Ooglook: Extreme smokey eye!

Soms vind ik het erg leuk om met make-up te spelen, zo zat ik gisteren ook lekker te ‘kliederen’ met mijn make-up. Eerst wou ik een vrolijke look maken maar dit mislukte helaas. Daarna besloot ik om eens een smokey eye te gaan maken. Dit was voor mij alweer tijdje geleden dat ik zo’n look maakte. Toen ik nog heel veel uitging had ik regelmatig een smokey eyes. Ik ben lekker los gegaan met mijn oogschaduw en eyeliner. Lees snel verder voor meer foto’s…

Het is een vrij extreme look geworden die ik niet zo snel overdag zou gaan dragen. Ik vind daarvoor de oogschaduw net iets te donker en de eyeliner iets te extreem. Met een paar kleine aanpassingen, zoals een andere kleur oogschaduw en een andere soort eyeliner kun je de look eventueel wel meer draagbaar maken. Aan de onderkant heb ik vrij rommelig een oogschaduw en eyeliner aangebracht. Dit maakt de look meteen een stuk donkerder en ik vind het wel een gaaf effect hebben.

Helaas heb ik geen full face foto gemaakt, ik had namelijk maar één oog gedaan. Hier was ik achteraf wel blij om want ik kreeg de oogmake-up bijna niet meer van mijn oog af. Na heel hard boenen is het er uiteindelijk afgegaan maar ik heb nu wel een beetje een gevoelige huid rond mijn ogen.

De volgende producten heb ik gebruikt voor deze ooglook:

 • Als oogschaduw basis zwarte kohl potlood van Sephora
 • Op mijn bewegende ooglid en in de crease Sleek Eyedust in de kleur ‘Spelbound’
 • Op mijn bewegende ooglid en in de crease L’Oreal Chrome Shine in de kleur ‘Midnight Stars’
 • Lijntje op mijn bewegende ooglid, waterlijn en onder mijn ogen Catrice Gel Eye Liner in de kleur ‘Black Jack with Jack Black
 • Op mijn wimpers Mascara T.LeClerc

Zouden jullie het leuk vinden om van deze look  een make-up tutorial te zien?

 

Dit vind je vast ook leuk...

18 Comments on Ooglook: Extreme smokey eye!

 1. Desirée
  28 juli 2011 at 09:11 (9 jaar ago)

  Heel erg mooi gedaan, ziet er niet eens zo extreem uit toch? Komt misschien ook omdat ik donker haar heb, dan vind ik dit al minder opvallend als bij iemand met blond haar ^^

  Beantwoorden
 2. Marjolein
  28 juli 2011 at 09:41 (9 jaar ago)

  Wow, echt gaaf!

  Beantwoorden
 3. Myrthe
  28 juli 2011 at 10:29 (9 jaar ago)

  Wauw, wat een mooie look, ziet er echt leuk uit! :)

  Beantwoorden
 4. kimberly
  28 juli 2011 at 10:29 (9 jaar ago)

  Prachtige look, ik zeg Yes voor een tutorial!

  Beantwoorden
 5. Anna
  28 juli 2011 at 11:52 (9 jaar ago)

  Hij is mooi geworden! Zou hier weleen tutorial over willen

  Beantwoorden
 6. Annelies
  28 juli 2011 at 14:06 (9 jaar ago)

  Wauw supermooi! die zou ik wel willen zien in een tutorial ja

  Beantwoorden
 7. DalaLuz
  28 juli 2011 at 16:58 (9 jaar ago)

  Ik vind ‘m mooi! Hij ziet er eigenlijk niet zo heel extreem uit, maar misschien komt dat omdat er geen full face foto bij zit :-) Maar mooi gedaan hoor, give us tutorials ;-)

  Beantwoorden
 8. femketje
  28 juli 2011 at 19:41 (9 jaar ago)

  nice! ik hou wel van zulke dramatische looks :D

  Beantwoorden
 9. Joni
  28 juli 2011 at 21:21 (9 jaar ago)

  Mooi! Voor uitgaan maak ik mijn smokey eye meestal nog een heel stuk donkerder :) Maar ik ben minder goed in eyeliner aanbrengen, dus die is wel minder opvallend dan bij jou (die is trouwens prachtig gelukt bij jou!).

  Beantwoorden
 10. Camilla
  29 juli 2011 at 00:41 (9 jaar ago)

  Ik vind hem niet heel ‘extreme’…. draag dit ook wel dagelijks gewoon …

  xxx Camilla

  Beantwoorden
 11. Femke
  29 juli 2011 at 21:31 (9 jaar ago)

  Mooie look! En een tutorial, yes please!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *