De acht meest opvallende beauty trends voor aankomend seizoen!

Nog maar een paar dagen en dan begint alweer de herfst (als die al niet begonnen was). Naast mode trends heb je natuurlijk ook beauty trends en ik heb voor jullie de 8 meest belangrijke en opvallende trends eruit gepikt. Benieuwd naar alle trends op het gebied van beauty, lees dan snel verder…

Op de catwalk tijdens de herfst en wintercollecties zag je veel modellen met ‘cateyes’. Veel scherpe donkere lijnen getrokken met eyeliner. Zelf kun je natuurlijk helemaal bepalen hoe extreem je de lijn wilt hebben. Je kunt voor een dikke, smalle, lange of korte wing gaan, dat is helemaal aan jou! De rest van de oogmake-up hou je simpel. Je kunt deze look wel goed combineren met felgekleurde lippen…

Ook op de catwalk zag je veel looks voorbij komen met opvallend veel blush. Door blush te gebruiken geef je iets meer shape en kleur aan je gezicht en in de herfst en winter kunnen de meeste mensen wel wat kleur gebruiken. Zo extreem als op de catwalk zou ik niet gaan (ik denk dat mensen dan denken dat ik ben uitgeschoten met de blush) maar komend seizoen ga ik zeker weten blush dragen.

Zag je paar jaar geleden juist perfect mooi gecreëerde (dunne) wenkbrauwen, nu mag je juist gaan voor volle borstelige wenkbrauwen. Mijn wenkbrauwen zijn inmiddels ook iets voller dan voorheen en ik moet zeggen dat het me goed bevalt. Het zorgt ervoor dat mijn ogen nog iets meer opvallen en het geeft wat meer ‘karakter’ aan mijn gezicht. Er zijn voldoende producten te verkrijgen waarmee je net iets vollere wenkbrauwen kunt maken.

Afgelopen seizoen was dit ook al hip, maar de lippen mogen ook komend seizoen gezien worden. Ga voor rood, oranje of fuchsia roze met een glansje of juist mat, het mag allemaal! Hou de rest van je make-up iets rustiger. Alhoewel ik zag ook veel afbeeldingen waarbij juist opvallende lippen werden gecombineerd met opvallende ooglooks. Ook erg mooi, maar je moet wel durven!

Wat je ook veel ziet op de catwalk en in tijdschriften zijn modellen met een extreem mooie glowy skin. Laat je huid glanzen met highlighters of andere glansproducten. Door een glanzende huid, zie je er meteen een stuk gezonder uit. Zorg voor wat glans boven je jukbeenderen, op de zijkanten van je voorhoofd en op de brug van je neus…

Nagellak is nog steeds een populair product voor aankomend seizoen. Wat dit seizoen heel hip wordt zijn nude nails. Nude nails zijn classy, verzorgd en toch niet heel opvallend. Deze week heb ik een NOTD voor jullie waarin ik nude nails heb maar wel met een leuke twist, waardoor het net wat minder saai wordt…

De trend ‘nonchalant’ haar is mij op het lijf geschreven. Ik hou ervan om mijn haar rommelig op te steken. Het staat lekker nonchalant en het geeft ook wel een beetje een ‘romantisch’ effect. Je kunt heel makkelijk bijvoorbeeld je haar rommelig in een knotje doen. Tip, gebruik geen borstel maar alleen een grove kam. Wanneer je een knotje hebt gemaakt, trek dan gewoon weer paar plukken wat losser zodat er soort van bobbels ontstaan. Beetje haarlak in je haar en klaar is je nonchalante kapsel!

Laatst had ik ook al een artikel over vlechten. Dit kapsel lijkt eigenlijk maar niet uit te raken en dat vind ik ook niet zo gek, want het is gewoon super tof! Je hebt natuurlijk allerlei soorten vlechten die je in je haar kunt maken. Ik ben nu druk bezig om de visgraat vlecht onder de knie te krijgen, zodat ik binnenkort hier een tutorial over kan maken…

Dit waren de meest opvallende en favoriete herfst/winter beauty trends en ik ben benieuwd wat je van deze trends vindt, laat het mij weten bij de comments…

19 Comments on De acht meest opvallende beauty trends voor aankomend seizoen!

 1. xx_Patries_xx
  19 september 2011 at 16:37 (12 jaar ago)

  ik wil ook meer blush en lipstick gaan proberen…

 2. Nina
  19 september 2011 at 16:37 (12 jaar ago)

  Leuk artikel.

 3. Merel
  19 september 2011 at 16:49 (12 jaar ago)

  Bij de lippen zijn die rode lippen zo perfect! Echt geweldig gewoon om naar te kijken. Of draai ik nu door?

 4. Josephine
  19 september 2011 at 16:52 (12 jaar ago)

  Ik hou van de cateye en opvallende lippen! Vind ik zo classy staan. Ik vind vlechten ook hartstikke leuk, maar met mijn haarlengte van nu kan ik er niet zoveel mee + het is ook nog hartstikke dik. 🙁

 5. Judith
  19 september 2011 at 17:24 (12 jaar ago)

  leuk om te weten! Aantal trends passen wel bij me; maar teveel blush en velle lippen. nop way!(A)

 6. Cynthiiaa
  19 september 2011 at 17:32 (12 jaar ago)

  Wauw, de oranje met blauwe look is echt gorgeous! Heel natuurlijk, fresh!

 7. Milou
  19 september 2011 at 17:38 (12 jaar ago)

  Leukkk! Vooral de vlechten!

 8. femketje
  19 september 2011 at 17:47 (12 jaar ago)

  doe mij maar die felle lippen met een winged liner 😀

 9. Suzanne
  19 september 2011 at 17:51 (12 jaar ago)

  ik ben voor de opvallende lippen, opvallende lippen en volle wenkbrauwen. misschien niet allemaal tegelijk 😉 maar wel lekker aanzetten ;)!

 10. manuela
  19 september 2011 at 18:11 (12 jaar ago)

  boooh lippenstift zo geweldig! ik weet begot niet welke ik voor me zelf moet kopen?
  niemand die ik ken draagt lippenstift haha,

 11. DalaLuz
  19 september 2011 at 22:46 (12 jaar ago)

  Het gebruik van blush, vlechten, de vollere wenkbrauwen en een soort van cat eye (doe het zelf meer met het iets verlengen met oogschaduw ipv liner zodat het zachter is): hoera, eindelijk ben ik weer in de mode 😉 Als je maar lang genoeg wacht! Alleen voor knallende lippen ben ik toch echt te oud, helaas!

 12. Chantal
  19 september 2011 at 23:27 (12 jaar ago)

  Veel trends die je nu ziet terugkomen vind ik erg leuk. Normaal draag ik bijna nooit wat op m’n lippen, maar ik vind felle opvallende lippen zo gaaf dat ik het dit seizoen gewoon ga doen! 😀

 13. Ilona
  20 september 2011 at 10:15 (12 jaar ago)

  wat een super leuk stukje!!

 14. fre
  20 september 2011 at 15:33 (12 jaar ago)

  wat een luek artikel! Van dit soort arikels wordt ik altijd vrolijk ;D

 15. Esmee
  20 september 2011 at 16:30 (12 jaar ago)

  Ik vind dat bij die vlechten en dan dan dat eerste plaatje echt leuk! Kun je daar misschien ook een filmpje over maken?

 16. Lisa
  20 september 2011 at 16:49 (12 jaar ago)

  Leuk om te zien zo een overzicht 😀

 17. priscella
  20 september 2011 at 23:21 (12 jaar ago)

  leuke beauty trends!! ik vindt cateyes zooo mooi maar krijg het bij mezelf helaas niet voor elkaar

 18. Hande
  21 september 2011 at 18:49 (12 jaar ago)

  ik vind volle wenkbrauwen echt lelijk!
  leuk artikel trouwns :_)

 19. Nannick
  26 september 2011 at 19:16 (11 jaar ago)

  Leuk artikel, ik vind volle wenkbrauwen niks. Ik heb ze gewoon normaal, niet te vol en niet te dun. De trends vind ik wederom erg leuk ;D