Natuurlijk moest ik nagellak scoren uit de vernieuwde collectie van Catrice, ik ben niet voor niets een nagellak addict. Niet alle kleuren uit de nieuwe collectie spraken me aan, toch zaten er wel leuke kleurtjes tussen die ik graag wou hebben. Mijn nieuwe aankopen ga ik verder niet meer reviewen, want ik denk dat we inmiddels allemaal wel weten dat Catrice fijne nagellak heeft, mooie kleuren in het assortiment heeft en dat de namen altijd erg origineel zijn. Kijk snel verder voor de swatches…

De eerste kleur is ‘Goldfinger’. Een mooi licht gouden kleur met heel veel shimmer, super mooi kleurtje! Ik vind dit een erg leuke kleur voor strakjes in de winter en rond de feestdagen. Ook leuk om te gebruiken voor je ringvinger als je de rest van je nagels bijvoorbeeld in een nude kleurtje lakt. Hier heb ik de nagellak in twee laagjes aangebracht, maar ik had ook wel drie laagjes kunnen doen.

De tweede kleur is ‘Im A Star…’ een mosgroene kleur met een gouden gloed van kleine glittertjes. Een erg mooie kleur voor in de herfst. Deze nagellak heb ik aangebracht in twee laagjes.

De volgende kleur is ‘Rusty But Sexy’ een hele mooie roest oranje kleur. In het echt is deze kleur wel iets donkerder. Dit is echt een metallic lakje met een hele fijne shimmer erin. Deze kleur vind ik zelf heel erg mooi en past ook weer perfect bij aankomend seizoen.

De vierde kleur is ‘Marilyn & Me’ een mooie rode kleur met glitters erin. Dit lakje viel mij een beetje tegen want het lijkt in het flesje alsof er heel veel glitter in zit, op je nagels is dat niet echt het geval. Aan de andere kant vind ik dit ook wel weer mooi, want zo is het wel heel subtiel. Ik vond het lakje ook erg vervelend lakken, misschien dat het ook wel aan mijn nagellak skills ligt? Wel een leuk lakje tijdens de feestdagen. Op de foto hieronder heb ik twee laagjes nagellak en zoals je kunt zien is dat perfect!

De laatste kleur is ‘Blues Brother Vol.II. Een hele mooie donkerblauwe kleur met kleine blauwe glittertjes. Zo’n soort lakje heb ik ook al van Gosh en deze lijkt daar echt heel veel op. Ik vind het een hele mooie kleur, maar niet echt heel bijzonder. Met twee laagjes heb je een goed dekkend resultaat.

Dit waren mijn vijf Catrice lakjes uit de vernieuwde collectie. Deze lakjes zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister en kosten nog steeds €2,49. De kleuren: ‘Im A Star…’ & ‘Rusty But Sexy’ zijn mijn favorieten, welke kleur is jouw favoriet?