Zara Dames en TRF nieuwe collectie tassen & schoenen

Zara is samen met H&M denk ik mijn meest favoriete kledingwinkel in Nederland. In Groningen hebben we nu ook al een behoorlijke tijdje een Zara en ik ben daar toch al best wel vaak geweest. Online kun je ook terecht bij Zara, nadeel is dat je alleen kunt betalen met Creditcard en laat ik die nou net niet zelf hebben. Erg jammer maar misschien wel beter voor mijn bankrekening. Zara heeft vaak nieuwe collecties en afgelopen week stuitte ik op leuke nieuwe schoenen en accessoires. Ik moest dit even met jullie delen. Zowel de dames als de TRF ‘afdeling’ hebben leuke nieuwe items erbij gekregen. Op de collages hieronder kun je mijn favorieten zien…

Ik vind vooral de nummers 1, 2 & 6 helemaal leuk, maar stiekem vind ik eigenlijk alles wel heel erg leuk.

Ook het ‘merk’ TRF heeft erg leuke nieuwe items erbij gekregen en ik ben echt verliefd op de blauwe tas.

Vinden jullie Zara en deze nieuwe collecties ook zo leuk? En wat zijn jullie favoriete kledingwinkels in Nederland?

12 Comments on Zara Dames en TRF nieuwe collectie tassen & schoenen

 1. Rebecca
  28 juli 2011 at 15:40 (9 jaar ago)

  Ik vind Zara en H&M één van de leukste winkels, alhoewel ik niet altijd veel vind in de Zara en dat het meestal ook een prijsje heeft! Toch stap ik er wel vaker binnen. De V&D is ook een fantastische winkel omdat je er vanalles kunt vinden en de prijzen vallen denk ik nog mee ook. ;)

  Beantwoorden
 2. Marijke
  28 juli 2011 at 16:08 (9 jaar ago)

  Oh wauw, er zitten echt weer veels te mooie dingen tussen!

  Beantwoorden
 3. charile
  28 juli 2011 at 16:57 (9 jaar ago)

  Er zitten echt mooie dingen tussen! Je bent echt goed in dit soort dingen maken :D
  x

  Beantwoorden
 4. lian
  28 juli 2011 at 18:58 (9 jaar ago)

  Wow, #1 pumps zijn echt gaaf

  Beantwoorden
 5. Myrthe
  28 juli 2011 at 20:22 (9 jaar ago)

  Wauw, wat zitten er weer een mooie dingen bij! Mijn favoriete kledingwinkels zijn sowieso H&M en Zara, maar New Yorker vind ik ook een mooie kledingwinkel. :)

  Beantwoorden
 6. Claudia
  28 juli 2011 at 22:38 (9 jaar ago)

  Qua kleding toch al stiekem zin in het najaar! Mijn favo kledingwinkels zijn de H&M, pieces en vila.

  Beantwoorden
 7. Femke
  29 juli 2011 at 21:15 (9 jaar ago)

  Die tasjes zijn niet helemaal mijn stijl, maar er zitten wel gave dingen bij! Ik shop vooral bij De Sting en veel basics bij H&M

  Beantwoorden
 8. LaraLaurenthia
  22 augustus 2011 at 12:00 (9 jaar ago)

  Dat ik met Vanya was wezen shoppen in Amsterdam heb ik nummer 5 aan gehad. OMG ze zijn zo mooi, maar had geen 60 euro meer.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *