OOTD: A little bit of autumn!

Als je naar buiten kijkt dan lijkt het meer alsof het herfst is, de zomer is ver te zoeken. Het is hier in Groningen behoorlijk bewolkt en af en toe regent het eens beetje. Het leek me daarom wel leuk om de outfit te showen die ik op dit moment draag. Het is een jurkje die ik deze week via H&M heb ontvangen. Ik ben nu al erg blij met mijn jurkje want het zit heerlijk en het model is ook super.

Ik heb het jurkje gecombineerd met laarzen die ik vorig seizoen heb gekocht, maar eerlijk gezegd heb ik ze bijna nooit aan gehad. Waarom weet ik eigenlijk niet, want ik vind ze wel leuk en ze zitten heerlijk. Ook zou je dit jurkje goed kunnen combineren met een zwarte legging met sandaaltjes op gympies eronder, maar daarvoor vind ik het nu te koud. Dit is voor mij de perfecte outfit omdat het niet te warm maar ook niet te koud is!

Leuk origineel accessoire heb ik, vind je ook niet? Ik vond dit zo’n ontzettende lieve foto, ik moest deze foto gewoon eventjes aan jullie laten zien…

Op de volgende pagina vind je nog meer foto’s….

Eigenlijk is mijn hele outfit van de H&M, behalve de laarzen en de panty. De panty kocht ik bij Hema en mijn laarzen bij een winkeltje in Groningen waarvan ik nog steeds niet de naam weet (het zit in ieder geval aan de Nieuwe Ebbingestraat). Op mijn nagels heb ik het lakje ‘Are we there yet’ van O.P.I.

Wat vind jij van mijn outfit en zou jij het ook zo combineren?