Maak je eigen videoclip en win een reis naar New York!

Vanaf 6 oktober draait er in de bioscoop een Nederlandse dansfilm genaamd ‘Body Language’. Voor deze film maakten Rochelle ft. the Partysquad een soundtrack helemaal in de sfeer van de film. Deze soundtrack kun je gratis op de site van Clearasil downloaden, maar dat is nog niet alles.

Ook hebben ze een hele leuke actie, waarmee je een reis kunt winnen naar New York samen met je beste vriend(in). Ga naar de actie site Clearasil-bodylanguage.nl en maak je eigen videoclip met behulp van je webcam of een bestaande foto van jezelf. Nadat je dit hebt gedaan doe je mee, en is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk stemmen verzameld. Dit kun je doen door je video te delen op Hyves, Facebook of Twitter. Nadat je je videoclip hebt gemaakt kun je ook gratis de soundtrack downloaden.

Wil jij ook meedoen en kans maken op een vierdaagse reis naar New York, ga dan nu snel naar de site en wie weet word jij wel de gelukkige winnaar!

(Advertorial)

Comments are closed.