Ooglook gemaakt met mijn Inglot Freedom System Palette

Afgelopen maandag kon je mijn mooie Inglot Freedom System Palette al bewonderen en natuurlijk kon ik niet wachten om er looks mee te gaan maken. Ik maakte er een ooglook mee die misschien niet zo spectaculair is maar die wel heel draagbaar is en goed staat bij mijn blauwe ogen. Benieuwd met welke kleuren uit het palette en welke ander producten ik gebruikte om deze look mee te maken, lees dan snel verder…

Nadat ik de foto’s had gemaakt van mijn Inglot palette ben ik eigenlijk meteen gaan ‘spelen’met mijn oogschaduw. Wat je ook al goed kon zien aan mijn swatches is dat de oogschaduw prachtig gepigmenteerd is. Doordat het zo goed is qua pigmentatie heb je ook maar heel weinig nodig om kleur aan te kunnen brengen. De oogschaduw werkt verder ook heel fijn omdat het zacht van structuur is en absoluut geen fall-out heeft. Ook blijft mijn Inglot oogschaduw met een basis eronder de hele dag perfect op z’n plek zitten. Ik ben nu al helemaal verliefd op mijn Inglot Freedom System Palette en kan niet wachten om nog meer kleurtjes aan te gaan schaffen!

De ooglook zelf is dus niet echt spectaculair maar ik vind het wel heel mooi rustig, terwijl ik eigenlijk best veel eyeliner heb gebruikt. Onder mijn ogen gebruikte ik kohlpotlood en dit heb ik goed vervaagd en daaroverheen heb ik weer oogschaduw aangebracht en ik denk ook dat dit ervoor zorgt dat de look vrij rustig oogt. Ik weet wel zeker dat ik deze look nog heel vaak ga dragen…

Hoe en met welke producten heb ik deze look gemaakt? Natuurlijk begon ik met het aanbrengen van een oogschaduwbasis en hiervoor gebruikte ik de basis van Michael Todd. Ik begon met het aanbrengen van kleur nummer 1 in mijn binnenste ooghoek tot ongeveer 1/3 van mijn ooglid. Daarna bracht ik kleur nummer 3 aan op mijn ooglid tot boven mijn crease. De kleuren nummers 1 & 3 heb ik goed geblend zodat ze mooi in elkaar over lopen. Daarna heb ik kleur nummer 4 aangebracht in mijn crease. Hierna heb ik ook deze kleur zowel naar onderen als naar boven geblend. Daarna bracht ik nummer 2 aan op alleen mijn bewegende ooglid. Ik gebruikte voor het lijntje op mijn bewegende ooglid mijn H&M eyeliner pen (aanrader). Onder mijn ogen gebruikte ik een kohlpotlood van de Hema en deze vervaagde ik. Hier overheen deed ik kleur nummer 2 zodat het een iets zachtere lijn zou krijgen. Tenslotte maakte ik mijn look helemaal af met mijn Clinique High Impact mascara.

Wat vind jij van mijn look?

13 Comments on Ooglook gemaakt met mijn Inglot Freedom System Palette

 1. charile
  18 augustus 2011 at 15:51 (11 jaar ago)

  heel mooi!

 2. Aranka
  18 augustus 2011 at 16:19 (11 jaar ago)

  Wauw, heel erg mooi gemaakt. Heel erg mooi natuurlijk!

 3. natasja
  18 augustus 2011 at 16:21 (11 jaar ago)

  staat je echt super mooi ik vind natuurlijke tinten mooier bij jou en nog bedankt voor de mail

 4. Nannick
  18 augustus 2011 at 17:00 (11 jaar ago)

  Mooi! Ik hou van nude tinten 🙂

 5. femketje
  18 augustus 2011 at 19:02 (11 jaar ago)

  super mooie look 😀

 6. Lotte
  18 augustus 2011 at 19:05 (11 jaar ago)

  Mooi, maar al je ooglooks lijken zo hard op elkaar!x

 7. Myrthe
  18 augustus 2011 at 20:01 (11 jaar ago)

  Wauw, wat mooi gedaan! Het palette opzich vind ik ook al prachtig maar de ooglook die je hebt gemaakt is ook prachtig ! <3

 8. Laura
  18 augustus 2011 at 20:03 (11 jaar ago)

  Wauw, heel erg mooi!

 9. Joyce
  18 augustus 2011 at 20:42 (11 jaar ago)

  Heel erg mooi, ik hou van bruintinten en vind het effect van de Clinique mascara prachtig!

 10. Marijke
  18 augustus 2011 at 21:27 (11 jaar ago)

  Ahh, super leuke look! Blijft een prachtig paletje.
  En ik ben het helemaal met Joyce eens, je wimpers zien er heel mooi uit!

 11. Jessy
  19 augustus 2011 at 22:29 (11 jaar ago)

  Echt heel erg mooi!

 12. fre
  21 augustus 2011 at 15:02 (11 jaar ago)

  Mooi,laat je blauwe ogen ook mooi uitkomen.

 13. Bianca
  22 augustus 2011 at 23:28 (11 jaar ago)

  Nice!!!
  Grtjs,
  Bianca

  Inglot Cosmetics