In mijn artikel van afgelopen maandag kon je al lezen dat ‘nude nails’ hot zijn voor aankomend seizoen. Nude nails vind ik prachtig, maar het kan ook snel een beetje saai worden. Daarom gaf ik een leuke twist aan mijn nude nagels door wat glitter en glamour toe te voegen. Lees snel verder om het resultaat te zien…

Nude en goud  vind ik letterlijk een ‘gouden combinatie’. De kleuren matchen gewoon heel goed met elkaar. Ik lakte mijn nagels met een nude lakje van Catrice, namelijk de kleur ‘Mona Lisa is Staring Back’. Een prachtige nude kleur die wel vrij lastig lakt, ook al moet ik wel zeggen dat ik er steeds beter in word. De nagel van mijn ringvinger gaf ik een gouden touch. Dit deed ik door de nagel eerst met een transparante lak te lakken en daarna mijn nagel in de gouden glitters te ‘dippen’. Misschien wel een hele simpele ‘nailart’, But less is more!

Ik denk dat ik aankomend seizoen zeker vaker zo mijn nagels ga doen. Het is namelijk niet veel werk maar het maakt mijn nagels wel gelijk een stukje minder saai. Wat vind jij van mijn NOTD?