Leuke items van I Eat Fashion!

Afgelopen donderdag ontving ik wel een heel leuk pakketje, ik voelde mij plotseling helemaal jarig. Ik ontving namelijk een super leuk pakketje van IEatFashion.nl met daarin hele leuke goodies om uit te proberen. De doos was goed gevuld en vandaag show ik jullie de inhoud. Uiteraard vertel ik in dit artikel ook nog wat meer info over deze toffe online shop en heb ik ten slotte ook nog een kortingscode voor jullie…

Eerst maar even de goodies aan jullie laten zien…

Deze jeans short vind ik echt heel erg leuk, dit komt vooral door het aztec printje. Zodra de temperaturen weer gaan stijgen trek ik deze short sowieso aan en ik denk dat jullie deze ook nog wel een keertje voorbij gaan zien in een ‘OOTD’ artikel…

Is het een ketting, is het een kraag? Je doet het in ieder geval om je hals en je fleurt er elke kledingstuk mee op. Ik vind dit kraagje vooral heel erg tof in combinatie met een simpel wit shirtje. De neon details zijn natuurlijk helemaal van nu!

Ook deze schedel oorknopjes vind ik helemaal leuk! De kleur van de knopjes zijn rose goud en zoals jullie weten ben ik helemaal into rose gold…

Ook ben ik heel erg dol op biker jackets en ik ontving een super stoer exemplaar. Deze jacket is gemaakt van stof en nepleer wat ik een hele toffe combinatie vind. Het shirtje die ik er onder draag is ook van I Eat Fashion, ook helemaal te gek!

Ten slotte ontving ik ook nog drie beauty goodies, namelijk een heerlijke body lotion, een super zoete body spray die op mijn lijf geschreven is en een heel vrolijk zeepje in de geur ‘Honey I washed the Kids soap’…

Zoals je hebt kunnen zien ben ik super verwend en ik ben er heel erg blij mee. De shop I Eat Fashion heeft een heel divers aanbod en één ding is zeker, de producten zijn allemaal erg trendy. En je hoeft je geen zorgen te maken dat je iemand treft met exact hetzelfde aan, er wordt namelijk beperkt ingekocht.

Op dit moment kun je op twee manieren betalen, namelijk via iDeal en MiniTix (Dit is een virtuele portemonnee waarmee je via internet of mobiele telefoon betalingen tot 150 euro kunt verrichten door bijvoorbeeld een sms te sturen). Heb je een bestelling geplaatst dan wordt deze binnen 48 uur verzonden, zo heb je je aankopen lekker snel in huis!

Ben je ook helemaal enthousiast geworden, dan heb ik nog iets leuks voor je. Met de code: WEAREFASHION krijg je namelijk 10% korting op het gehele assortiment. Deze code is geldig t/m 31-07-13, shop ze!

 

Dit vind je vast ook leuk...

27 Comments on Leuke items van I Eat Fashion!

 1. Sacha
  24 juni 2013 at 16:08 (7 jaar ago)

  Wat zijn die shorts mooi zeg! En dat zeepje ziet er ook erg leuk uit :)

  Beantwoorden
 2. Axelle
  24 juni 2013 at 16:11 (7 jaar ago)

  ooh dat shortje en dat jasje vind ik echt super, heel erg leuk!

  Beantwoorden
 3. Eline
  24 juni 2013 at 16:23 (7 jaar ago)

  Wat een leuke producten allemaal!

  Beantwoorden
 4. Michelle
  24 juni 2013 at 18:18 (7 jaar ago)

  Wauw die bikerjack is echt stoer en staat je super leuk! -xx

  Beantwoorden
 5. Eveline
  24 juni 2013 at 19:18 (7 jaar ago)

  Toch geweldig dat je dit gewoon krijgt!

  Beantwoorden
 6. Bo
  24 juni 2013 at 19:22 (7 jaar ago)

  Wow, wow, wow! Even serieus, die items zijn GAAAAF!!! Ik ben jaloers op je, hahaha.

  Beantwoorden
 7. Jana
  24 juni 2013 at 19:39 (7 jaar ago)

  Wat een leuke items allemaal :D x

  Beantwoorden
 8. Marloes
  24 juni 2013 at 20:04 (7 jaar ago)

  Wat een leuke items! Ah en je shortje is helemaal super!

  Beantwoorden
 9. Kelly
  24 juni 2013 at 20:19 (7 jaar ago)

  Oh wat een geweldige goodies! Super tof dat je deze hebt gekregen en het zijn ook nog eens hele leuke items! ik vind je shortje & je bikerjasje erg tof!

  Beantwoorden
 10. Dhini
  24 juni 2013 at 20:43 (7 jaar ago)

  Superleuk items zeg! Love allemaal

  Beantwoorden
 11. Maxime
  24 juni 2013 at 20:46 (7 jaar ago)

  Wat een leuke dingen heb je gekregen!

  XO

  Beantwoorden
 12. Natasja
  24 juni 2013 at 22:18 (7 jaar ago)

  Wauw dat shortje en het bikerjasje zijn echt ontzettend leuk!
  Wat gaaf dat je dit gewoon allemaal krijgt!

  Kus

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   25 juni 2013 at 23:35 (7 jaar ago)

   Dat vind ik ook ontzettend gaaf hoor, daar ben ik ook echt wel heel dankbaar voor en soms kan ik mij niet voorstellen dat ik dat zomaar eventjes opgestuurd krijg :) Dan denk ik, waarom ik? :D

   Beantwoorden
 13. Lys
  25 juni 2013 at 11:17 (7 jaar ago)

  Wow, leuk pakket! Ik vind de short en het biker jacket geweldig.

  Beantwoorden
 14. Femke
  25 juni 2013 at 13:25 (7 jaar ago)

  Dat zeepje is echt ge-wel-dig, haha! X

  Beantwoorden
 15. Myrthe
  27 juni 2013 at 12:01 (7 jaar ago)

  Wauw, ik snap wel dat je je helemaal jarig voelde! Ik vind de biker jacket en het aztec shortje helemaal geweldig.

  Beantwoorden
 16. Alicia
  3 juli 2013 at 17:52 (7 jaar ago)

  Welke maat is het bicker jacket van I Eat Fashion, dat jij hebt gekregen? Volstaat een S voor maat 36?

  Beantwoorden
  • Gonneke
   15 juli 2013 at 00:00 (7 jaar ago)

   Hi Alicia,

   Een s volstaat inderdaad voor maatje 36 :)

   Gr. Gonneke

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *