Look-A-like: Proenza Shouler PS1 Medium leather satchel

Look-a-likes zoeken van dure designer items is voor mij echt een soort van sport geworden. Ik vind het echt leuk om desnoods urenlang te speuren naar een item die er zoveel mogelijk op lijkt, maar wel een stuk goedkoper is.

Laatst zag ik op Net-a-porter een prachtige tas van Proenza namelijk de ‘Shouler PS1 Medium leather satchel’ in een prachtige kleur groen/blauw, wauw! Op slag was ik verliefd alleen het prijskaartje is wat minder. Veel te duur en voor mij echt niet te betalen, tenzij ik er echt voor ga sparen maar toch vind ik €1595,- voor een tas ‘way too much’. Een goede look-a-like van de Proenza Shouler is heel lastig vinden, op de site van Cosmigbags.com vind je wel hele vergelijkbare maar helaas niet in deze mooie kleur. Ik was vandaag even op de site van Asos en ineens zag ik een tas die qua model en kleur toch wel heel erg overeenkomt. En in plaats van 1595 Euro betaal je voor deze tas maar €89,74, dat klinkt mij toch beter in de oren…

Natuurlijk blijf ik de satchel van Proenza het mooist vinden en ik hoop ook dat er snel een echte look-a-like van komt. Toch vind ik de tas van Asos ook prachtig en zou deze dus graag willen kopen. Wat vind jij van de twee tassen?