3x Catrice nagellakjes uit de vernieuwde collectie!

Laatst was ik even in de Kruidvat en natuurlijk kon ik het niet laten om ook wat Catrice nagellakjes uit de vernieuwde collectie te kopen. Er waren nog drie kleuren die ik graag wou hebben, namelijk: Apropos Apricot, Forget-Me-Not! en I wear my sunglasses at night. Gelukkig stonden deze drie kleurtjes nog in het schap en ik heb ze snel in mijn winkelmandje gedaan. Benieuwd naar de swatches, lees dan snel verder…

Inmiddels heb ik al heel wat lakjes van Catrice in mijn stash en het is dan ook echt mijn favo budgetmerk. De lakjes lakken over het algemeen erg goed en ze blijven ook lang mooi. Maar dat niet alleen, ik vind dat ze ook erg leuke kleurtjes in het assortiment hebben.

De eerste kleur is ‘Apropos Apricot’ een mooie abrikoos kleurig lakje. Dit lakje vond ik vrij moeilijk lakken en dekte ook pas na drie laagjes. Nog steeds zie je een beetje mijn nagels er doorheen en dat vind ik wel jammer want het is een leuk zomers kleurtje.

De kleur ‘I wear my sunglasses at night’ vind ik nou niet echt geschikt voor in de zomer, maar voor de herfst/winter vind ik het wel heel erg leuk. Eerder associeerde ik zwarte nagellak toch wel een beetje met gothic, tegenwoordig vind ik het ook wel weer een stijlvolle kleur voor op je nagels. De kleur dekte prima na twee laagjes en ik vind de kleine glittertjes een hele leuke toevoeging, het maakt het lakje net wat minder saai!

Het laatste lakje is ‘Forget-Me-Not!’ en dit is een mooi paars kleurig lakje met gouden glitters erin. De nagellak heeft wel een beetje een duo chrome effect. Dit lakje lakt erg prettig en mijn nagels hadden twee dunne laagjes nodig.

Wat is jullie favoriete kleur?