Tip: H&M lakje in de kleur ‘Sea Pearl’

Een tijdje geleden kocht ik in de online shop van H&M een bijzonder nagellak kleur. Meestal schrijf ik niet een heel artikel over één lakje, toch wou ik graag dit lakje aan jullie laten zien omdat die echt heel mooi is. Ik heb het over een nagellak met de naam ‘Sea Pearl’. Het is een transparant lakje met hele fijne glittertjes die een soort van parelmoer effect geven. Ik vind deze kleur niet zo mooi als ‘basis’ lak maar wel heel tof om te gebruiken als topcoat…

Hieronder zie je op de foto de hele kleine glittertjes in de nagellak en dit was nog best wel lastig om vast te leggen met de camera. In het echt ziet het er nog wel een stukje mooier uit.

Ik heb de nagellak van de H&M gecombineerd met twee lakjes van Catrice om te laten zien wat voor effect die geeft. De kleuren nagellak die ik van Catrice heb gebruikt zijn: Sold out Forever & Raspberryfields Forever…

Zoals je kunt zien geeft dit lakje van H&M een heel leuk en bijzonder effect aan de lakjes. Online is de nagellak niet meer te koop maar deze is in de winkel nog wel te vinden en kost €2,95. Wat vind jij ervan?