OOTD: A little bit of autumn!

Als je naar buiten kijkt dan lijkt het meer alsof het herfst is, de zomer is ver te zoeken. Het is hier in Groningen behoorlijk bewolkt en af en toe regent het eens beetje. Het leek me daarom wel leuk om de outfit te showen die ik op dit moment draag. Het is een jurkje die ik deze week via H&M heb ontvangen. Ik ben nu al erg blij met mijn jurkje want het zit heerlijk en het model is ook super.

Ik heb het jurkje gecombineerd met laarzen die ik vorig seizoen heb gekocht, maar eerlijk gezegd heb ik ze bijna nooit aan gehad. Waarom weet ik eigenlijk niet, want ik vind ze wel leuk en ze zitten heerlijk. Ook zou je dit jurkje goed kunnen combineren met een zwarte legging met sandaaltjes op gympies eronder, maar daarvoor vind ik het nu te koud. Dit is voor mij de perfecte outfit omdat het niet te warm maar ook niet te koud is!

Leuk origineel accessoire heb ik, vind je ook niet? Ik vond dit zo’n ontzettende lieve foto, ik moest deze foto gewoon eventjes aan jullie laten zien…

Op de volgende pagina vind je nog meer foto’s….

Eigenlijk is mijn hele outfit van de H&M, behalve de laarzen en de panty. De panty kocht ik bij Hema en mijn laarzen bij een winkeltje in Groningen waarvan ik nog steeds niet de naam weet (het zit in ieder geval aan de Nieuwe Ebbingestraat). Op mijn nagels heb ik het lakje ‘Are we there yet’ van O.P.I.

Wat vind jij van mijn outfit en zou jij het ook zo combineren?

32 Comments on OOTD: A little bit of autumn!

 1. Noortje
  15 juli 2011 at 15:05 (9 jaar ago)

  Dat jurkje is zo leuk, staat je ook heel mooi! Zit zelf heel erg te twijfelen of ik deze koop, of die lichtere versie. Ik zou het alleen zelf niet met zo’n kleur laarzen combineren, maar dat is omdat ik alles liever ‘veilig/simpel’ hou, dus ik denk dat ik er zwarte laarsjes onder had gedaan :)

  Beantwoorden
 2. natasja
  15 juli 2011 at 15:06 (9 jaar ago)

  leuke foto hoor leuke kleding jij heb ongeveer het zetzelfde smaak ik zie jou weining op hakschoenen klopt dat van fotos wel

  Beantwoorden
 3. Diana
  15 juli 2011 at 15:12 (9 jaar ago)

  Dat jurkje heb ik zelf ook in het knal roze en zwart. Zitten gewoon heerlijk! En je kan er ook lekker mee ‘spelen’ en combineren met andere kledingstukken. Ik zou alleen het jurkje die jij aan hebt niet combineren met die kleur laarzen. =)

  Beantwoorden
 4. Desirée
  15 juli 2011 at 15:22 (9 jaar ago)

  Staat je heel erg leuk, mooi afgemaakt met de nagellak en ring <3

  Beantwoorden
 5. Axelle
  15 juli 2011 at 15:43 (9 jaar ago)

  waaaauw !
  die laarzen zijn geweldig ! (de rest ook hoor ;D)

  Beantwoorden
 6. jessica
  15 juli 2011 at 15:53 (9 jaar ago)

  Gave outfit! :D

  Beantwoorden
 7. Joyce
  15 juli 2011 at 16:21 (9 jaar ago)

  Wat staat je oranje toch ontzettend goed! Gave outfit!

  Beantwoorden
 8. Annelies
  15 juli 2011 at 16:47 (9 jaar ago)

  Echt een heel leuk jurkje! Leuk gecombineerd ook, met die laarzen

  Beantwoorden
 9. Janneke
  15 juli 2011 at 16:53 (9 jaar ago)

  Ontzettend leuk! Staat je erg goed hoor!
  Ik vind zo’n jurkje erg leuk, maar als ik zoiets aantrek voel ik mij er niet lekker in. Dat heb ik meestal met ‘slobber’dingen. Maar is meer een kwestie van wennen denk ik.

  Hier (R’dam) is het heel de dag al stralend weer trouwens!! Blauwe lucht en lekker zonnig!

  Beantwoorden
 10. katrien
  15 juli 2011 at 17:18 (9 jaar ago)

  super mooi en ook leuk gecombineerd! :)

  Beantwoorden
 11. Ilja
  15 juli 2011 at 18:22 (9 jaar ago)

  Wat een lieve foto! Het staat je erg leuk, ik vind het een erg leuk jurkje. Ik zou hem ook op deze manier combineren, maar dan met een legging ipv een panty (ik heb niet van die slanke benen hihi)

  Beantwoorden
 12. marjolein
  15 juli 2011 at 19:27 (9 jaar ago)

  Ik heb een vraagje over dat jurkje, ik lijk in dat jurkje veel voller dan dat ik normaal ben. Heb jij daar ook last van of past het gewoon niet bij mijn figuur? Want ik ben best een slank meisje. Verder vind ik het erg mooi gecombineerd, lekker rustig maar toch wel vrolijk!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   15 juli 2011 at 22:00 (9 jaar ago)

   Hmmm ik heb er eigenlijk niet echt last van, ik heb juist het idee dat ik slanker lijk. Misschien dat je iets met een riem in je taille kan doen? Of misschien een blazer over het jurkje om iets meer taille te creëren? Maar ik denk eigenlijk dat het wel meevalt, als je slank bent lijk je vast ook gewoon hartstikke slank in het jurkje, dat kan gewoon niet anders ;)

   Beantwoorden
 13. Nicole
  15 juli 2011 at 19:41 (9 jaar ago)

  heel leuk jurkje! staat je ook heel mooi :)

  Beantwoorden
 14. Didi
  15 juli 2011 at 21:28 (9 jaar ago)

  Deze outfit is echt GE-WEL-DIG!
  staat je super goed!

  Beantwoorden
 15. Claudia
  15 juli 2011 at 23:03 (9 jaar ago)

  Super leuk!
  En ik denk dat de schoenwinkel die jij bedoeld xtrastar heet, in de ebbinge vlak naast de v&d.

  Beantwoorden
 16. Marieke
  16 juli 2011 at 11:33 (9 jaar ago)

  Normaal gesproken vind ik laarzen in de zomer echt dikke onzin, maar met dit weer en zó gecombineert vind ik het heel mooi! :D

  Beantwoorden
 17. fre
  16 juli 2011 at 15:26 (9 jaar ago)

  oh wat leuk *kryg meteen inspiratie8

  Beantwoorden
 18. Wieneke
  16 juli 2011 at 15:54 (9 jaar ago)

  ben weg van je laarzen, jammer dat je niet meer weet hoe het heet waar je het gekocht heb, niet dat ik dan helemaal naar groningen ga rijden haha, maar ben wel benieuwd.

  Beantwoorden
 19. Kiki
  16 juli 2011 at 19:27 (9 jaar ago)

  Ik trek geen jurk aan in de herfst. En zeker niet met dit weer…

  Beantwoorden
 20. Victoria
  17 juli 2011 at 00:04 (9 jaar ago)

  Wat zie je er leuk uit! :) En ik wil je hondje hebben, haha

  Beantwoorden
 21. Lisa
  17 juli 2011 at 03:15 (9 jaar ago)

  Oooh, wat een geweldige outfit, dat jurkje is echt superleuk :D

  Beantwoorden
 22. Kelly
  17 juli 2011 at 14:06 (9 jaar ago)

  Prachtige outfit! Ik heb dit jurkje ook, maar dan in de andere kleur variant. Het jurkje zit heerlijk!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *