Benefit Radiant skincare producten!

Een tijdje geleden ontving ik producten van Benefit uit de Radiant Skincare lijn. Verkocht Benefit eerder alleen nog maar make-up producten, hun assortiment is nu uitgebreid met een gezichtsverzorgingslijn die vanaf september te koop is bij Sephora. Bij het openen van de doos verscheen er een grote glimlach op mijn gezicht, want de producten zien er echt prachtig uit. Ben je benieuwd wat ik van alle producten vind, lees dan heel snel verder…

Laten we eerst eens gaan kijken naar de verpakkingen en deze zijn echt zo pretty! Alleen de doosjes zijn al zo mooi en eerlijk gezegd heb ik de doosjes nog niet weggegooid. Ook de flesjes zijn echt prachtig en ze fleuren elke badkamer op! Ik vind vooral de dop erg leuk met het ‘kurk’ printje. Ook hebben alle producten een hele frisse geur, ik hou er wel van. Ik vind de geur vooral heel goed passen bij de lente-en zomermaanden.

Het eerste product is de ‘Remove It Makeup Remover’. Dit is een olie vrije make-up remover die heel zacht aan voelt op je huid rondom je ogen. Ook gaan mijn ogen niet prikken, wat ik bij andere removers vaak wel heb. Enige nadeel is dat die een klein beetje plakkerig aanvoelt na gebruik, maar persoonlijk vind ik dit niet zo vervelend. Wat van mij wel had gemogen is een extra ‘dopje’ met een gaatje erin zodat het wat zuiniger in gebruik is. Op zich heb je niet veel product nodig, maar door de grote opening pak je al snel te veel. Mijn oogmake-up wordt op een milde manier goed verwijdert. Voor 177 ml (wat best veel is) betaal je €19,-. Ook al vind ik het een fijn product, ik zou zelf niet €19 over hebben voor een oogmake-up reiniger.

Het volgende product is de ‘Foamingly Clean Facial Wash’ en dit een schuimende gezichtsreiniger. Normaal gesproken hou ik niet zo van reinigers die gaan schuimen, omdat ze vaak je gezicht behoorlijk kunnen uitdrogen. Ik gebruik deze vaak onder de douche en voor mij werkt die perfect. Ik heb zelf een vrij gevoelige huid en bij andere reinigingsproducten heb ik vaak een trekkerige huid naderhand, bij deze totaal niet. Het maakt je huid heel goed schoon en doordat het schuimt heb je dat gevoel ook echt. Voor de rest is de verpakking ook geweldig en ligt ontzettend lekker in de hand. Het product is heel zuinig in gebruik en in een fles zit 127,5 gram en hiervoor betaal je €19,-. Dit product zou ik zeker weer kopen omdat ik het echt een heel fijn product vind.

De ‘Refined Finish Facial Polish’ is een scrub die ik best wel ruw vind. Ik las op sommige blogs dat men het juist een vrij milde scrub vond, persoonlijk vind ik dit absoluut niet. Dat neemt niet af dat ik het een hele fijne scrub vind. De Refined Finish Facial Polish gebruik ik 1 tot 2 keer in de week en het maakt mijn huid echt super zacht. Ook de geur van dit product vind ik erg lekker, heel fris! Ook dit product werkt heel zuinig en in een fles zit 127,5 gram en hiervoor je €29,-. Vrij prijzig maar je kunt er lang mee doen (omdat je het ook niet elke dag gebruikt) en ik zou het zeker weer kopen.

Dan de ‘Moisture Prep Toning Lotion’, dit is dus een toner. Ook dit product ruikt heerlijk! Een toner gebruik je na het reinigen van je huid en voor het aanbrengen van bijvoorbeeld je dagcrème. Ik doe van dit product een klein beetje op een wattenschijfje en ga hiermee over mijn huid. Dit product haalt alle laatste restjes ‘vuil’ van je gezicht af. In de Moisture Prep Toning Lotion zit best veel alcohol en dat voel ik ook. Persoonlijk vind ik het niet een heel fijn gevoel omdat mijn gevoelige huid er niet heel goed op reageert. Ik denk dat ik dit product het minst fijn vind van alle producten uit deze lijn. Ik denk dat deze toner het beste past bij iemand die een wat vettere huid heeft. Voor een flesje Moisture Prep Toning Lotion waarin 177,4 ml zit, betaal je €29,-.

Het volgende product is de ‘Total Moisture Facial Cream’. Een crème die ontzettend lekker ruikt en ook heel prettig voelt op de huid. Het smeert makkelijk uit en trekt ook redelijk snel in op sommige plekken. Toch is deze crème absoluut niet geschikt voor mijn gemengde huid. Mijn huid op mijn voorhoofd is droog en de rest van mijn huid is normaal tot vet. Resultaat, ik kreeg heel veel puistjes van deze crème. Heb jij een hele droge huid dan weet ik zeker dat je dit product heel fijn gaat vinden, voor mij is die gewoon te vol(tenminste voor nu in de zomer). Omdat mijn moeder een droge huid heeft, heb ik de crème aan haar gegeven en bij haar bevalt die erg goed. Ik vond het wel heel jammer dat de Total Moisture Facial Cream voor mijn huid niet geschikt is, want voor de rest is het een erg fijn product. In een pot zit 48 gram en kost €32,-. Dit product zou ik niet weer kopen, dit komt natuurlijk omdat die gewoon niet geschikt is voor mijn huid. Heb jij juist last van een hele droge/vochtarme huid, dan zou ik deze zeker bij Sephora uit gaan proberen.

De ‘Triple Performing Facial Emultion’ is een vrij lichte crème met SPF 15. Dit is voor mijn huid een hele lekkere product, die precies doet wat mijn huid nodig heeft . Ik gebruik het altijd s’ochtends voordat ik mijn make-up aanbreng. Ook de geur van de crème vind ik erg lekker. De crème smeert heel fijn en trekt snel in mijn huid. Deze Facial Emultion is olievrij en dus ook erg geschikt voor de vette huid. Wat ik echt een pluspunt vind is dat deze crème SPF 15 bevat. Ook werkt het heel hygiënisch omdat het een pompflacon is. Drie kleine pompjes is voldoende voor mijn gezicht en hals. In een flesje Triple Performing Facial Emultion zit 50,3 ml en je betaald er €32,- voor. Zou ik het opnieuw kopen? Ja, het is een fijne crème die sowieso in de zomer heel geschikt is voor mijn huid!

Dan de ’It’s Potent! Eyecream’, dit is een oogcrème die zorgt dat donkere kringen en fijne lijntjes vervagen. Dit zie ik niet direct, maar dit komt ook omdat ik geen donkere kringen heb en ik zie mijn fijne lijntjes niet echt vervagen. De crème ruikt net als alle andere producten heerlijk. Het product brengt makkelijk aan en is ook heel zuinig in gebruik. Bij mij trekt de It’s Potent! Eyecream snel in en maakt de huid rondom mijn ogen heerlijk zacht. Voor een potje met 14,2 gram betaal je €29,-. Dit product zou ik ook weer opnieuw kopen omdat ik het gewoon een fijne oogcreme vind, en je kunt immers niet vroeg genoeg beginnen met smeren rondom je ogen!

Het laatste product is de ‘Ultra Radiance Facial Re-Hydrating Mist’ en dit is een verfrissende spray waarmee je bijvoorbeeld je make-up kunt ‘setten’ of je kunt het gebruiken als verfrissing tussendoor. En verfrissend is die zeker! De geur is heerlijk en op warme dagen (die we nog niet echt hebben gehad) is die lekker verkoelend. In een flesje zit 133,1 ml en dit best wel heel veel en je betaald €26,-. Dit product is heel fijn, maar zou ik niet snel weer kopen omdat ik de prijs wat aan de hoge kant vind.

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik over de meeste producten heel enthousiast. De producten zijn allemaal wel vrij hoog qua prijs, maar je hoeft ze natuurlijk niet allemaal te kopen. Mijn persoonlijk favorieten, en dus ook mijn aanraders zijn de Foamingly Clean Facial Wash, Refined Finish Facial Polish en de Triple Performing Facial Emultion. Heb je een hele droge huid dan vind ik de Total Moisture Facial Cream ook zeker het proberen waard! De Benefit Radiant Skincare lijn is dus vanaf september te koop bij Sephora, ga jij een kijkje nemen?

20 Comments on Benefit Radiant skincare producten!

 1. Miranda
  22 augustus 2011 at 15:30 (9 jaar ago)

  klinkt erg goed, de verpakking is ook zo mooi:D

  Beantwoorden
 2. Milou
  22 augustus 2011 at 15:54 (9 jaar ago)

  Oooo wat een mooie verpakking. Alleen daarom zou je het al willen hebben. haha!! De prijzen zijn inderdaad best hoog, maar zou het in delen kunnen gaan aanschaffen. ;-)

  Beantwoorden
 3. Myrthe
  22 augustus 2011 at 17:36 (9 jaar ago)

  Lijken me allemaal fijne producten! En de verpakking ziet er ook super uit, echt leuk die ‘kurkdop’!

  Beantwoorden
 4. Kelly
  22 augustus 2011 at 18:38 (9 jaar ago)

  Het klinkt allemaal zo heerlijk!

  Beantwoorden
 5. patricia
  22 augustus 2011 at 18:50 (9 jaar ago)

  wauw mooie producten..zien er ook erg mooi uit,jammer dat ze vrij prijzig zijn :-(

  Beantwoorden
 6. fre
  22 augustus 2011 at 18:51 (9 jaar ago)

  hmm…ik zou er denk toch niet zoveel ervoor over hebben maar het blijft wel leuk om er naar te kijken :)

  Beantwoorden
 7. charile
  22 augustus 2011 at 18:54 (9 jaar ago)

  die verpakking ziet er echt heel mooi uit :D
  x

  Beantwoorden
 8. Hanna
  22 augustus 2011 at 19:37 (9 jaar ago)

  Ik vind vooral de verpakkingen mooi, maar veel te duur… Haalt de make-upremover waterproof mascara er trouwens ook goed af?? En welke nagellak heb je op, die vind ik mooi..
  xoxo

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   22 augustus 2011 at 20:40 (9 jaar ago)

   Bij waterproof make-up moet je iets harder boenen :). De kleur nagellak heb ik zelf gemaakt met twee lakjes, maar ik weet zo eventjes niet meer welke dat waren :S

   Beantwoorden
 9. natasja
  22 augustus 2011 at 20:31 (9 jaar ago)

  mooie produckten maar krijg je deze gewoon gratis opgestuurt hoef je niks tebetalen of moet je wel wat voor doen daar voor als ik vragen mag

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   22 augustus 2011 at 20:39 (9 jaar ago)

   Deze krijg ik opgestuurd en het bedrijf hoopt dan natuurlijk dat ik er iets over schrijf :)

   Beantwoorden
 10. Sacha
  23 augustus 2011 at 00:10 (9 jaar ago)

  Mooie producten! Ik vind de prijzen alleen iets te hoog. Anders had ik er zeker wat van gekocht.

  Beantwoorden
 11. victoria
  23 augustus 2011 at 12:06 (9 jaar ago)

  lijkt me erg fijn de producten !
  En ze zien er allemaal ook zo mooi uit zeg ! (L)
  i like it.
  xxxx

  Beantwoorden
 12. DalaLuz
  23 augustus 2011 at 14:02 (9 jaar ago)

  Helaas boven budget, maar het ziet er inderdaad allemaal prachtig uit!

  Beantwoorden
 13. Δράμα
  23 januari 2016 at 13:18 (5 jaar ago)

  I read this piece of writing completely regarding the resemblance of newest and earlier technologies, it’s remarkable article.

  Beantwoorden
 14. Hai
  8 februari 2016 at 07:07 (5 jaar ago)

  Mindfulness or awareness of the current is something I by no means discovered as a baby, but how
  extremely helpful to know that you would be able to change
  the way in which emotional responses management us simply via awareness.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *