3x Catrice nagellakjes uit de vernieuwde collectie!

Laatst was ik even in de Kruidvat en natuurlijk kon ik het niet laten om ook wat Catrice nagellakjes uit de vernieuwde collectie te kopen. Er waren nog drie kleuren die ik graag wou hebben, namelijk: Apropos Apricot, Forget-Me-Not! en I wear my sunglasses at night. Gelukkig stonden deze drie kleurtjes nog in het schap en ik heb ze snel in mijn winkelmandje gedaan. Benieuwd naar de swatches, lees dan snel verder…

Inmiddels heb ik al heel wat lakjes van Catrice in mijn stash en het is dan ook echt mijn favo budgetmerk. De lakjes lakken over het algemeen erg goed en ze blijven ook lang mooi. Maar dat niet alleen, ik vind dat ze ook erg leuke kleurtjes in het assortiment hebben.

De eerste kleur is ‘Apropos Apricot’ een mooie abrikoos kleurig lakje. Dit lakje vond ik vrij moeilijk lakken en dekte ook pas na drie laagjes. Nog steeds zie je een beetje mijn nagels er doorheen en dat vind ik wel jammer want het is een leuk zomers kleurtje.

De kleur ‘I wear my sunglasses at night’ vind ik nou niet echt geschikt voor in de zomer, maar voor de herfst/winter vind ik het wel heel erg leuk. Eerder associeerde ik zwarte nagellak toch wel een beetje met gothic, tegenwoordig vind ik het ook wel weer een stijlvolle kleur voor op je nagels. De kleur dekte prima na twee laagjes en ik vind de kleine glittertjes een hele leuke toevoeging, het maakt het lakje net wat minder saai!

Het laatste lakje is ‘Forget-Me-Not!’ en dit is een mooi paars kleurig lakje met gouden glitters erin. De nagellak heeft wel een beetje een duo chrome effect. Dit lakje lakt erg prettig en mijn nagels hadden twee dunne laagjes nodig.

Wat is jullie favoriete kleur?

 

Dit vind je vast ook leuk...

22 Comments on 3x Catrice nagellakjes uit de vernieuwde collectie!

 1. Noortje
  4 juli 2011 at 16:08 (9 jaar ago)

  Ik heb apropos apricot ook, dekt bij mij in 2 laagjes en ik vind het echt een van de mooiste kleurtjes uit m’n stash! Draag hem ook erg vaak, vooral met warm weer :)

  Beantwoorden
 2. femketje
  4 juli 2011 at 16:09 (9 jaar ago)

  i wear my sunglasses at night en forget me not zijn echt super mooie lakjes :D

  Beantwoorden
 3. Joyce
  4 juli 2011 at 16:38 (9 jaar ago)

  Forgot me not vind ik mooi! De zwarte is me echt té zwart en de andere lijkt me hels lakken! :)

  Beantwoorden
 4. Marjolein
  4 juli 2011 at 16:46 (9 jaar ago)

  Die laatste is mooi ;D
  De andere vind ik iets minder,

  Beantwoorden
 5. DalaLuz
  4 juli 2011 at 16:51 (9 jaar ago)

  De laatste twee zijn mooi! Maar ik draag pak erg donkere lakjes inderdaad ook minder vaak

  Beantwoorden
 6. Nicole
  4 juli 2011 at 17:07 (9 jaar ago)

  mooie lakjes, apropos apricot vind ik het mooist :)

  Beantwoorden
 7. fre
  4 juli 2011 at 17:21 (9 jaar ago)

  oeh leuk de eerste wou ik ook kopen maar ik ging toch maar voor essence crack :D

  Beantwoorden
 8. Milou
  4 juli 2011 at 17:40 (9 jaar ago)

  Wauw, apropos apricot is echt heeeeeeeeeeeel leuk!

  Beantwoorden
 9. sanne
  4 juli 2011 at 18:01 (9 jaar ago)

  I wear my sunglasses at night heb ik zelf ook :)
  Erg mooie lakjes!

  Beantwoorden
 10. Romy
  4 juli 2011 at 18:06 (9 jaar ago)

  Ik vind Forget me Not erg mooi!

  Beantwoorden
 11. Rowan
  4 juli 2011 at 18:19 (9 jaar ago)

  Forget Me Not is mooi! De eerste heb ik ook :)

  Beantwoorden
 12. anne-lee
  4 juli 2011 at 18:54 (9 jaar ago)

  ik vind dat eerste lakje een erg leuke kleur! ik vind dit ook echt bij de zomer passen, ik ga binnekort even kijken bij de kruidvat of ik deze kan vinden! (:

  Beantwoorden
 13. Deborah
  4 juli 2011 at 18:55 (9 jaar ago)

  Leuke lakjes, ik vind de zwarte wat minder.

  Beantwoorden
 14. Myrthe
  4 juli 2011 at 19:32 (9 jaar ago)

  Wauw, wat een mooie kleurtjes ! Zelf heb ik I wear my sunglasses at night, maar dit vind ik niet zo´n mooi kleurtje omdat ik niet zo van zwart hou. Ookal zitten er wel glitters in, ik vind ´m toch wat minder. Maar Apropos Apricot en vooral Forget Me Not! vind ik hele leuke kleurtjes. :)

  Beantwoorden
 15. Leontine
  4 juli 2011 at 20:37 (9 jaar ago)

  Erg mooie lakjes, ik vind de Catrice lakjes ook zo fijn.

  Beantwoorden
 16. patricia
  4 juli 2011 at 20:43 (9 jaar ago)

  hey sanne,
  ik vind je blog echt onwijs leuk!! een nieuwe verslaving erbij ;-) hihihi.
  Ik heb zelf de kleur miss piggy reloaded,ook echt een aanrader! die abrikoos
  ga ik ook maar eens halen :-P
  mijn man zit mij nu steeds te plagen met wat een mooie pigmentatie hahaha had hij in een filmpje gehoord van jou die ik keek :-)

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   4 juli 2011 at 21:38 (9 jaar ago)

   Leuk om te lezen en dank je wel natuurlijk :) En Miss Piggy reloaded heb ik ook al in mijn verzameling, alleen al om de naam wou ik die hebben!

   Beantwoorden
   • patricia
    5 juli 2011 at 20:30 (9 jaar ago)

    geen dank :-) wat voor werk doe je op dit moment?ben niet nieuwsgierig! of verdien je via deze blog je geld??ik las dat je in de zorg wilt gaan werken? kom ook uit de zorg..werk nu in de kinderopvang,ook erg leuk! verpleeghuis was ik ineens zat,werd mij te gek met te weinig personeel en werkdruk. nu lekker met de kids gek doen :-D
    heb mijn make-up stijl een beetje verandert door je blog,heb weer onwijs veel bijgekocht en ben een beetje aan het uitproberen! thanks!! heb veel aan je tips en filmpjes! nu is mijn make-up niet meer zo saai ;-) past veel beter bij mij :D

    Beantwoorden
 17. Wieneke
  4 juli 2011 at 23:31 (9 jaar ago)

  vind de middelste het leukst! de glittertjes maken het zwart wat minder gothic vind ik :-)

  Beantwoorden
 18. Jennifer
  5 juli 2011 at 00:34 (9 jaar ago)

  Van deze drie ben ik echt heel erg verliefd op “forget me not” .. Maar eigenlijk kan ik over alle kleurtjes van Catrice wel een goed woordje kwijt. Vind ze allemaal erg wauwie!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *