Shoplog(je): H&M bestelling!

Kunnen jullie mijn H&M the Fall Collection wishlist van laatst nog herinneren? Daarna ben ik eigenlijk meteen een bestelling gaan plaatsen. Ik bestelde o.a. de blouse, de tas en de ceintuur en vanmorgen ontving ik mijn pakketje, razendsnel trouwens! Klinkt helemaal goed, helaas was mijn bestelling niet helemaal in orde. Tja bij de H&M kan het volgens mij gewoon nooit helemaal goed gaan. Maar ik ben in ieder geval wel heel blij met mijn spulletjes en ik laat ze dan ook graag aan jullie zien…

Hemdjes kun je wat mij betreft nooit genoeg hebben, ik bestelde er twee en volgens mij kosten ze samen €9,95.

Dit truitje was in de aanbieding voor €4,95 en ik vind deze wel leuk voor boven mijn geruite H&M short. In het echt valt die wel een beetje tegen, ziet er erg synthetisch uit. Maar wat verwacht je ook voor die prijs. Binnenkort laat ik deze trui aan jullie zien in een Outfit of the day…

De blouse stond ook op mijn wishlist en deze heb ik dan ook natuurlijk besteld. Het is een mooie glanzende vrij transparante witte blouse en ik heb bewust maatje 38 genomen zodat die wat wijder zou vallen.De blouse kost €19,95 en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Morgen een OOTD met deze leuke blouse!

Ook te tas was een musthave en deze moest natuurlijk ook in mijn digitale winkelmandje. Ik heb misschien niet echt veel rode items in mijn kast maar ik vind het wel een hele gave tas, love it! De tas kost €19,95.

Deze ringen had ik niet besteld maar zaten wel in mijn pakketje. Ik vind de ringen wel grappig dus ik besloot om ze maar te houden.

Twee dingen die ik had besteld zaten helaas niet in het pakketje. Zo had ik het riempje van mijn wishlist besteld maar ook een kledingroller en deze ontbraken. Daarvoor in plaats kreeg ik wel zwarte gympen in maat 38 die ik dus niet pas (anyone) en dus de ringen. Zo dadelijk nog maar even een telefoontje plegen…Voor de rest bestelde ik ook nog zwarte panty’s, elastiekjes en wat ondergoed.

Wat vind je van mijn geshopte spulletjes en wat is jou ervaring bij H&M online shop?

111 Comments on Shoplog(je): H&M bestelling!

 1. Miranda
  25 augustus 2011 at 16:05 (11 jaar ago)

  Wat een leuke aankoopjes heb je gekocht;D

 2. natasja
  25 augustus 2011 at 16:10 (11 jaar ago)

  ik heb nooit problemen met h&m

 3. Katrijn
  25 augustus 2011 at 16:17 (11 jaar ago)

  Eigenlijk is het wel schandalig dat je zomaar dingen niet krijgt of erbij krijgt :s Ik zou er graag willen bestellen, maar als Belgje kan dat niet 🙁

  • Sanne van Huis
   26 augustus 2011 at 09:46 (11 jaar ago)

   Wat ontzettend jammer 🙁

 4. Milou
  25 augustus 2011 at 16:27 (11 jaar ago)

  Leuke spulletjes hoor.. Ben gek op de hempjes en de ‘wijde’ blousjes.
  De tas is trouwens wel heel gaaf hoor.. al zou ik niet zo snel voor die kleur kiezen. Ik denk dat hij je outfit echt kan opfleuren. 🙂

  Ik heb helaas ook vaker met h&m wat problemen. Bij mij gaat er namelijk altijd wel iets mis. Ik weet ook niet waarom. Ik had een bestelling geplaatst met allemaal leuke items. En later keek ik wanneer mijn bestelling onderweg zou zijn. Was heel mijn bestelling weg! Maar het erge was dat de meeste items nu uitverkocht waren. HEEEEL irritant.

 5. Lotte
  25 augustus 2011 at 18:08 (11 jaar ago)

  Leuke spulletjes zeg! Ik heb ook altijd problemen bij de H&M, ik kreeg laatst een short ipv een jurkje ?! Heel vreemd. Maar soms is het gewoon zo veel makkelijker om even online te bestellen. Ik had trouwens nog een vraagje, je had laatst toch ook van die bruine hoge laarzen bij de H&M besteld? Hoe bevallen ze je en hoe vallen ze? Ik wil ze mischien ook aanschaffen 😉

  • Sanne van Huis
   26 augustus 2011 at 09:48 (11 jaar ago)

   Ik vind het inderdaad ook heel makkelijk om te bestellen, hoef ik in ieder geval niet de drukte van de H&M op te zoeken. Ik heb inderdaad de bruine hoge laarzen en ik vind ze echt heel leuk en ze zitten ook nog eens super lekker 🙂

 6. Axelle
  25 augustus 2011 at 18:17 (11 jaar ago)

  vervelend dat je dat als belg niet kan ;(

 7. babette
  25 augustus 2011 at 19:12 (11 jaar ago)

  Dat had ik ook dat er dingen in zaten die er niet in moesten zitten en er dingen ontbraken, kreeg toen 5 euro korting dus dat was wel fijn, alleen heb nooit meer de spullen gekregen die ontbraken en daar baal ik wel van.

  Maar leuke spulletjes hoor! 🙂

 8. femketje
  25 augustus 2011 at 19:30 (11 jaar ago)

  leuke tas 😀

 9. Myrthe
  25 augustus 2011 at 19:43 (11 jaar ago)

  Leuke dingetjes heb je besteld! Maar wel vervelend dat er wat dingetjes niet klopten. Dat heb ik ook vaak bij H&M, dat is echt irritant! Ik ben heel erg benieuwd naar de OOTD’S! Oh en, die tas is echt gaaf! Rood is weer eens wat anders ^^

 10. Lise
  25 augustus 2011 at 20:20 (11 jaar ago)

  Leuke spulletjes hoor.. Ik heb eigenlijk nog nooit problemen gehad met de H&M online shop, terwijl ik toch best vaak bestel. *afkloppen* 😉

  • Sanne van Huis
   26 augustus 2011 at 09:49 (11 jaar ago)

   Oeh dan heb je tot nu toe denk ik gewoon geluk gehad..haha 😉

 11. Sacha
  25 augustus 2011 at 21:25 (11 jaar ago)

  Ik vind de tas zo ontzettend gaaf! Ik zit er aan te denken om hem ook te kopen 🙂 Maarja, met wat moet ik hem combineren? Ik heb eigenlijk niets roods in m’n kast haha.

 12. Nannick
  25 augustus 2011 at 23:15 (11 jaar ago)

  Leuke spullen (: Mijn bestelling gaat de laatste tijd ook nooit helema goed. Ik weet het niet, maar volgens mij hebben daar meer mensen last van!

 13. DalaLuz
  26 augustus 2011 at 10:38 (11 jaar ago)

  leuke tas!

 14. Marijke
  26 augustus 2011 at 11:24 (11 jaar ago)

  Die tas blijft tof!

 15. Suzanne
  26 augustus 2011 at 11:53 (11 jaar ago)

  de blouse lijkt me mooi!

 16. thessa
  26 augustus 2011 at 13:14 (11 jaar ago)

  je kan die verkeerde spullen niet houden he… die moet je terug op sturen en dan krijg je de goede producten terug. samen met een tegoed bon trouwens 😀 dat is dan wel weer leuk 🙂 (had ik ook een keer last van, en toen waren er nog oude producten met dezelfde productcode/barcode)

 17. fre
  26 augustus 2011 at 13:57 (11 jaar ago)

  Ik ga toch meestal liever naar de winkel dan kan je ook zien hoe de maat valt enz.

  Je hebt wel leuke dingen besteld!

 18. Lienberry
  26 augustus 2011 at 14:36 (11 jaar ago)

  maar je moet wel betalen voor die ringen? vreemd ja. zoiets heb ik nog nooit gehad.
  ik shop regelmatig op de online shop van h&m mijn maat klopt eigenlijk altijd wel.
  ik heb wel een aantal keren gehad dat de kleuren in het echt heeel erg afweken dan wat je op de site zag.
  en het bezorgen vind ik ook altijd wat te lang duren

 19. Cynthiiaa
  26 augustus 2011 at 22:08 (11 jaar ago)

  Die ringen zijn echt supercute!

 20. Yvon
  27 augustus 2011 at 17:50 (11 jaar ago)

  Beetje jammer van h&m… Kom maar door met die gympen :p

  • Sanne van Huis
   27 augustus 2011 at 18:10 (11 jaar ago)

   Haha ik moest wel meteen aan je denken, dus kom ze maar halen 😀