Vorige week kon je al deel 1 zien van de Make Up Store Show Girl Fall Look 2011, vandaag deel 2. In deze collectie zitten namelijk ook nog prachtige lipproducten. Het wordt hoog tijd om dit aan jullie te laten zien, lees snel verder voor de review + swatches…

Dit zijn de drie lipproducten uit de Make Up Store Show Girl Fall Look 2011. Ik heb een lipstick ontvangen in de kleur ‘Drama’, een lipgloss in de kleur ‘Lily’ en een lippencil ‘In the Flashlight’. Drie hele mooie en bijzondere producten.

Laten we eerst gaan kijken naar de MUS creme lipstick in de kleur ‘Drama’. Een fel rode kleur die een beetje neigt naar oranje. De verpakking van de lipstick vind ik er prachtig uitzien. De huls is mat zwart met glimmende letters erop. De lipstick ruikt naar typische ‘lipstick’ geur maar niet heel sterk. De lipstick is heel creamy en glijdt over je lippen. Het product is goed gepigmenteerd maar toch ook wel een beetje sheer. Het is zeker geen matte lipstick, het is meer een lipstick met een glansje. De lipstick doet mij qua structuur wel een beetje denken aan een lippenbalsem. De lipstick voelt fijn aan mijn lippen en als ik niet eet of drink blijft die best lang zitten. Eten en drinken, daar kan die niet zo goed tegen. Wanneer je hebt gegeten of gedronken dan moet je wel weer even bij stiften. Op zich vind ik dit niet zo’n probleem, want dan kan ik meteen even kijken of de rest van mijn make-up nog goed zit. De vorm van de lipstick vond ik wel iets minder fijn. Ik vond het lastig om de lipstick direct op mijn lippen aan te brengen. Verstandig is met deze lipstick om de kleur aan te brengen met een kwastje. Over het algemeen ben ik dus wel heel tevreden over deze lipstick van Make Up Store. Het is namelijk een mooie rode kleur die op zich heel goed past bij mijn lichte huidskleur. De Make Up Store lipstick in de kleur ‘Drama’ kost €19,-.

Hieronder zie je de lipstick op mijn lippen en zoals je wel kunt zien is de lipstick niet heel dekkend. Maar ik vind dit eigenlijk zo wel heel mooi. Je hebt toch rode lippen maar het is voor een rode kleur toch enigszins subtiel.

Het tweede lipproduct uit de herfstcollectie is een lipgloss in de kleur ‘Lily’. Deze lipgloss kon je ook al op mijn lippen zien in een artikel van vorige week. De reacties waren over het algemeen heel erg positief. Het is een vrij heftige kleur en eerlijk gezegd heb ik nog helemaal geen hele donkere lipgloss, dus dit is mijn eerste. De lipgloss is paars/rood van kleur en er zitten hele fijne glittertjes in die heel subtiel zijn. De lipgloss zit in een vrij standaard lipgloss huls, niet heel bijzonder. De applicator van de lipgloss is vrij klein, maar ik vind dit wel fijn want zo kun je heel precies te werk gaan. De lipgloss heeft een hele subtiele geur wat mij een beetje doet denken aan bloemen. Het product is vrij plakkerig en blijft daardoor goed op mijn lippen zitten. Wanneer je gaat eten of drinken dan gaat het er wel langzaam maar zeker af, dit heb ik trouwens bij elke lipgloss. Ik heb de lipgloss nu meerdere keren gedragen en ondanks dat het een heftige kleur is vind ik deze lipgloss heel erg gaaf. De kleur past ook wel heel goed bij de herfst, vind ik. De Make Up Store lipgloss in de kleur ‘Lily’ kost €16,-.

Hieronder zie je de lipgloss op mijn lippen. Het is wel een lipgloss die snel velletjes benadrukt en ik heb dan ook eerst heel goed mijn lippen gescrubt. De buitenste lijnen van mijn lippen heb ik eerst ingekleurd met de MUS lippencil in de kleur ‘Flashlight’.

Dan het laatste product en dit is een lippencil ‘In the Flashlight’. Dit is een lippotlood die dezelfde kleur heeft als de lipgloss hierboven. Qua uiterlijk is het gewoon een potlood, hier kan ik niet echt wat bijzonders over vertellen. De potlood is ook heel zacht van structuur en is goed gepigmenteerd. Net als de lipstick, glijdt het potlood over mijn lippen en dat zorgt ervoor dat het fijn werkt. Ik heb ook een keertje met de lippencil mijn hele lippen ingekleurd en dit gaf ook wel een grappig effect. Zo krijg je namelijk hele matte lippen, alleen ik vind het zelf niet echt heel mooi. De lippotlood is vooral handig om te gebruiken voordat je de lipgloss op je lippen doet. Zo kun je eerst een omlijning maken zodat de lipgloss netjes aangebracht kan worden. Een fijn product die erg goed past bij de Make Up Store lipgloss ‘Lily’. De lippencil kost €15,-

Hieronder heb ik nog een swatch foto voor jullie, gemaakt met de bovenstaande producten.

Ik ben heel tevreden over deze Make Up Store lipproducten. Het zijn niet de standaard kleuren en dat maakt ze juist heel erg leuk, wat mij betreft. Hou jij niet van standaard kleuren voor je lippen, dan zijn deze MUS producten zeker een aanrader…