Catrice Limited Edition ‘Big City Life’

Catrice blijft ons verrassen met elke keer weer nieuwe Limited Editions. Halverwege oktober komt er weer een nieuwe Limited Edition in de Kruidvat te liggen, met de naam ‘Big City Life’. Een make-up collectie die geïnspireerd is door vier wereldsteden. Ik had deze collectie al op verschillende blogs voorbij zien komen, grote kans dus dat jullie het misschien ook al hebben gezien. Speciaal voor de mensen die de Limited Edition nog niet hebben gezien, lees snel verder om de collectie te bekijken…

Ik vind deze Limited Edition best wel bijzonder want er zitten vier hele mooie palettes in de collectie die voorzien zijn van zes oogschaduw kleuren, twee verschillende blushes, een duo-applicator en een mini-oogpenseel. De palettes doen mij erg denken aan de Too Faced palettes, ik ben dan ook heel benieuwd naar de kwaliteit. Zie hieronder de vier palettes…

Het leven in Sydney speelt zich voornamelijk af op het strand – en standfeestjes zijn eindeloos! Een uitbundige mix van surfers, modieuze stadsmensen, traditie, cultuur en het moderne leven. De essentie: de warme kleuren van de zon die verdwijnt achter de horizon en een vleugje casual urban chic. De zes oogschaduwen in roze, nude, taupe en bruintinten met zowel glanzende als matte effecten gecombineerd met twee natuurlijke rouge varianten in roze en hout. €6,99.

Berlijn is booming! Fascinerend, anders, soms rauw en supercool – de hoofdstad met zijn unieke historie creëert zijn eigen trends, danst een eigen ritme en draagt een gevoel van trots uit! Hip en betoverend: de zes oogschaduwen hebben warme zand-, bruin-, grijsblauw- en taupetinten – sommige met glanzende, en sommige met matte effecten – voor een perfecte herfst-trendlook! €6,99.

London is calling – en natuurlijk zijn wij klaar om op te nemen! Deze stad is een complete fashion-icoon – traditie, trends, looks, een krachtige hartslag… Londen is een onweerstaanbare hotspot die constant blijft boeien! Als oogmake-up, kiest de London Collection voor sterke contrasten: blauw naast felgeel en diep-zwarte oogliner. Absoluut beeldschoon! Twee rougetinten in roze verzekeren je een vrolijke, frisse teint. €6,99.

New York, New York! De stad slaapt nooit, dus waarom zouden wij? Het stadse leven in de Big Apple tussen wolkenkrabbers, VIP’s en neonlichten is daarvoor veel te spannend! Als er een plek is waar dromen werkelijkheid kunnen worden, dan is het hier! De combinatie van zes oogschaduwen in blauw, smokey turkoois en paars geeft essentie weer van New York’s energieke sfeer! De twee levendige rougetinten geven je New York look een frisse final touch. €6,99.Ook zit er in deze collectie nog vier kleuren lakjes die allemaal bij een stad horen. Ik ben niet heel enthousiast over deze lakjes en vind het geen echte musthaves. Voor een lakje betaal je €2,49.

Waar ik vooral heel erg benieuwd naar ben zijn de palettes en ik ga dan ook zeker eentje proberen te kopen. Ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit en gezien de oogschaduw van Catrice best oké is ga ik er toch wel een beetje van uit dat ze goed zijn. Wat vind jij van deze collectie en ga je ook iets kopen?

Deze limited edition van Catrice ligt vanaf halverwege oktober (kan verschillen per vestiging) tot en met eind november 2011 in de Kruidvat.

107 Comments on Catrice Limited Edition ‘Big City Life’

 1. Rhianne
  30 september 2011 at 15:47 (11 jaar ago)

  Ik kan nog steeds niet kiezen welke ik wil.. Ik denk dat ik het Berlin palette wil!

 2. Kelly
  30 september 2011 at 15:58 (11 jaar ago)

  Oh oh, vind zowel de pallettes als de nagellak mooi.
  Toch eerst wachten op swatches vdie naggellak!
  Wordt weer een duur tripje lol

 3. fre
  30 september 2011 at 16:00 (11 jaar ago)

  OMG! wat superleuk!!!die palletjes! n___n ik denk dat ik de nagellakjes even oversla om het geld te gebruiken voor ’n extra palletje!

 4. Annemiek
  30 september 2011 at 16:13 (11 jaar ago)

  aah die zijn zo leuk!
  ik ga ze zeker kopen!

 5. femketje
  30 september 2011 at 16:24 (11 jaar ago)

  ik wil alle palettes 😀 zo mooi!

 6. patricia
  30 september 2011 at 17:13 (11 jaar ago)

  i like!! ga er zeker 1 of 2 kopen..welke weet ik nog niet,moeilijk 😉

 7. Miranda
  30 september 2011 at 17:20 (11 jaar ago)

  Catrice is goed bezig, ziet er echt goed uit:) Ik ben zo benieuwd hoe het er in de winkels zal uit zien 😀

 8. Mirjam
  30 september 2011 at 18:08 (11 jaar ago)

  Ziet er veelbelovend uit!

 9. Marjolein
  30 september 2011 at 18:18 (11 jaar ago)

  Deze lijken me zo gigantisch mooi ;D

 10. charile
  30 september 2011 at 18:31 (11 jaar ago)

  heel mooi! ik wil de berlin versie 😀
  x

 11. Nynke-Boudien
  30 september 2011 at 19:33 (11 jaar ago)

  Mooie collectie! Ik weet nog niet welke ik ga kopen, ik wil ze nog even in real life checken. De gele nagellak lijkt me wel tof!

 12. Jennifer
  30 september 2011 at 20:01 (11 jaar ago)

  Ik wil er ook een gaan halen! Ik woon ook in Groningen, maar met nieuwe collecties heb ik het idee dat de kruidvat daar altijd vrij laat de boel in de schappen heeft. Ik hoop wel heel erg dat ik er een kan bemachtigen en kijken of ik ook een setje compleet kan maken (incl. nagellakje dus)

 13. Milou
  30 september 2011 at 20:02 (11 jaar ago)

  Mooi he! Heb het zelf toevallig ook al beschreven op mijn blog! 🙂 Ik wil graag de Berlijn en Sydney! haha

 14. Myrthe
  30 september 2011 at 21:21 (11 jaar ago)

  Wauw, ik vind dit zo’n mooie LE! Vooral die van Berlin vind ik helemaal super, dat oogschaduwpalette én het nagellakje (:

 15. Cynthiiaa
  30 september 2011 at 22:07 (11 jaar ago)

  Mooie collectie, ben benieuwd naar de palettes, zien er leuk uit!

 16. Larissa
  30 september 2011 at 22:16 (11 jaar ago)

  ooh zeker wel mooie kleuren! het sydney pallette vind ik het mooiste!

 17. Man Yie
  30 september 2011 at 23:12 (11 jaar ago)

  Berlijn is booming! is mooi! Hopelijk ben ik tijd als ze verkocht worden.

 18. Nannick
  30 september 2011 at 23:45 (11 jaar ago)

  Ik had de collectie idd al gezien. AWESOME! Ik wil het Berlijn en Sydney palette!! ;D

 19. Fleur
  1 oktober 2011 at 09:07 (11 jaar ago)

  Wow, echt een mooie collectie! Ik vind die verpakkingen echt super mooi van de paletjes. Vooral de Berlin spreekt me aan vanwege de mooie kleuren op de verpakking maar ook de tinten in het doosje. Wel iets prijziger dan normaal bij Catrice, maar het is tenslotte 2x blush en ook veel oogschaduw. Ik ga ze zeker testen wanneer ze er zijn en dan kijk ik welke ik het mooiste vind. De pigmentatie van de oogschaduw van Catrice is tegenwoordig top namelijk. Ik heb een mono van de nieuwste collectie en die pigmentatie is echt het beste wat er maar is.

 20. Amber
  1 oktober 2011 at 15:08 (11 jaar ago)

  Wauw! Ik ga zeker het Berlin pallette en het nagellakje kopen! Hopen dat ze er in de kruidvat waar ik altijd naartoe ga hebben!

 21. Miranda
  1 oktober 2011 at 19:43 (11 jaar ago)

  Ik ga zeker voor het Berlin palette! Kan niet wachten tot ze te koop zijn.

 22. Chantal
  2 oktober 2011 at 09:10 (11 jaar ago)

  Jaaa, lijkt me zo op het eerste gezicht een erg leuke collectie!

 23. priscella
  2 oktober 2011 at 22:53 (11 jaar ago)

  dat ziet er goed uit!!hopen dat het in het echt ook zo is

 24. xx_Patries_xx
  4 oktober 2011 at 16:56 (11 jaar ago)

  ik ben erg benieuwd naar die londen serie