2x NOTD met H&M lakjes!

Mijn nagellak stash wordt wekelijks wel aangevuld, zo krijg ik wel eens wat en af en toe koop ik zelf ook lakjes. Ik ben een echte nail polish addict. Van elke kleur heb ik meerdere flesjes van verschillende merken en zo heb ik al een behoorlijke verzameling. Zelf ben ik niet zo gek op H&M cosmetica maar de lakjes vind ik wel heel fijn. Ik heb weer twee nieuwe aanwinsten, lees verder om ze te bekijken…

De eerste kleur is een fel roze lakje met de naam ‘Check Me Out’ die qua kleur wel een klein beetje neigt naar oranje. Het is een creamy lakje, dus er zit verder geen shimmer in. De nagellak lakt fijn en na twee laagjes zijn mijn nagels volledig gedekt. Na twee dagen is nagellak al wel flink aan het chippen maar dat vind ik niet zo heel vervelend.

De tweede kleur is ‘Chica Boom Boom’ een oranje/rood lakje. Op de foto lijkt die heel oranje maar in het echt is die wel iets meer rood. De kleur doet mij wel een beetje denken aan een tomatenketchup kleur. Ook dit lakje had twee laagjes nodig. Ook deze nagellak was na twee dagen al aan het chippen.

De beide lakjes zijn van de H&M en kun je in sommige winkels kopen (waar ze cosmetica in het assortiment hebben) maar kun je ook heel makkelijk online bestellen. De lakjes kosten €3,95 per stuk.

 

Dit vind je vast ook leuk...

18 Comments on 2x NOTD met H&M lakjes!

 1. Danielle
  16 september 2011 at 15:39 (8 jaar ago)

  Hele leuke lakjes, vooral de eerste!!

  Beantwoorden
 2. Roos
  16 september 2011 at 16:29 (8 jaar ago)

  Super mooie kleurtjes!! xoxo

  Beantwoorden
 3. Suzanne
  16 september 2011 at 17:45 (8 jaar ago)

  de tweede vind ik erg leuk! oranje kan zo leuk zijn!

  Beantwoorden
 4. Myrthe
  16 september 2011 at 18:07 (8 jaar ago)

  Wat een leuke kleurtjes! Vooral ‘Check Me Out’ vind ik een erg mooi en vrolijk kleurtje (:

  Beantwoorden
 5. Lisa
  16 september 2011 at 18:12 (8 jaar ago)

  Vind die eerste het mooiste :D

  Beantwoorden
 6. Isabel
  16 september 2011 at 18:15 (8 jaar ago)

  Beide vind ik een mooie kleurtje om naar te kijken :D. Ben zelf ook een groot fan van de nagellakjes van H&M :). Ze doen het perfect voor die prijs ^^.

  X

  Beantwoorden
 7. Cynthiiaa
  16 september 2011 at 19:17 (8 jaar ago)

  Mooie kleuren! Check Me Out is gorgeous, ik draag hem ook op dit moment, de nagellakken lakken ook fijn. :)

  Beantwoorden
 8. priscella
  17 september 2011 at 00:20 (8 jaar ago)

  ik vindt de eerste kleur erg mooi!!

  Beantwoorden
 9. Nicole
  19 september 2011 at 21:13 (8 jaar ago)

  Wow, die knallen echt! Leuk zeg.

  Beantwoorden
 10. fre
  20 september 2011 at 15:19 (8 jaar ago)

  wow,mooie kleuren!

  Beantwoorden
 11. Essie
  26 februari 2014 at 20:25 (6 jaar ago)

  You have the monopoly on useful ino’imatron-arenft monopolies illegal? ;)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *