Mijn nailart creaties so far!

Het leek mij wel leuk om in een artikel mijn nailart creaties te laten zien van de afgelopen tijd. Ik zeg altijd dat ik niet zo van nailart hou, maar eigenlijk heb ik inmiddels toch al best wel veel creaties gemaakt. Persoonlijk ben ik wel meer van de wat simpele nailart, dus ik hou niet van teveel ’toeters en bellen’. Stickertjes en hele figuurtjes op mijn nagels is niets voor mij. Lees snel verder om al mijn creaties te zien…

Op de bovenste afbeelding zie je mijn ‘spatter’ nagels en in dit filmpje laat ik zien hoe je dat kunt maken. Het is heel makkelijk om te doen en ook nog eens hartstikke leuk.

De creatie hieronder heb ik gemaakt nadat ik een filmpje had gezien op beautygloss.nl. Ik vond het zo’n leuk idee dat ik zelf ook maar meteen aan de slag ben gegaan. Het was trouwens wel een helse klus om de glitters van mijn nagels af te krijgen…

Colour blocking is natuurlijk een hele grote trend en vooral voor je nagels vind ik het erg leuk. Deze creatie heb ik gemaakt met behulp van plakband en in dit filmpje laat ik je precies zien hoe je het kunt doen. Ik vind mijn nagels hier wel heel gaaf!

Ook van de nailart hier beneden maakte ik een filmpje. Hierin liet ik zien dat je heel makkelijk met behulp van spijkers stippen op je nagels kan zetten. Dus heb je geen dottingtools in huis, ga dan gewoon voor spijkers want ook dit werkt perfect. Bij deze creatie vind ik vooral het kleurgebruik heel leuk!

Dit is misschien niet echt nailart te noemen, maar ik vond het er zo vrolijk uitzien. Heel makkelijk te maken met wat glitter nagellak!

Hieronder zie je nailart die nooit op mijn blog heeft gestaan. Ik ben nogal perfectionistisch als het gaat om nailart en ik vond deze toch niet heel erg geslaagd. In ieder geval niet leuk genoeg om op mijn blog te plaatsen. Omdat het idee wel leuk is heb ik toch maar deze afbeelding geplaatst. Binnenkort ga ik het nog een keertje doen en wie weet maak ik er dan wel een how to van…

Hieronder zie je een ‘Colourfull French Manicure’ Het leek erop dat dit een trend zou worden maar ik heb het eerlijk gezegd niet heel veel voorbij zien komen. Hoe je het moet doen kun je hier lezen…

Ook over de laatste creatie heb ik geen artikel gemaakt, maar ik vind deze zeker leuk genoeg om hierbij te zetten. De stipjes heb ik gezet met behulp van een ‘bobbypin’. Ook dit is super makkelijk te maken en het resultaat is hartstikke vrolijk. Deze nailart ga ik zeker nog een keertje doen!

Dit waren mijn nailart creaties so far en ik hoop dat jullie wat inspiratie hebben gekregen. Persoonlijk vind ik de eerste, de tweede en de laatste het meest geslaagd. Welke vind jij het leukste?