Al ontzettend lang ben ik aan het nadenken wat ik met mijn haar wil doen en eerlijk gezegd kom ik er maar niet uit. Het ene moment denk ik, ‘ik wil het kort’ maar het andere moment denk ik ‘nee, juist lang haar’. Dat is eigenlijk ook precies de reden waarom ik nog niet bij de kapper ben geweest, ik ben namelijk zo besluiteloos dat ik bang ben dat ik een verkeerde beslissing maak…

Eigenlijk heb ik mijn hele leven al middellang haar gehad. Alleen toen ik een jaar of 15 was heb ik het een keer echt kort gehad, maar al snel had ik daar best wel spijt van. Voor de rest van mijn leven heb ik dus mijn haar tot mijn schouders of misschien er net overheen gehad. Ik wil eigenlijk al mijn hele leven lang haar maar elke keer wanneer het over mijn schouders groeit ben ik er zat van en ga ik weer naar de kapper om het korter te laten knippen. Maar nu ben ik het haar wat ik nu heb gewoon heel erg zat. Het zit namelijk nergens naar en ik heb ook behoorlijke dooie puntjes. Wat zal ik kiezen?

Kort haar vind ik bij sommige vrouwen echt heel mooi en sexy staan. Het straalt veel zelfverzekerdheid uit, vind ik. Ik zag deze afbeelding trouwens laatst op de site van Suzanne (deltacephei.nl), dit is een foto van Evan Rachel Wood en ik vond dit kapsel onwijs gaaf. Kort haar vind ik dus heel leuk, maar heb ik daar het hoofd wel voor?

Lang haar is dus al wat ik heel lang wil. Ik vind lang haar vrouwelijk en je kunt heel veel doen met je haar. Namelijk krullen, stijlen, vlechten, opsteken etc. etc. Nadeel is dat ik dan wel lang moet wachten voordat het zo lang is gegroeid. Misschien maar hair extensions nemen?

Een bobline is een kapsel wat mij sowieso wel staat. Dit kapsel heb ik namelijk vaker gehad en staat gewoon wel leuk bij mijn gezicht. Maar juist omdat ik het vaker heb gehad vind ik het ook wel weer een beetje saai, maar het is wel een veilige keus.

Zoals je wel ziet heb ik bij elke soort kapsel wel voor en tegens en dat maakt het ook zo lastig kiezen. Wat denk jij wat het leukste staat bij mij?