Ooglook: Dark Brown Eyes!

Deze iets wat bewolkte en regenachtige maandag begin ik met een ooglook die ik vorige week maakte. Ik ben gek op bruine oogschaduw en dat is ook de kleur die ik veel in mijn make-up stash heb zitten, maar ook wat ik het heel vaak gebruik. Persoonlijk vind ik bruine kleuren mooi staan bij blauwe ogen en dat is vast en zeker ook de reden waarom ik het zo vaak gebruik. Voor deze ooglook gebruikte ik o.a. mijn 15 Warm Shimmer palette die ik de laatste tijd eigenlijk niet meer zo heel vaak gebruik. Maar vorige week pakte ik het palette uit mijn lade en ging ermee aan de slag. Benieuwd naar meer foto’s, lees dan snel verder…

De look is wat donkerder dan mijn meeste ooglooks die ik maak voor overdag. Maar dit komt ook wel een beetje omdat ik mijn wenkbrauwen heb ingekleurd en daardoor wordt mijn oogopslag ook meteen een stukje donkerder. Toch zou ik deze look prima overdag dragen, ik vind het zeker niet too much. Dit komt vooral ook omdat ik juist de onderkant van mijn ogen erg licht heb gehouden. Ik koos voor een gouden kleur uit mijn 15 Warm Shimmer palette, zelf vind ik dit wel een leuk effect…

Deze look heb ik aan het einde van de middag gemaakt. Na het fotograferen ging ik eten en toen kwam ik er ineens achter dat ik geen full face foto’s had gemaakt. Inmiddels was het al vrij donker geworden en heb ik snel nog even met mijn iPhone in de badkamer foto’s van mijn look gemaakt. Kwaliteit is dus om te huilen, maar zo kun je toch een klein beetje zien hoe de look eruit ziet…

(Jep, ik lijk hier wel op een worteltje maar dit komt door de combinatie van mijn oranje jurkje + oranje licht)

Welke producten gebruikte ik voor deze look?

  • Als basis de Mac Paint Pot in de kleur ‘Constructivist’
  • Donkerbruine shimmer kleur op mijn bewegende ooglid uit het 15 Warm Shimmer Palette (de 2e van rechts onderin)
  • Donkerbruine kleur in mijn crease uit het 15 Warm Shimmer Palette (rechtsboven)
  • En in mijn ooghoek en onder mijn ogen een gouden kleur uit het 15 Warm Shimmer Palette (Combinatie van de twee onderste kleuren links)
  • Eyeliner van de H&M
  • En ten slotte op mijn wimpers de L’Oreal Million Lashes mascara