Ooglook gemaakt met o.a. Kiko!

Eigenlijk had ik nog helemaal niets gedaan met mijn twee Kiko oogschaduw die ik afgelopen juni in Italie kocht. Ze lagen maar een beetje in mijn stash te ‘verstoffen’. Dit komt eigenlijk doordat ik best wel veel oogschaduw heb en dat ik snel grijp naar de vertrouwde bruin tinten in mijn make-up stash. Maar gisteren besloot ik een ooglook te gaan maken met de oogschaduw en ik vond deze wel geslaagd, vandaar dat ik het graag met jullie wil delen…

De oogschaduw kleuren van Kiko zijn lila paars en blauw/groen (zie foto hieronder). Er komt nog een aparte review over deze oogschaduw en dan ga ik jullie alles vertellen over de kleuren, pigmentatie en kwaliteit. Toch kun je aan mijn ooglook al wel zien dat de pigmentatie eigenlijk prima is. Ik heb gekozen om de lila paarse kleur op mijn bewegende ooglid te doen en de blauw/groene kleur in mijn crease. Met een blendingkwast heb ik de kleuren goed geblend zodat ze zo mooi mogelijk in elkaar over lopen. Onder mijn ogen gebruikte ik een blauwe kohl potlood van het merk Make-up Forever, hier overheen deed ik nog wat Kiko oogschaduw. Ik maakte de look af met een eyeliner en wat mascara…


De kleuren zijn in het echt wel net iets minder ‘flets’ maar mijn camera maakt de kleuren altijd een beetje grauwig, helaas (tijd voor een nieuwe camera). Hieronder vind je de producten die ik heb gebruikt voor mijn look:

Voor mijn ooglook gebruikte ik de volgende producten:

 • Michael Todd Oogschaduw primer
 • Kiko oogschaduw in de kleur ’156′ & ’113′
 • In mijn binnenste ooghoeken een witte kleur uit mijn 88 Shimmer Palette
 • H&M Liquid Eyeliner voor lijntje op mijn ooglid
 • Make-up Forever kohl potlood in de kleur ‘Metallic blue’ onder mijn ogen
 • Clinique High Impact mascara op mijn wimpers

 

Dit vind je vast ook leuk...

11 Comments on Ooglook gemaakt met o.a. Kiko!

 1. Desirée
  10 augustus 2011 at 08:39 (9 jaar ago)

  Ondanks de heavy liner, toch een zachte look: mooi!

  Beantwoorden
 2. charile
  10 augustus 2011 at 08:47 (9 jaar ago)

  Mooie look!
  Ik ben geen fan van enorm veel eyeliner maar hier is het mooi
  x

  Beantwoorden
 3. Aranka
  10 augustus 2011 at 09:42 (9 jaar ago)

  Wauw, wat een prachtige look!

  Beantwoorden
 4. patricia
  10 augustus 2011 at 11:09 (9 jaar ago)

  ik grijp ook vaak naar mijn bruin tinten dus ik ga ook weer wat meer andere
  kleurtjes erin gooien :-) mooie look!!

  Beantwoorden
 5. shna
  10 augustus 2011 at 13:35 (9 jaar ago)

  Mooi! Zie je niet vaak! =)

  Beantwoorden
 6. Lisa
  11 augustus 2011 at 02:21 (9 jaar ago)

  Wauw, hele mooie look :)

  Beantwoorden
 7. fre
  11 augustus 2011 at 23:45 (9 jaar ago)

  erg mooi! En jij kan een heel mooi lijntje boven je oog zetten! ;-)

  Beantwoorden
 8. A&T Style
  14 oktober 2012 at 14:02 (7 jaar ago)

  Kiko producten zijn binnenkort te winnen op onze webwinkel…

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *