3x China Glaze lakjes!

Vandaag laat ik aan jullie drie lakjes van China Glaze zien. Deze flesjes zitten al een tijdje in mijn ‘review doos’ en het werd wel eens tijd om ze aan jullie te laten zien. Het zijn drie hele verschillende kleuren maak ook totaal andere finishes en daardoor lakken ze ook allemaal net weer wat anders. Benieuwd naar de swatches en mijn mening over deze China Glaze nagellak, lees dan snel even verder…

De eerste kleur is ‘Long Kiss’, een mooie donkerrode warme kleur met fijne gouden glittertjes. Van deze drie lakjes, lakte deze het fijnst. Zelf vind ik dit een hele mooie kleur voor in de winter. Een rode nagellak is eigenlijk altijd wel mooi, het is in ieder geval lekker classy! Deze nagellak had twee dunne laagjes nodig voor een volledige dekking. Met een topcoat over dit lakje begon die na twee dagen te chippen. Misschien niet heel lang, maar over het algemeen heb ik dit met de meeste nagellak merken.

De tweede kleur is ‘Life Preserver’ en doet mij wel een beetje denken aan de kleur ‘Are we there yet’ van OPI, alleen deze van China Glaze heeft helemaal een creamy finish. Deze kleur had ook twee laagjes nodig en ik vond deze wel iets lastig lakken, maar ik heb dat meestal met creamy lakjes. De kleur oranje is aankomend seizoen helemaal hip en ‘Life Preserver’ vind ik een heel mooi herfstkleurtje. Deze nagellak bleef ook met topcoat twee dagen perfect op mijn nagels.

Tenslotte de kleur ‘In the Lime Light’ de meest opvallende van deze drie. Niet alleen vanwege het felle kleurtje ook heeft dit lakje een matte finish. Dit zie je niet aan het flesje en staat ook verder niet op het etiket. Ik kan me voorstellen dat dit misschien voor sommige een teleurstelling kan zijn. Maar aan de andere kant kun je heel makkelijk van dit matte lakje een glanzend lakje maken door er een topcoat overheen te doen. Dit lakje had wel vier dunne laagjes nodig om goed te dekken, positief punt is wel dat deze lak ontzettend snel droogt. Wel vond ik ‘In the Lime Light’ heel lastig lakken en ik moest ook echt mijn best doen om netjes te lakken zonder al te veel hobbels en bobbels. Op de swatch foto lijkt deze kleur misschien niet heel heftig, in het echt is deze kleur echt neon groen. Ik vind het persoonlijk wel een heel leuk kleurtje maar dan wel het liefst met een topcoat er overheen, ik hou niet zo van matte nagellak. Ook dit lakje blijft twee dagen met topcoat zonder chippen op mijn nagels.

De kwaliteit van China Glaze vind ik op zich wel goed, ook al zijn er wat mij betreft wel betere nagellak merken. Ze lakken best wel fijn, drogen ook snel en blijven twee dagen met topcoat zonder chippen op de nagels. China Glaze kun je o.a kopen bij Enchantra.eu en Boozyshop en kosten rond de €5,95 tot €7,95 per stuk.