Tag: Ben jij een echte beautyfreak?

Deze leuke tag kreeg ik van Lotte van madamlotte.nl en ik weet zeker dat je de tag de laatste tijd al wel vaker voorbij hebt zien komen. Naast dat ik van fashion hou, is beauty ook echt een hele grote passie en daarom vond ik dit een erg leuke tag. Hopelijk vinden jullie het leuk om te lezen en waarschijnlijk leer je me zo nog iets beter kennen!

Wat is het laatste beautyproduct wat je hebt gekocht waar je echt voor hebt moeten sparen?

Als ik heel eerlijk ben spaar ik nooit voor een beautyproduct. Niet omdat ik zoveel geld heb dat ik alles kan kopen, maar eigenlijk koop ik pas beautyproducten als ik er ook echt geld voor heb en anders gewoon niet. En ik heb qua beauty ook niet echt een hele dure smaak dus dat zorgt er ook wel voor dat ik niet echt hoeft te sparen.

Als jij een beautyproduct was, wat zou je dan zijn en waarom?

Jeetje, wat een lastige vraag. Ik denk foundation. Niet omdat ik iets te verbergen heb maar meer omdat foundation denk ik wel een van de meest favoriete beautyproducten van meiden en vrouwen is. Het zorgt er vaak toch voor dat je je misschien net iets zelfverzekerder voelt en daarom zou ik een foundation willen zijn. Puur omdat je dan iets kan ‘betekenen’.

Hoeveel vriendinnen heb je, waarmee je helemaal gek kan worden over die perfecte blush of die fantastische oogschaduw?

Eigenlijk geen een, ik heb niet echt vrienden waarmee ik mijn beauty gekte kan delen. Gelukkig heb ik mijn blog en kan ik mijn passie voor beauty met jullie delen!

Wanneer was de laatste keer dat jij make-up hebt weggegooid?

Twee weken geleden, en gewoon oude producten die bijvoorbeeld niet meer helemaal lekker eruit zagen. Ik heb redelijk veel make-up en ik vind het heel lastig om dingen weg te gooien, kan er maar moeilijk afscheid van nemen.

Hoe begon de make-up gekte bij jou?

Door het bloggen. Toen ik tweeënhalf jaar geleden begon met het bloggen was ik erg into fashion, vandaar ook de naam wearefashion.nl. Na een jaartje bloggen kwam ik er ineens achter hoeveel bloggers er eigenlijk waren en begon ik deze ook allemaal te volgen. Dit waren voornamelijk beautyblogs en zo werd ik steeds enthousiaster over make-up en beauty dingetjes. Daarvoor was ik ook al wel een echte meisje meisje die het heerlijk vond om lekker te tutten, maar door het lezen over make-up en beauty begon ik er langzaam maar zeker een passie voor te krijgen.

Als een niet-make-up-freak je vraagt hoeveel nagellak of oogschaduw je hebt, geef je dan een eerlijk antwoord?

Het is mij nog nooit gevraagd, maar ik zou wel gewoon eerlijk antwoord geven. Alleen weet ik eerlijk gezegd niet uit mijn hoofd hoeveel flesjes nagellak en potjes oogschaduw ik heb. Maar mochten mensen het abnormaal veel vinden dan heb ik altijd nog het excuus dat het voor mijn ‘werk’ is, haha!

Hoe vaak ga jij langs de drogist zonder dat je echt iets nodig hebt?

Ik ga niet zo vaak buiten de deur winkelen maar als ik ga dan moet ik zeker iets kopen. En dan heb ik het niet per se nodig want van alle make-up heb ik vaak al wel iets, maar toch doe ik dan graag wat in mijn winkelmandje.

Hoeveel tijd besteed je per dag op internet, lezend over beauty?

Ik denk ongeveer in totaal een uurtje per dag. Zelf volg ik enorm veel blogs en voornamelijk beautyblogs en ik vind het heerlijk om ze te lezen.

Wat is je favoriete make-up item?

Op dit moment denk ik de Catrice Photo Finish Foundation. Een erg fijne foundation die de perfecte dekking geeft aan mijn gezicht zonder een pancake effect.

Heb je een wishlist en hoeveel items staan daar op?

Jep, ik heb een wishlist en hier staat die–> Mijn beauty wishlist

Geef deze tag door aan 3 bloggers waarvan jij weet dat het echte make-up freaks zijn.

Omdat ik deze tag al op zoveel blogs voorbij heb zien komen weet ik eerlijk gezegd niet wie deze al heeft gehad. Vandaar dat ik iedereen tag (flauw, ik weet het) die deze tag leuk vindt! Vinden jullie het trouwens leuk om vaker persoonlijkere artikelen op mijn blog te lezen, laat het me dan eventjes weten!

 

Dit vind je vast ook leuk...

9 Comments on Tag: Ben jij een echte beautyfreak?

 1. Gaby
  12 augustus 2011 at 15:43 (8 jaar ago)

  Leuke tag hoor! Ik vul hem binnenkort wel in!

  Beantwoorden
 2. Joyce
  12 augustus 2011 at 16:10 (8 jaar ago)

  Wat leuk dat je hem al overgenomen hebt, vooral ook met je foto bovenaan! (: Ik ga hem snel ook nog invullen. Waar ik wel nieuwsgierig naar ben is je straatvrees, omdat je hier ook vertelt dat je niet snel buiten de deur winkelt. Hoe werkt dat precies? Vind je het eng om op openbare plekken/instanties te zijn?

  Beantwoorden
 3. Ilja
  12 augustus 2011 at 16:55 (8 jaar ago)

  Ghehe die eerste foto is erg leuk bewerkt ;-) Die blik!

  Beantwoorden
 4. Mirjam
  13 augustus 2011 at 22:01 (8 jaar ago)

  Wat een leuke tag, en leuk ingevuld natuurlijk!
  Volgens mij moet ik de Catrice Photo Finish foundation écht een keer gaan proberen, hoor er alleen maar goede dingen over!

  Beantwoorden
 5. Nina
  13 augustus 2011 at 23:33 (8 jaar ago)

  Leuke tag. Ik volg je al best een tijdje en ben eigenlijk wel een beetje nieuwsgierig naar je straatvrees. Ik weet niet op dit te persoonlijk is maar ik ben gewoon een beetje nieuwsgierig.

  Beantwoorden
  • Marieke
   14 augustus 2011 at 15:55 (8 jaar ago)

   Dit heb ik ook! Pure nieuwsgierigheid…
   Ik ben zelf net ‘genezen’ van een paniekstoornis (heeft me een jaar thuis laten zitten) en merk dat er erg veel onwetendheid bij mensen is. Als je wil (en durft!) lijkt een soort van info-artikel me leuk, en interessant.

   Beantwoorden
 6. Esther
  14 augustus 2011 at 11:08 (8 jaar ago)

  leuke tag !

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *