Deel 1: De grote mascara test!

Als we gaan kijken qua beautyproducten waar wij vrouwen het meest kritisch over zijn, dan is dat ‘mascara’. De perfecte is natuurlijk nog steeds niet gevonden en we worden zowat doodgegooid met reclames die de mooiste wimpers beloven. Zulke mooie wimpers als in de reclame heb ik nog nooit gehad, maar er zijn mascara’s waar ik wel heel tevreden over ben. Zo ben ik een grote fan van Clinique High Impact en Benefit They’re Real mascara. Maar ondertussen gaat mijn zoektocht gewoon verder en ik heb al een tijdje zes mascara’s in huis die ik uitvoerig aan het testen ben. Zit daar dan de perfecte bij die mijn wimpers eruit laten zien als fake lashes? Vandaag nog niet de uitslag van de test, want ik wil eerst graag weten welk merk jullie denken dat het beste uit de test komt…

Het plan was eigenlijk om vandaag het artikel te plaatsen met de resultaten, maar helaas heb ik last van hele tranende ogen dus ik geef mijn ogen even een ‘vakantie’. Gezien het mij niet zo’n heel goed idee leek om met extreem tranende ogen mascara op te doen, kreeg ik ineens een leuk idee. Want welke van de zes mascara’s denken jullie dat de beste is? Natuurlijk ga ik jullie wel een beetje helpen door wat info te geven…

De eerste mascara is T.LeClerc Volume Mascara. Deze mascara geeft je wimpers meer volume en heeft een diepzwarte kleur. De prijs van dit product is €25,50.

De tweede mascara is de Show Time Volumizing Mascara van het merk NYC. Deze mascara belooft 8x meer volume te geven aan je wimpers, veelbelovend dus! Voor deze mascara betaal je €2,99.

De derde mascara is de Teeez Ssshocking length mascara in een bruine kleur. Teeez belooft langere wimpers door het innovatieve gebogen borsteltje. Voor deze mascara betaal je €5,99.

Ook de vierde mascara is van het merk Teeez en deze heet Full & Flirty Volume Mascara. Teeez belooft extreme volume door de unieke formule van de mascara. Ook voor deze betaal je €5,99.

De mascara hieronder is van het merk Biguine en heet Faux Cils. Deze mascara zorgt voor meer volume. Als ik trouwens het borsteltje zie krijg ik best wel de kriebels. Maar wie weet is deze mascara wel heel fijn, je betaald voor deze mascara €12,49.

De laatste mascara is die van 2B en is de Ultra Black Edition. De mascara heeft een diepzwarte kleur en zorgt voor een mooie, intense blik.  Het innovatieve borsteltje zorgt voor perfect gescheiden wimpers. Deze mascara kost €5,45.

Welke mascara is denk je het beste? Laat het mij weten door een comment achter te laten. Natuurlijk weet ik al het antwoord en deze week kunnen jullie de uitslag op mijn blog lezen, spannend!

107 Comments on Deel 1: De grote mascara test!

 1. Demi
  29 augustus 2011 at 09:41 (11 jaar ago)

  ik denk zelf de bruine teez mascara. Zelf hou ik niet van bruine mascara maar hij ziet er goed uit. Ik weet niet of je dat als minpunt ziet, dat ie bruin is. Alleen wat fijn is, is natuurlijk ook weer voor mensen verschillen. Wel een leuk artikel trouwens. Leuk idee.

 2. Madelief
  29 augustus 2011 at 10:31 (11 jaar ago)

  Okee ik heb echt werkelijk geen idee, heb geen ervaring met een van deze mascara’s. Maar uiteindelijk denk ik de 2B mascara. Deze ziet er goed uit en als ik het borsteltje zie denk ik dat hij de haartjes goed uit elkaar haalt, wat ik altijd het mooiste vindt. Ik ben benieuwd! liefs! x

 3. Wendy
  29 augustus 2011 at 10:39 (11 jaar ago)

  Ik heb eigenlijk geen van alle ooit gebruikt, maar ik gok op de eerste mascara, die van T.LeClerc. Ik ben benieuwd naar de uitslag! 🙂

 4. Mireille
  29 augustus 2011 at 10:47 (11 jaar ago)

  Ik denk ‘Faux Cils’ wua borsteltje en dat is ook een prijs die ik meestal uitgeef voor Mascara. Wel jammer dat er geen merken als Maybelline en l’Oréal tussen zitten want dat soort koop ik meestal. Van de meeste van deze heb ik nog niet gehoord en weet niet waar ze vandaan komen..

  • Sanne van Huis
   29 augustus 2011 at 12:10 (11 jaar ago)

   Dat er geen Maybelline en l’Oréal tussen zit komt omdat ik over die mascara’s al wel reviews heb geschreven op mijn blog. Het leek mij juist iets leuker om de wat mindere merken te testen 🙂 Wie weet zit hier namelijk wel DE mascara tussen 😀

 5. Mireille
  29 augustus 2011 at 10:47 (11 jaar ago)

  *qua

 6. Mireille
  29 augustus 2011 at 10:48 (11 jaar ago)

  Ohnee wacht, ik heb het verkeerd gelezen dacht dat het stukje tekst onder de mascara stond. Dan denk ik Full & Flirty Volume Mascara. die bedoelde ik, gaat lekker met 3 reactie, sorry!

 7. Hanna
  29 augustus 2011 at 10:52 (11 jaar ago)

  Ik denk de Full & Flirty Volume Mascara van Teez, als ik naar het borsteltje kijk…
  Waar is teez trouwens te koop?
  xoxo

 8. Ruth
  29 augustus 2011 at 11:01 (11 jaar ago)

  Als ik naar de borsteltjes kijk, denk ik of teeez of 2B. Ben benieuwd 🙂

 9. Ruth
  29 augustus 2011 at 11:06 (11 jaar ago)

  Die full en flirty van Teeez bedoel ik. Leuk idee dit!

 10. Myrthe
  29 augustus 2011 at 11:25 (11 jaar ago)

  Ik denk dat de mascara’s van Teeez het beste zijn. Ik zag deze ook al bij Teskuh.nl en dat zag er echt mooi uit! De mascara van Biguine lijkt me trouwens niet heel fijn, aan het borsteltje te zie. Maarja, je weet het nooit! 🙂

 11. Nannick
  29 augustus 2011 at 11:35 (11 jaar ago)

  Ik gok op de mascara van T.LeClerc omdat ik hem ook heb en die is heel fijn 🙂

 12. louise
  29 augustus 2011 at 11:42 (11 jaar ago)

  leuk! ik zoek al heel lang een goede mascara maar ik denk dat ik maar een betere wimperkruller moet kopen want ik heb hele dunne wimpers en zonder mascara staan ze al naar beneden!

 13. xx_Patries_xx
  29 augustus 2011 at 11:53 (11 jaar ago)

  leuk ben benieuwd 😀

 14. Josephine
  29 augustus 2011 at 12:26 (11 jaar ago)

  Ik denk Biguine of Teeez!

 15. femketje
  29 augustus 2011 at 13:28 (11 jaar ago)

  de laatste mascara zou ik persoonlijk het fijnst vinden gezien het smalle borsteltje 🙂

 16. Sacha
  29 augustus 2011 at 14:02 (11 jaar ago)

  Ik denk dat de mascara van 2b of de tweede van teeez het fijnst is 🙂

 17. Cynthiiaa
  29 augustus 2011 at 14:04 (11 jaar ago)

  Ik denk de derde, of de laatste. De laatste lijkt mij echt heel fijn.

 18. Lotte
  29 augustus 2011 at 14:19 (11 jaar ago)

  Ik gok op de Teeez ~ Full & Flirty Volume Mascara . weet niet waarom x)

 19. charile
  29 augustus 2011 at 15:43 (11 jaar ago)

  Ik denk de Full & Flirty Volume Mascara 😀

 20. priscella
  29 augustus 2011 at 22:37 (11 jaar ago)

  Ik denk dat de Faux Cils mascara het beste is…Ik heb gelukkig al mijn PERFECTE mascara gevonden dus hoef gelukkig niet meer verder te zoeken

  • Sanne van Huis
   29 augustus 2011 at 23:20 (11 jaar ago)

   Dan ben ik heel benieuwd naar je PERFECTE mascara..haha 😀 Die moet ik dan nodig gaan testen 😉

   • priscella
    30 augustus 2011 at 11:11 (11 jaar ago)

    Haha ja die moet je idd testen als je dat nog niet gedaan hebt,ik gebruik Max Factor False Lash Effect Mascara(Waterproof)deze mascara voldoet aan al mijn eisen die ik zoek in een mascara ben er zoooo blij mee en wil geen ander meer *doet een dansje*
    Als je deze gaat testen moet je echt de waterproof versie nemen de niet waterproof doet het hem niet voor mij mijn wimpers worden daar echt niet mooi lang en vol van.
    Succes met testen als je dat gaat doen enne ben dan wel benieuwd hoe het jou bevalt…

 21. Samantha
  30 augustus 2011 at 08:15 (11 jaar ago)

  Als ik zo naar de borsteltjes kijk lijk de mascara van het merk Biguine, Faux Cils, mij juist het fijnst haha. Ik ben benieuwd welke jij als favoriet eruit gekozen hebt!

 22. Femke
  30 augustus 2011 at 09:36 (11 jaar ago)

  Ik denk de Full & Flirty Volume Mascara van Teez

 23. clarissa
  30 augustus 2011 at 11:40 (11 jaar ago)

  De laatste mascara van 2B lijkt mij de beste. Als het de 4e word de Biguine dan is alle mijn logica over mijn mascara compleet zinloos. Als je daar geen klontjes mee krijgt is het een wonder!
  Vind bruine mascara wel heel mooi! Lijk ik iig minder moe bij heb een hele lichte huid nml, gebruik ook altijd een bruin oogpotlood maar heb nog geen goede bruine mascare gevonden… Heb zelf nu sephora atomic volume ook heel fijn.

 24. fre
  30 augustus 2011 at 21:43 (11 jaar ago)

  ik denk de zwarte mascara van Teez en de laatste puur omdat die borsteltjes er goed uit zien 😀

 25. Elsemiek
  31 augustus 2011 at 09:00 (11 jaar ago)

  De Teeez Full & Flirty! Die heb ik zelf en ik vind ‘m fantastisch!!

 26. Marieke
  31 augustus 2011 at 12:07 (11 jaar ago)

  Als ik naar de borsteltjes kijk wordt het die van Teeez, Full & Flirty Volume Mascara. Ik hou van dat soort borsteltjes! Het borsteltje van 2b vind ik ook fijn, maar die mascara heeft een vervelende formule. Vind ik dan!

 27. Céline
  31 augustus 2011 at 13:39 (11 jaar ago)

  Ik ga voor de teeez full& flirty volume mascara 😛