Shoplog(je): H&M bestelling!

Kunnen jullie mijn H&M the Fall Collection wishlist van laatst nog herinneren? Daarna ben ik eigenlijk meteen een bestelling gaan plaatsen. Ik bestelde o.a. de blouse, de tas en de ceintuur en vanmorgen ontving ik mijn pakketje, razendsnel trouwens! Klinkt helemaal goed, helaas was mijn bestelling niet helemaal in orde. Tja bij de H&M kan het volgens mij gewoon nooit helemaal goed gaan. Maar ik ben in ieder geval wel heel blij met mijn spulletjes en ik laat ze dan ook graag aan jullie zien…

Hemdjes kun je wat mij betreft nooit genoeg hebben, ik bestelde er twee en volgens mij kosten ze samen €9,95.

Dit truitje was in de aanbieding voor €4,95 en ik vind deze wel leuk voor boven mijn geruite H&M short. In het echt valt die wel een beetje tegen, ziet er erg synthetisch uit. Maar wat verwacht je ook voor die prijs. Binnenkort laat ik deze trui aan jullie zien in een Outfit of the day…

De blouse stond ook op mijn wishlist en deze heb ik dan ook natuurlijk besteld. Het is een mooie glanzende vrij transparante witte blouse en ik heb bewust maatje 38 genomen zodat die wat wijder zou vallen.De blouse kost €19,95 en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Morgen een OOTD met deze leuke blouse!

Ook te tas was een musthave en deze moest natuurlijk ook in mijn digitale winkelmandje. Ik heb misschien niet echt veel rode items in mijn kast maar ik vind het wel een hele gave tas, love it! De tas kost €19,95.

Deze ringen had ik niet besteld maar zaten wel in mijn pakketje. Ik vind de ringen wel grappig dus ik besloot om ze maar te houden.

Twee dingen die ik had besteld zaten helaas niet in het pakketje. Zo had ik het riempje van mijn wishlist besteld maar ook een kledingroller en deze ontbraken. Daarvoor in plaats kreeg ik wel zwarte gympen in maat 38 die ik dus niet pas (anyone) en dus de ringen. Zo dadelijk nog maar even een telefoontje plegen…Voor de rest bestelde ik ook nog zwarte panty’s, elastiekjes en wat ondergoed.

Wat vind je van mijn geshopte spulletjes en wat is jou ervaring bij H&M online shop?