappig, maar het is niet helemaal mijn smaak. Ik had zelf eerder alleen mijn vingertopjes in het pigment gestopt als French manicure. Dus je brengt me wel op een ideetje :) want het hoeven natuurlijk niet alleen glitters te zijn!

  Beantwoorden
 10. Nannick
  21 september 2011 at 21:20 (9 jaar ago)

  Wow dat ziet er eigenlijk best gaaf uit, alleen een hell om eraf te halen. Leuke combinatie :D

  Beantwoorden
 11. Fabiana
  22 september 2011 at 20:25 (9 jaar ago)

  Haaai.. Ik had wel 1 klein vraagje, waar kan je die losse glitter poeder kopen?? Is het speciaal voor nagels of is het make-up? Vind deze echt superleuk trouwens.. =D

  Beantwoorden
 12. Kiek
  20 juli 2012 at 21:00 (8 jaar ago)

  Heel tof! Waar heb je de glitters gekocht

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *