Uitslag enquete!

Een poosje geleden heb ik een enquete gehouden over mijn blog en er zijn ontzettend veel meiden (en misschien ook wel heren) die mijn enquete hebben ingevuld, mijn dank hiervoor! Ontzettend leuk en leerzaam om te lezen en ik ben erg blij dat ik hele positieve en eerlijke bezoekers heb. Leuk om te zien dat veel van jullie erg enthousiast zijn over mijn blog, dat geeft me toch wel een heel goed gevoel en jullie kunnen ook goed kritiek leveren waar ik echt wat mee kon/kan. Benieuwd naar de uitslagen, lees dan verder…

Wat mij heel erg opviel waren de leeftijden, ik heb namelijk hele jonge bezoekers maar er zijn ook wel wat dames van rond de 30 of zelfs ouder. Heel goed om te zien dat ik blijkbaar een breed publiek heb.

De meeste mensen kennen mijn blog via andere blogs en zo blijkt maar weer dat een reactie plaatsen echt invloed heeft. Ook zijn redelijk veel bezoekers op mijn site gekomen via Google.

Over het algemeen bezoeken de meeste mensen mijn blog toch wel minimaal 1x per dag en dat lijkt me een goed teken.

De meeste mensen vonden mijn layout strak, overzichtelijk, professioneel maar ik hoorde ook wel vaak ‘onpersoonlijk’. Ik was al een tijdje aan het brainstormen over een nieuwe layout en die staat inmiddels sinds zaterdag online. Mijn blog ziet er nog steeds strak en simpel uit (want daar hou ik nou eenmaal van) maar wel iets meer girly en wat persoonlijker. Vinden jullie mijn layout een verbetering?

Veel van jullie laten geen reactie achter, dus veel van jullie zijn echte ‘lurkers’ ;D. Hoe leuk ik het ook vind om reacties te krijgen (is toch een beetje een soort van bevestiging dat het artikel leuk wordt gevonden) het is is natuurlijk helemaal je eigen keus of je wilt reageren. Zijn er dingen die ik anders kan doen zodat ik misschien wel meer reacties krijg?

Wat vooral heel veel is gezegd wat jullie leuk vinden aan mijn blog is de mix van fashion en beauty. Ik vond dit heel erg leuk om te lezen dat dit in de smaak valt. Als je ook goed oplet zie je dagelijks vaak 1 artikel over mode en de andere over beauty. Ook werd er vaak gezegd dat ‘de persoon erachter leuk is’ dat vind ik natuurlijk een heel groot compliment! Wat ook veel is gezegd zijn de filmpjes en dat ik twee of meer artikelen per dag heb.

Natuurlijk hebben jullie ook ‘slechte’ dingen genoemd. Te beginnen bij dat jullie vaak hebben gezegd dat ik snel praat en veel uuh zeg in mijn filmpjes. Sinds een tijdje ben ik echt aan het opletten dat ik minder snel praat en minder uuh zeg. Dat laatste gaat best goed maar het minder snel praten is en blijft een lastige. Verder las ik regelmatig dat jullie het jammer vinden dat er soms spelfouten in blogposts staan. Ik probeer hier heel erg op te letten en vanaf nu ga ik dit nog meer doen. Verbeter mij ook vooral als je een fout ontdekt, dit vind ik helemaal niet erg. Verder las ik ook een paar keer dat je vaak Twitter nodig hebt om mee te doen aan winacties. Tegenwoordig probeer ik hier echt op te letten en vaak is Twitter niet verplicht, ik probeer in ieder geval een goede balans hierin te vinden. Verder heb ik vier keer gelezen dat mensen vinden dat een artikel soms heel simpel en snel gemaakt eruit ziet. Maar ik denk dat men zich daar een klein beetje in vergist. Natuurlijk zitten er wel eens korte artikelen tussendoor, maar de meeste artikelen en vooral Scrapbook, Stylepage, Look-a-like, Get the look, 15 x etc. zit heel veel tijd in omdat ik een ‘Pietje precies’ ben.

Veel van jullie vinden de banners/advertorial helemaal niet storend, ik las zelfs paar keer ” heb je die dan?” en daar moest ik toch wel even om lachen.

En bij de vraag ‘Heb je nog iets toe te voegen?’ kreeg ik ontzettend veel ‘vooral zo doorgaan’ en dat geeft zo’n goed en positief gevoel! Ook kwamen er heel veel leuke artikel ideeën voorbij, waar ik ook wel een aantal van ga uitvoeren. Sommige mensen zeiden probeer uniek te zijn in wat je doet en dit probeer ik ook heel erg maar dit is soms wel lastig gezien er in Nederland nog 1298393 blogs zijn (bij wijze van).

Dingen die ik ga of heb gedaan n.a.v. de enquete:

 • Mijn layout heeft wat aanpassingen gehad (persoonlijker, meer kleur, meer girly). Ik heb mijn rechter zijbalk aangepast en deze is nu wat minder onoverzichtelijk.
 • Binnenkort komt er een knop zodat je in het artikel naar het ‘vorige’ of ‘volgende’ artikel kan gaan
 • In de sidebar kun je nu op mijn ‘musthaves’ klikken en zo weet je meteen waar je het kunt kopen
 • Ik ga de komende tijd proberen om meer DIY’s te doen, want die vinden jullie heel erg leuk
 • Ook probeer ik minder snel en uuuh te zeggen in mijn filmpjes
 • Ik ga beter op mijn spelling letten en ik zou zeggen, help me vooral hiermee!
 • Vaker persoonlijke artikelen posten (mocht je hier ideeën voor hebben let me know)
 • En ten slotte ga ik proberen om jullie meer te betrekken bij mijn blog

108 Comments on Uitslag enquete!

 1. Diana
  1 juni 2011 at 15:33 (11 jaar ago)

  Ik had ook gezien dat je iets met mijn kritiek heb gedaan, namelijk dat we nu kunnen klikken op je ‘musthaves’ in de sidebar! 🙂

  • Sanne van Huis
   1 juni 2011 at 15:35 (11 jaar ago)

   Die had ik vergeten op te schrijven te (net nog even gedaan) maar idd dat heb ik ook aangepast n.a.v. de enquete 🙂

 2. Lisa
  1 juni 2011 at 15:50 (11 jaar ago)

  Interessant om te lezen! 🙂

 3. celeste
  1 juni 2011 at 16:22 (11 jaar ago)

  Mooie punten waar je aan kan werken 🙂

 4. fre
  1 juni 2011 at 16:31 (11 jaar ago)

  Goed dat je er ook echt wat mee doet! 😉

 5. Leontine
  1 juni 2011 at 16:39 (11 jaar ago)

  Fijn dat je zoveel reacties hebt gehad waar je ook echt iets aan hebt gehad. Altijd fijn om feedback te krijgen, en dan vooral de positieve natuurlijk. Aan negatieve en nietszeggende kritiek kun je niets mee.

  Ik vind je site nog altijd heel mooi, wel confronterend om te lezen dat ik in de “of zelfs ouder”-catagorie val 😉

  • Sanne van Huis
   2 juni 2011 at 22:58 (11 jaar ago)

   Zo is het niet bedoeld hoor..hihi 😉

 6. Joyce
  1 juni 2011 at 16:43 (11 jaar ago)

  Hartstikke goed dat je zo luistert naar wat wij te vertellen hebben, ga zo door!

 7. Leonie
  1 juni 2011 at 17:10 (11 jaar ago)

  Super leuk dat je wat met de feedback doet!
  Ik vind vooral: ga zo door!

 8. Annelies
  1 juni 2011 at 17:37 (11 jaar ago)

  Heel goed van je dat je onze mening zo op prijs stelt, en er ook wat mee gaat doen!
  Ik zeg: volhouden zo met je blog:)

 9. Linda
  1 juni 2011 at 19:54 (11 jaar ago)

  Wauw wat goed dat je de enquete zo serieus neemt en er ook echt iets mee doet! Ik vind je blog een van de leukste en kom met veel plezier elke dag (soms meerdere keren) terug. Blijf zo doorgaan!

 10. Merel
  1 juni 2011 at 21:05 (11 jaar ago)

  Wat fijn dat er echt naar ons geluistert wordt. Dat vind ik echt goed van je!

 11. Marieke
  1 juni 2011 at 21:36 (11 jaar ago)

  Leuk om dit te lezen!
  Over de reacties en lurkers, ik vind het juis prettiger om blogs te lezen met minder reacties omdat dan de reacties die er zijn, ook echt iets toevoegen. Eindeloos vaak ‘mooi’ en ‘leuk’ lezen is gewoon niet echt.. tja.. leuk 😛 Maar als er iets meer tijd wordt gestoken in een comment, is dat leuker 😛

 12. Eve
  1 juni 2011 at 22:17 (11 jaar ago)

  Leuk om te lezen, bedankt voor het delen! En succes met alle nieuwe plannen natuurlijk.

 13. Ilja
  2 juni 2011 at 14:12 (11 jaar ago)

  Leuk om de uitslag ervan door te lezen 🙂 Ik heb hier ook stiekem weer wat aan met mijn eigen blog ^_^ Ik vind je blog erg leuk ♥

 14. Desirée
  2 juni 2011 at 16:56 (11 jaar ago)

  Wat enorm leuk om de uitslagen en jouw reactie hierop te lezen. Je gaat goed!!!

 15. Myrthe
  7 juni 2011 at 19:18 (11 jaar ago)

  Superleuk ! Alleen had je laatst een artikel over je nieuwe lay-out met een foto erbij, en die zie ik nou nog steeds niet… x

  • Sanne van Huis
   7 juni 2011 at 19:23 (11 jaar ago)

   Ojee dat had je al lang een keertje moeten zien. Heb je ook al even cache verwijdert? En welke internet browser gebruik je?